V Apartmánech Emma si užijete skvělou dovolenou plnou zábavy a relaxace. Ubytujete se jen 1,2 km od termálních lázní Podhájská, k odpočinku vám ale poslouží i vířivka přímo v apartmánovém domě. Navíc budete mít k dispozici zimní zahradu s kulečníkem, šipkami a grilem a děti si skvěle vyhrají na zahradním hřišti s trampolínou a prolézačkami.

O ubytování

Apartmány Emma najdete v populárním slovenském lázeňském městečku Podhájská. Kromě místních termálních a římských lázní, které budete mít od ubytování jen asi čtvrthodinku pěšky, najdete v okolí i celou řadu dalších zajímavých výletních cílů.

Procházkou se dostanete do přírodní rezervace Žitavský luh (9 km), kde v současnosti žije více než 100 druhů ptáků. K jejich pozorování slouží dřevěná rozhledna a projít si můžete i 3,5 km dlouhý naučný chodník. Pokud se zajímáte o historii, vydejte se ke zřícenině kláštera Mariánská Čeľaď (4 km), v jehož chodbách žili mnichové Řádu svatého Pavla Prvního Poustevníka téměř tři sta let. Za návštěvu stojí také Dom ľudového bývania Veľké Lovce (7,5 km), kde se můžete podívat, jak se v této oblasti žilo před více než 100 lety.

Výlet na kole si udělejte třeba do Arboreta Mlyňany (31,8 km), které bylo založeno v roce 1892 a na ploše cca 60 ha tu roste přibližně 2 300 druhů domácích i cizokrajných dřevin. Kromě krásných stromů zde uvidíte i romantický zámeček z 19. století. V dojezdové vzdálenosti na vás čeká také Solná jeskyně ve Starém Tekově (23,6 km), jejíž návštěva je vhodná zejména pro osoby s dýchacími, kožními a jinými zdravotními potížemi.

Kde budete spát?

Ubytujete se v moderních, útulných apartmánech s klimatizací. Každý apartmán má vlastní koupelnu se sprchovým koutem a vstup na venkovní terasu s posezením. Vždy budete mít také k dispozici WiFi připojení. Veškeré vybavení jako postele, matrace a skříně je zcela nové!

Studio je jednopokojový apartmán s vybavenou kuchyňkou, jídelním stolem, manželskou postelí a rozkládacím gaučem, který lze využít jako přistýlku pro 2 děti nebo 1 dospělého. Zábavu zajistí plochá televize.

Rodinný apartmán je vhodný pro větší skupiny, skládá se totiž ze 2 samostatných ložnic a vybavené kuchyně. V první ložnici najdete manželskou postel, rozkládací pohovku a televizi, druhá ložnice je o trochu větší a kromě dvoulůžka a rozkládacího gauče je zde navíc ještě rozkládací křeslo. Plochá televize nesmí chybět. Celkově je apartmán vhodný až pro 9 osob, na přistýlkách se ale komfortně vyspí spíše děti než dospělí.

Na čem si pochutnáte?

V apartmánu budete mít k dispozici plně vybavenou kuchyni, své kulinářské dovednosti můžete prověřit i v zimní zahradě s grilem a kotlíkem.

Kde budete relaxovat?

Náležitý odpočinek si vychutnáte už přímo v apartmánovém domě, kde na vás čeká horká vířivka s bublinkovou masáží. Vynechat samozřejmě nesmíte návštěvu termálních lázní. V Římských lázních (1,6 km) se budete cítit jako v antice, najdete zde sedací termální bazén, vířivku, relaxační koupele, sauny (bylinková, solná, slovenská, finská), odpočinkovou místnost, masáže, kosmetiku a pedikúru. Zlatým hřebem jsou potom termální lázně Podhájská (1,2 km), kde na vás čeká:

  • Vnitřní bazénový svět: rekreační bazén, integrovaný vířivý bazén, vířivý bazén, dětský bazén, turecký bazén
  • Venkovní bazénový svět: relaxační termální bazén, 2 dětské termální bazény, 2 ochlazovací bazény, sedací termální bazén, Kneippův chodník, slovenská sauna
  • Tobogány: Wide Slide (18,5 m), Windigo (59 m), Space Hole (42 m), Black Hole + Turbolance (75 m)
  • Saunový svět: finská sauna, bio sauna, solná inhalace, bylinková inhalace, ochlazovací koupel, bazén „Vodní peklo“, mořská sprcha, tropická sprcha, tepidárium, ledopád, ledové vědro odvahy
  • Masáže

Cestujete s dětmi?

Děti se vyřádí na venkovním hřišti s trampolínou, skluzavkou, houpačkou a prolézačkami. Pro jejich pohodlí je navíc v apartmánovém domě k zapůjčení dětská postýlka a vysoká židlička.

Něco navíc

V zimní zahradě na vás kromě kotlíku a grilu čeká také zábavné vyžití - můžete si zahrát kulečník, zaházet šipky nebo se zabavit sledováním oblíbeného pořadu na širokoúhlé televizi.

Apartmány Emma

Apartmány Emma

Za humnami 395/70 , Podhájska
Slovenská republika

Provozuje společnost:
Marab s.r.o. IČ: 54094909


+421 941 034 025

marabsro@gmail.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Dětské hřiště
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,1 km
Vzdálenost od lázní
1,2 km
Zastávka
0,8 km