Vydejte se do "vesničky" Village Hotelu Zeleni Gaj *** a zažijte úžasnou dovolenou v termálním resortu Terme Banovci! Čekají na vás prostorné pokoje, ideální pro rodiny, vodní park s termálními bazény, bohatý program pro děti i dospělé a výtečná polopenze z lokálních specialit. Na svých výletech pak prozkoumáte krásy okolí, nebo klidně vyrazte přes hranice, do Maďarska i Chorvatska to budete mít jen asi půl hodiny cesty. S sebou navíc můžete vzít až 2 děti do 12 let zdarma!

O ubytování

Hotel Village Zeleni Gaj *** je součástí kouzelného resortu Terme Banovci, který se nachází v oblasti zvané Prlekija, nedaleko Moravských Toplic (19,4 km) a chorvatských i maďarských hranic. Jde o region plný přírodního i kulturního bohatství, které můžete objevovat během krásných výletů. Součástí resortu je navíc i termální vodní park, užijete si zde tudíž nejen turistiku, ale také dny plné relaxace.

Na výlet si vyrazte do města Beltinci (10,6 km), kde uvidíte unikátní kostel sv. Ladislava z 19. století a barokní zámek s výstavou věnovanou historii ranhojičství. Pokud vás zajímá místní agrikultura, navštivte farmu Vrbnjak (13,2 km), kde se dospělí i děti mohou seznámit s péčí o hospodářská zvířata, nebo rodinné vinařství Hlebec (21,7 km) s působivým vinným sklepem a lákavou nabídkou domácích specialit – ochutnejte třeba masovou delikatesu tünka.

Za návštěvu stojí také hrad Negova (23,6 km) s opuštěnou bylinkovou zahradou, vodní mlýn Babič (3,3 km), kde si můžete koupit tradičně pomletou mouku, a prehistorický skanzen Razkrižje (15,3 km), věnovaný životnímu stylu našich předků před 5 500 lety. Vydat se můžete také k jezeru Bukovnica (22,7 km) a nedalekému Ivanovu prameni, kterému se přisuzují zázračné léčebné účinky. Nebo si projděte Jerazulémskou vinnou stezku (14,8 km) a plně načerpejte krásu tohoto kraje. Nezapomeňte se přitom zastavit v některých z mnoha místních farem a vinařství.

Kde budete spát?

"Vesnička" Village se nachází jen pár kroků od recepce Hotelu Zeleni Gaj *** a skládá se z několika pohodlných domků, které dohromady nabízejí 41 klimatizovaných pokojů. Každý pokoj má vlastní koupelnu se sprchovým koutem a toaletou, televizi a WiFi připojení, potěší také balkon či terasa s malebným výhledem do okolí. Vybírat můžete z těchto variant:

  • Pokoj pro 4 osoby nabízí 2 pevná lůžka a 2 přistýlky.
  • Rodinný pokoj se skládá ze 2 samostatných místností a ubytuje až 6 osob.

Na čem si pochutnáte?

Při honbě za gastronomickými zážitky budete mít hned několik možností – v Hotelu Zeleni Gaj *** je bufetová restaurace, kde můžete vyzkoušet tradiční regionální jídla z čerstvých lokálních produktů. Po celý den je navíc otevřený Aperitif Bar, kde můžete posedět u šálku kávy nebo jiného nápoje. V létě můžete vyzkoušet i restauraci Pri banovskemu gusarju, letní bar Pri gusarjevi ženi a bar v nudistické části wellness centra.

Kde budete relaxovat?

K relaxaci vám posouží moderní rozsáhlé wellness centrum, konkrétně zde najdete:

  • Vnitřní termální bazén (33-35 °C)
  • Venkovní bazény: termální zážitkový bazén (25-30 °C), termální bazén (34-35 °C), dětské brouzdaliště (25-30 °C), bazén se 2 skluzavkami (25-30 °C), přírodní bazén (36-38 °C)
  • 2 oddělené nudistické bazény
  • Saunový svět: 3 finské sauny, turecká parní lázeň
  • 37 typů masáží, zkrášlovací procedury a koupele

Cestujete s dětmi?

Pro pohodlí malých hostů je v hotelu k zapůjčení dětská postýlka a restaurace zahrnuje i zdravé a chutné dětské menu. O zábavu se kromě bazénů a skluzavek postará také dětský klub s bohatým animačním programem plným sportovních aktivit, zajímavých workshopů a dalších aktivit, kterými děti provede pirát Edi.

Něco navíc

Na speciální program se mohou těšit i dospělí, pro které jsou připravené vinné degustace, večery s hudbou, zajímavé výlety a další akce. Využít můžete také volejbalové hřiště a půjčovnu sportovního vybavení.

Terme Banovci - Hotel Village Zeleni Gaj ***

Terme Banovci - Hotel Village Zeleni Gaj ***

Banovci 1A , Veržej
Slovinsko

Provozuje společnost:
Terme Banovci d.o.o. IČ: 8438340000


025 131 440

info@terme-banovci.si

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
za 10 €/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Wellness
Vnitřní bazén
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,3 km
Vzdálenost od lázní
0 m
Zastávka
0,4 km
Aquapark
19 km

Tipy na výlet

Jezero Bukovniško

Jezero Bukovniško Tip na výlet

Pokud toužíte po ničím nerušeném klidu, odpočinku a načerpání nových sil uprostřed přírody, vydejte se k jezeru Bukovniško v severovýchodním cípu Slovinska. Toto výjimečné jezero v obklopení lesů vyhledávají turisté a rekreanti ze širokého okolí pro jeho magické účinky. Vyvěrá zde totiž několik ozdravných pramenů, ve kterých můžete posedět nebo si v nich umýt ruce.

Příjemným zpestřením jsou procházky po okolních lesích. V jednom z nich se údajně nachází 26 energetických bodů, které vám pomohou navrátit ztracenou sílu a harmonii. Chcete-li se nechat atmosférou jezera unášet o trochu déle, zajděte si sem na ryby a zklidněte svou mysl v rybářském křesle, zatímco se háček bude pohupovat na hladině a čekat na úlovek.

Přírodní park Goričko
Přírodní park Goričko
Termální Park Terme 3000
Termální Park Terme 3000
Hrad Goričko
Hrad Goričko