Užijte si pobyt plný luxusu ve slovenském městě Púchov v objetí lázeňských měst a Bílých Karpat, navíc jen 18 km od hranic. Odpočinek v moderních pokojích 4* Hotelu Alaxandra vám zpříjemní vstup do wellness, neomezený vstup do fitness či rehabilitační procedura na klinice fyzioterapie a rehabilitace MEDELI. Nechybí chutná polopenze či župany na pokoji. A odpočinek v Púchově může začít.

O ubytování

Alexandra Hotel **** je moderní ubytování, které si pochvalují i ​​nároční hosté. Najdete jej ve slovenském městě Púchov, které leží v objetí slavných lázeňských měst. Vydejte se na výlet k Púchovským skalám (2 km), Považskému hradu (18 km) či Manínské Tiesňavě (23 km). Nebo dáte přednost odpočinku v lázních Nimnica (5 km) či v lázeňských Trenčianských Teplicích (37 km)? Pokud přijedete na pobyt v zimě, ke ski areálům Kohútka, Dešná i Čertov to budete mít cca 23 km.

Kde budete spát?

Budete ubytováni v jednom ze 40 pokojů odpovídajících komfortu 4* hotelu. Čekají vás moderní pokoje Executive, kde nechybí psací stůl se židlí, LCD televizor se satelitním příjmem, telefon, minibar, trezor a klimatizace. Samozřejmostí je vlastní koupelna s fénem na vlasy. Ubytovat se můžete i v prostorném apartmánu s oddělenou obývákem s pohovkou, kávovarem a balkonem.

Na čem si pochutnáte?

Výborné jídlo si vychutnáte v hotelové restauraci Karpatia. Snídaně se zde podávej formou bufetu. Během dne se zastavte na pochoutky s vyběrem à la carte . Vyberete si i z polední menu i sezónně připravovaných specialit. Ke skvělému jídlu si nezapomeňte dát lahodné víno z nabídky místních i zahraničních vín. Pohárek vašeho oblíbeného nápoje či šálek kávy s dezertem si zas dejte v příjemné prostředí Lobby baru či v zimní zahradě s letní terasou.

Kde budete relaxovat?

Za zaslouženým odpočinkem zamiřte do hotelového wellness centra. Relaxovat zde můžete ve vířivce, soláriu, finské, parní či infrasauně nebo si dopřejte solné inhalace či skotské střiky. Profesionální maséři zde poskytují také originální thajské masáže.

Pokud jste milovníkem aktivního odpočinku, navštivte fitness centrum, kde si zacvičíte i s profesionálním trenérem. Večer se skvěle pobavíte v nočním baru Alex či v bowlingovém klubu s kulečníkem.

Alexandra Hotel ****

Alexandra Hotel ****

Dvory 581 , Púchov, SR
Slovenská republika

Provozuje společnost:
ALEXANDRA HOTEL. s.r.o. IČ: 36845981


+421 42 4666 000

recepcia@alexandrahotel.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětské hřiště
Fitness
Konferenční místnost
Přednáškový sál
Minibar
Fén
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
40 m
Zastávka
0,7 km
Aquapark
1,4 km
Sjezdovka
28 km