Vyrazte na super dovolenou do krásné přírody Beskyd. Těšit se můžete na chutnou polopenzi, vstup na 1 hod do bazénu nebo 20% slevu na relaxační procedury. Ideální pro rodiny s dětmi: 1 dítě do 12 let ZDARMA.
Vyrazte na super dovolenou do krásné přírody Beskyd. Těšit se můžete na chutnou polopenzi, vstup na 1 hod do bazénu nebo 20% slevu na relaxační procedury. Ideální pro rodiny s dětmi: 1 dítě do 12 let ZDARMA.

Hotel U Kociána*** v malebném prostředí Beskyd 

Hotel U Kociána*** se nachází poblíž města Frenštát pod Radhoštěm a zároveň je obklopený malebnou přírodou, která přímo vyzývá k výletům.

Ubytování nabízí hotel v pokojích s vlastním sociálním zařízením (sprcha nebo vana), TV a WiFi připojením. Na některých pokojích je možná přistýlka.

K dispozici je pro hosty hotelu také restaurace, kde pro vás vždy připraví něco dobrého na zub. Nejmenší návštěvníci pak určitě ocení dětský koutek.

Výlety do okolí - sedačková lanovka na horu Radhošť nebo bazén

Lokalita Beskyd nabízí pro své návštěvníky spoustu míst, kam vyrazit na výlety. Asi 1 km od hotelu najdete sedačkovou lanovku, která vás vyveze na známou poutní horu Radhošť, kde uvidíte pohanského boha Radegasta, symbol Beskyd.

V ceně balíčku máte také vstup na 1 hod do bazénu ve Valašském Meziříčí, kde můžete relaxovat nebo parádně zaplavat. Okolí je také ideální pro turistiku, cyklistiku nebo houbaření. Přímo v Tronajovicích se v místní jízdárně můžete projet na koních.

Lyžovačka v Beskydech

Pokud do Beskyd pojedete v zimě, určitě si s sebou přibalte lyže. Zdolávat beskydské vrcholky můžete třeba v těchto Ski areálech:

  • Ski areál Pustevny - nedaleko Frenštátu pod Radhoštěm, 7 sjezdovek všech obtížností včetně černé sjezdovky, šest vleků a lanovka s kapacitou 900 osob/hodina.
  • Ski areál Bílá - sjezdovky všech obtížností, možnost večerního lyžování. Lyžařské školy pro děti, ski servis, půjčovna lyžařského vybavené...jedna 4 sedačková lanovka a 3 vleky.
  • Ski areál Soláň- moderní areál vhodný pro rodiny s dětmi, nenáročné sjezdovky, dětský pojízdný koberec pro nejmenší lyžaře, lyžařská škola...
  • Ski areál Grúň Staré Hamry - 4,3 km sjezdovek, lanovka a 2 vleky, restaurace s domácí kuchyní, lyžařská i snowbord škola, dětská herna...

Vybírat můžete i ze spousty dalších ski areálů, kterých je v Beskydech dostatek.

Hotel U Kociána

Hotel U Kociána

Trojanovice 183 , Nový Jičín
Česká republika

Provozuje společnost:
Hotel u Kociána s.r.o. IČ: 03959911


+420 602 130 787

info@hotelkocian.cz

Check In
Check Out
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování