Rodinný Hotel Adria *** najdete v lázeňském městečku Trenčianské Teplice jen 20 km od hranic. Vydejte se sem za odpočinkem, užijte si komfortní pokoje Superior i chutné snídaně. V ceně balíčku je také kulečník, šipky, ping pong a sleva na palačinku a wellness procedury.

O ubytování

Hotel Adria *** se nachází v srdci Trenčianských Teplic, jednoho z nejstarších a nejoblíbenějších lázeňských měst na Slovensku. Přijeďte poznat krásy „Perly Karpat”, která je leží jen 20 km od hranic s Českem.

V Trenčianských Teplicích můžete navštívit jedinečné turecké lázně Hammam (500 m) s tradicí sahající až do 13. století. Nejznámější památkou města je ovšem Most slávy (600 m) s pamětními deskami hvězd filmového plátna.

O historii lázní a přírodou v jejich okolí se nejlépe seznámíte na naučné stezce Trenčianské Teplice, která začíná v malebném městském lázeňském parku. Četné značené turistické trasy vás zavedou například k Jánošíkově jeskyni (2 km), na vyhlídku Klepáč (3 km), Bílý Jelen či Bílá skála. Během výletů využijte možnost ochutnat zdejší přírodní sirnou vodu z mnoha studánek a pramenů. Během léta se můžete v blahodárné léčivé vodě vykoupat v termálním koupališti Zelená žába (700 m).

Jako zajímavý výletní cíl doporučujeme krásné historické město Trenčín (10 km), jemuž dominuje goticko-renesanční hrad. Součástí hradního areálu je Matúšova věž, ze které jsou krásné výhledy na město a jeho okolí. Za vidění stojí také architektonicky zajímavá trenčínská židovská synagoga, ve které se snoubí byzantské a secesní prvky s moderní železobetonovou kupolí. Oblíbenou atrakcí je také vodu stříkající socha vodníka na Štúrově náměstí, která rozhodně stojí za fotku.

Kde budete spát?

Ubytováni budete ve dvoulůžkovém pokoji typu Standard s vlastní koupelnou. Pokoj má krásný panoramatický výhled na centrum Trenčianských Teplic a k jeho vybavení patří například LCD televize a WiFi připojení.

Za příplatek je možné ubytování ve dvoulůžkovém apartmánu typu Standard. Apartmán se skládá z ložnice, obývací místnosti a koupelny. Součástí vybavení je LCD televize a WiFi připojení.

Na čem si pochutnáte?

Součástí balíčku je lahodná polopenze, která se skládá z bufetových snídaní a servírované večeře.

Kde budete relaxovat?

Přímo v hotelu si po předchozím objednání můžete dopřát masáž.

Něco navíc

Pro večerní zábavu je k dispozici biliard, stolní tenis, šipky a další společenské hry.

Hotel Adria *** (SK)

Hotel Adria *** (SK)

Hurbanova 21 , Trenčianské Teplice
Slovenská republika

Provozuje společnost:
Gabriela Balážová IČ: 51642808


0911706655

rezervacie@hoteladria.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 10 €/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Parkování za 3 €/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Možnost procedur
Restaurace
Konferenční místnost
Přednáškový sál
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,3 km
Vzdálenost od lázní
0,2 km
Zastávka
0,6 km