Penzion Ajda bude skvělým místem nejen pro rodiny. Najdete jej takřka na břehu Liptovské Mary a o vyžití rozhodně nebudete mít nouzi. Děti se vyřádí ve Fantázia Liptov Parku a v aquaparku Tatralandia, dospělí si užijí výlety k přírodním krásám, jako jsou Demänovské jeskyně nebo termální jezírko Kaďa. Nedaleko vás čekají také báječné skiareály. Každý den navíc započnete vydatnou snídaní ve formě bufetu a můžete jej zakončit skvělou relaxací ve wellness centru s vířivkou a saunami.

O ubytování

Rodinný Penzion Ajda najdete na kraji Liptovského Mikuláše, jen kousek od všech skvělých atrakcí, které Liptov nabízí. K vodní nádrži Liptovská Mara to budete mít jen 500 metrů, v létě si zde užijete skvělé koupání i vodní sporty. Celoročně si potom zaplavete v největším slovenském aquaparku Tatralandia se 14 bazény, 26 tobogány, wellness centrem a Keltským saunovým světem, vzdáleného 2,2 km od penzionu. Při nepřízni počasí může přijít vhod také nedaleká dětská herna Fantázia Liptov Park (650 m).

Rozhodně nevynechte ani návštěvu přírodních krás, kterých je Liptov plný. Vydejte se třeba k Demänovské ledové jeskyni (10,8 km) či Demänovské jeskyni svobody (13,2 km), okoupejte se v termálním jezírku Kaďa v Liptovském Jánu (11,2 km), nebo si udělejte výlet ke krásnému Lúčanskému vodopádu(20,2 km). Pro adrenalinové nadšence je zde Ski&Bike Park Malinô Brdo (31,8 km), kde si v létě zajezdíte na horském kole a v zimě skvěle zalyžujete. Liptov je celkově skvělým místem pro lyžaře, na dosah budete mít mimo jiné lyžařské areály v Demänovské dolině (16,8 km) nebo Ski areál Opalisko (9,2 km).

Kde budete spát?

Dvoulůžkový pokoj měří 19 m² a je vybavený manželskou postelí, rozkládacím křeslem, které je možné využít jako přistýlku, televizí, malou ledničkou a WiFi připojením. Součástí pokoje je koupelna se sprchovým koutem a WC.

Třílůžkový pokoj nabízí prostor 23 m² a najdete v něm manželskou postel a rozkládací pohovku, televizi, WiFi připojení a malou ledničku. Ani zde nechybí koupelna se sprchou a WC.

Apartmán ubytuje až 4 osoby ve 2 místnostech - samostatné ložnici s manželskou postelí o ploše 15 m² a obývacím pokoji (28 m²) se 2 postelemi a pohovkou. V apartmánu navíc najdete kuchyňský kout, ochuzení samozřejmě nezůstanete ani o WiFi, TV, chladničku či koupelnu se sprchovým koutem a WC.

Na čem si pochutnáte?

Vydatná snídaně vám zajistí perfektní start vydařeného dne. V penzionu pro vás nachystají snídani ve formě bohatého bufetu s čerstvým pečivem, sýry, uzeninami, zeleninou a dalšími dobrotami.

Kde budete relaxovat?

Velkým lákadlem penzionu je moderní wellness centrum, kde si užijete skvělý odpočinek těla i mysli. Unaveným svalům ulevíte v hydromasážní vířivce a prohřejete se ve finské nebo v infra sauně.

Cestujete s dětmi?

Děti si užijí zábavu na venkovním dětském hřišti s houpačkami a trampolínou, vedle hřiště je také venkovní posezení, ze kterého na své ratolesti dobře uvidíte.

Penzión Ajda

Penzión Ajda

Požiarnícka 5 , Liptovský Mikuláš
Slovenská republika

Provozuje společnost:
AVE INTERNATIONAL TRADING s.r.o. IČ: 31582168


0908556356

info@penzionajda.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Dětské hřiště
Lyžárna
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
2,9 km
Vzdálenost od jezera
0,8 km
Zastávka
0,2 km
Aquapark
2,4 km