Odpočinkový pobyt v lázeňském městě Dudince v Hotelu Flóra v sobě zahrnuje vstup do bazénů, masáž, vířivku, mořskou koupel a další procedury podle délky pobytu. V ceně balíčku je plná penze či polopenze, těšit se můžete i na pravidelné taneční večery s živou hudbou.

O ubytování

Užijte si pobyt v lázeňském městě Dudince, známém díky výjimečně léčivé vodě. Ubytováni budete v Hotelu Flóra **, který díky svým bohatým zkušenostem patří k vyhledávaným hotelům pro ozdravné a wellness pobyty. Hosté sem jezdí celoročně zejména za odpočinkem, kromě lázní však v okolí stojí za návštěvu například zvláštní monument Dudinské travertíny. Určitě oceníte i koupaliště Dudinka i nedaleký park s kostelem Hokovce.

Kde budete spát?

V Hotelu Flóra panuje příjemná rodinná atmosféra. Ubytování nabízí v pokojích, které jsou moderně vybaveny - těšte se na satelitní televizi, lednici, balkon a vlastní koupelnu s WC a sprchou.

Na čem si pochutnáte?

V prostorné jídelně hotelu se podávají snídaně formou bufetu, kde si na své přijde každý bez rozdílu. Oběd a večeři si pak můžete vybrat z bohatého menu. Ochutnejte jídla v klasickém domácím stylu připravované výhradně v hotelové kuchyni. Samozřejmostí je přizpůsobení stravy vegetariánům, celiakům a dalším alergikům.

Kde budete relaxovat?

Pro hosty je k dispozici vstup do bazénu s teplotou vody 28 °C. Je tu také sedací bazének s teplotou vody 36 °C a letní terasou. Za příplatek je možné relaxovat také v sauně nebo si objednat různé masáže a procedury.

Něco navíc

Pokud vám během pobytu chybí sport, zavítejte na udržované antukové kurty a půjčte si tenisové rakety a míčky, nebo si půjčte kolo a poznejte na něm okolí města Dudince.

Hotel Flóra **

Hotel Flóra **

Kúpelná 101 , Dudince
Slovenská republika

Provozuje společnost:
Hotel FLÓRA Dudince, s.r.o. IČ: 36622711


+421 455 583 132

recepcia@floradudince.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Kolárna
Fitness
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od lázní
1 km
Zastávka
1 km
Sjezdovka
50 km