Relax, který si zasloužíte! To je dovolená ve stylovém RM Hotel Wellness & Congress **** nedaleko malebných Bojnic, kde na vás kromě krásného pokoje či apartmánu čeká také luxusní polopenze, moderní wellness centrum s bazénem a saunami a vysoce nadstandardní fitness centrum. K výletu v okolí navíc láká například bojnická zoo, zámek, bohaté cyklostezky či dechberoucí vyhlídková věž.

O ubytování

RM Hotel Wellness & Congress **** se nachází v městečku Prievidza, nedaleko lázeňského města Bojnice (1,4 km) a s dobrou dostupností ke Strážovským Vrchům, Malé Maguře, Malé Fatře a dalším monumentům. Krásná okolní příroda je ideálním prostředím pro odpočinek a načerpání nové energie, ale také k výletům a zábavě.

Cyklisté si mohou projet hned několik skvělých tras. K výletu láká například Hornonitrianska cyklomagistrála o celkové délce 66 km, Rokošská radiála o délce 25,6 km nebo nenáročná Cigeľská spojka s délkou 9,7 km. Výšlap pak můžete podniknout na Bralovou skálu (18,3 km), vrchol Kľak (59 km) nebo Jančekovu skalu (11,2 km).

Děti i dospělé jistě nadchne návštěva ZOO Bojnice (1,9 km), coby nejstarší zoologické zahrady na Slovensku, nádherného Bojnického zámku (1,9 km) nebo moderní vyhlídkové věže Čajka v oblakoch (3,6 km), inspirované stezkami v korunách stromů.

Pořádnou dávku adrenalinu vám pak dodá Downtown Aréna Prievidza (4 km) s airsoftem, lasergame, paintballem a dalšími hrami. Odpočinout si naopak můžete na Termálním koupališti Čajka (2,3 km). A v zimě nezapomeňte otestovat skiareály v okolí, třeba Cigeľ (11,2 km), Kľačno (18,9 km) nebo Čičmany (38,2 km).

Kde budete spát?

Hotel nabízí ubytování ve 24 pokojích a apartmánech, které vás okouzlí moderním, elegantně vybaveným interiérem s dřevěnými prvky a dokonale sladěnými dekoracemi. V každém pokoji budete mít k dispozici vlastní koupelnu se sprchovým koutem a fénem, televizi, WiFi připojení, trezor, minibar a kávovar.

  • Dvoulůžkový pokoj měří 25 m² a je vybavený dvěma postelemi, které mohou být oddělené nebo spojené do dvoulůžka, a psacím stolem.

  • Rodinný apartmán má plochu 35 m² a najdete v něm manželskou postel královských rozměrů, rozkládací pohovku a psací stůl. Některé pokoje mají i vlastní terasu.

  • Bezbariérový apartmán o ploše 35 m² zahrnuje manželskou postel, psací stůl a pohodlné křeslo.

  • De Luxe apartmán s terasou (53 m²) se skládá ze samostatné ložnice s manželskou postelí, obývacího pokoje s rozkládací pohovkou a psacím stolem a prostorné terasy.

  • De Luxe apartmán s kuchyňkou (61 m²) nabídne samostatnou ložnici s manželskou postelí a obývací pokoj s kuchyňským koutem, jídelním stolem, rozkládací pohovkou a psacím stolem.

Na čem si pochutnáte?

Z nabídky kvalitních pokrmů a nápojů restaurace resortu si zaručeně vybere každý. Těšit se můžete na mezinárodní, především francouzskou, anglickou a německo-rakouskou kuchyni, jídla z ryb a mořských plodů, kvalitní maso, ale i varianty pro vegetariány a vegany. A nezapomíná se ani na tradici, kromě různých sezónních exotických jídel zde po celý rok ochutnáte i klasické slovenské pokrmy. Součástí restaurace je také bar s širokou nabídkou tradičních i originálních nápojů a k posezení poslouží útulná kavárna.

Kde budete relaxovat?

Exkluzivní wellness centrum bude dokonalou oázou odpočinku. K relaxu vám zde poslouží vyhřívaný bazén (30 °C), hydromasážní vířivka či saunová zóna se třemi typy saun (finská, parní a infra sauna). Součástí wellness zóny je také ochlazovací bazének, Kneippův chodník, masážní studio s širokou nabídkou procedur a stylová odpočívárna se solnou stěnou.

A na své si přijdou i vyznavači aktivního odpočinku. Spa je totiž součástí rozsáhlého wellness a fitness komplexu, kde najdete také 800m² fitness s více než 100 posilovacími a kardio stroji, 600m² funkční zónu, lezeckou stěnu, ladies zónu, boxerskou místnost s ringem, spinningový sál a dva taneční sály s terasou.

Cestujete s dětmi?

V prvním poschodí, hned vedle ladies zóny, se nachází moderně vybavený dětský koutek. O zábavu vašich ratolestí se postarají společenské hry, plyšáci, hračky, barvy na kreslení, interaktivní kostky a televize s dětským programem. Jedna stěna koutku je prosklená, a děti tak budete mít bezpečně pod dohledem i při cvičení.

RM Hotel Wellness & Congress ****

RM Hotel Wellness & Congress ****

Úzka 418/4 , Prievidza
Slovenská republika

Provozuje společnost:
LK Consulting SK s. r. o. IČ: 45920397


+421 465 198 500

recepcia@rmhotel.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Úplná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Fitness
Konferenční místnost
Minibar
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,9 km
Zastávka
0,4 km
Sjezdovka
9 km
Běžkování
11,1 km