Ružomberok se nachází na dosah Národním parkům Velká Fatra a Nízké Tatry, blízko to odtud je však také ke Skanzenu Vlkolínec (UNESCO) a ke skvělým termálům a aquaparkům. Ubytujte se v Penzionu Malino a těšte se na chutné snídaně či polopenzi. Za příplatek využijte privátní vířivku.

O ubytování

Nově postavený Penzion Malino najdete v Hrabovské dolině v blízkosti parádních atrakcí jako je Ski & Bike Park Malinô Brdo (1 km), hrad Likava (5 km), Skazen Vlkolínec (5,5 km), Bešeňová s termálním aquaparkem (12 km), Aqua-Vital Park Lúčky (13 km) či Lučanský vodopád (14 km). Na dosah je i Národní park Velká Fatra, Národní park Nízké Tatry, Liptovská Mara a Tatralandia.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v jednom ze dvoulůžkových pokojů či čtyřlůžkových apartmánů. Každý pokoj má pohodlná lůžka, satelitní televizi, WiFi připojení a vlastní koupelnu.

Na čem si pochutnáte?

Každý den se těšte na servírované snídaně a tříchodové večeře, které se podávají přímo v restauraci penzionu. Přes den si tu můžete dát i oběd, kávu či něco dobrého.

Kde budete relaxovat?

V areálu se dále nachází velká zahrada s posezením, altánky a dětským hřištěm. Vhod jistě přijde také privátní vířivka, ve které si skvěle odpočinete.

Penzión Malino

Penzión Malino

Hrabovská cesta 29 , Ružomberok
Slovenská republika

Provozuje společnost:
MALINO, s.r.o. IČ: 51003538


+421 948 009 007

info@penzionmalino.sk

Check In
15:00 - 20:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Dětské hřiště
Kolárna
Lyžárna
Konferenční místnost
Fén
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
2 km
Vzdálenost od jezera
1 km
Zastávka
0,4 km
Aquapark
29 km
Sjezdovka
1 km