Zapomeňte na ruch a shon a dopřejte si Velikonoce plné zaslouženého odpočinku. Lázně Číž vám nabízejí jedinečný pobyt v tiché a krásné lokalitě jižního Slovenska. Těšte se na chutnou plnou penzi inspirovanou Velikonocemi, na léčebné procedury i wellness s rehabilitačním bazénem či saunou. Hotelový personál se postará i o vaši zábavu - během pobytu si užijete pestrý sváteční program.

O ubytování

Objevte jedinečné místo stojící mimo uspěchaného ruchu velkoměst. Čeká vás lázeňská obec Číž s ubytováním přímo v jejím centru, v Hotelu Rimava ***. Přes Číž navíc projíždí rychlík z Prahy do Košic, tudíž se zde dopravíte naprosto bez problémů. Navštívit pak můžete blízká lákadla jako Hipoareál Číž (800 m), CHKO Cerova vrchovina (24 km), jeskyni rozprostírající se ve dvou státech Domica (45 km) či zámeček Betliar (55 km).

Kde budete spát?

Ubytováni budete v lázeňském domě Rimava *** v útulném pokoji s TV, skříní, ledničkou a koupelnou nebo v prostorném apartmánu se šatní skříní, satelitní TV, rádiem s budíkem a WiFi připojením. K dispozici vám zde bude i vlastní koupelna.

Na čem si pochutnáte?

V jídelně v budově Hotelu Rimava *** si každé ráno pochutnáte na snídani servírované formou bufetu. Během večeře vám hlad zaženou pochoutky, které si můžete vybrat ze 4 druhů jídel. Ideální tečkou na konci dne je i chutný salát ze salátového baru.

Kde budete relaxovat?

Lázně Číž se pyšní venkovním bazénovým světem, kde si odpočinete v plaveckém i neplaveckém bazénu. Nechybí zde ani relaxační bazén s vodními tryskami a teplotou vody kolem 36 °C, malý bazén s vodními atrakcemi a děti potěší i dráhová skluzavka. Pokud jste do Číže přijeli převážně za odpočinkem v léčivé vodě, začněte svůj pobyt lékařskou prohlídkou, kde vám bude navržena ideální léčebná kúra odpovídající vašemu aktuálnímu zdravotnímu stavu. Následně se můžete těšit na rozmanité léčebné procedury i odpočinek ve wellness a saunách. Během celého pobytu se o vás bude starat zdravotně vyškolený personál.

Kúpele Číž

Kúpele Číž

Kúpele Číž , Číž
Slovenská republika

Provozuje společnost:
Prírodné jódové kúpele Číž, a.s. IČ: 31642331


+47 55 93 133

info@kupeleciz.sk

Check In
14:00 - 18:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Částečná
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Fitness
Konferenční místnost
Wellness
Vnitřní bazén
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,6 km
Vzdálenost od lázní
10 m
Zastávka
1 km