Relax Centrum Aqua Vital je skvělým dovolenkovým místem. Ráno se posilníte bohatou snídaní, přes den budete poznávat krásy Bojnic - ať už pěšky nebo na kole, a večer si odpočinete v bazénu, vířivce či sauně. Až do října.
Relax Centrum Aqua Vital je skvělým dovolenkovým místem. Ráno se posilníte bohatou snídaní, přes den budete poznávat krásy Bojnic - ať už pěšky nebo na kole, a večer si odpočinete v bazénu, vířivce či sauně. Až do října.

Relaxace ve skvělém wellness kousek od Bojnic

Relax Centrum Aqua Vital je místo stvořené k vašemu odpočinku a také je skvělým zázemím pro poznávání Bojnic a dalších krás Slovenska. Užijte si ubytování ve dvoulůžkových apartmánech s komfortním vybavením, TV a kuchyňským koutem i bohaté snídaně, které vás dobijí energií na celý den.


Hotel má skvělé hodnocení od spokojených zákazníků. Na známém portále Booking.com obdržel parádní hodnocení 8,9!


Nejvíce vás však nadchne relaxace ve wellness centru. Najdete zde bazén s protiproudem a vodou o teplotě 31 °C, vířivku a saunou s himalájskou solí, která spojuje výhody finské i infra sauny.

Kdykoli během dne si dopřejte kávu či zákusek v místní kavárně, kde si díky dětskému koutku bude líbit i dětem.

Pohádkové Bojnice se spoustou zábavy

Bojnice jsou oblíbeným celoročním cílem návštěvníků - nabízejí totiž přátelskou atmosféru lázeňského města i bohaté kulturní a sportovní vyžití. Z Relax Centra Aqua Vital sem dojedete do 5 minut a dojdete během půl hodinky.

Zajděte si i vy odpočinout do lázní, které fungují celoročně a jsou proslulé pro svou léčivou termální vodu (28 - 52 °C), která vyvěrá z 9 pramenů a léčí problémy pohybového aparátu a má také blahodárné účinky na nervový systém.

Bojnice jsou známé také pro svůj Bojnický zámek, který patří k nejvýznamnějším památkám na Slovensku. Znát ho můžete z pohádky Šíleně smutná princezna. Během letních měsíců si jistě užijete procházky romantickým zámeckým parkem a krásnou přírodou.

Dáváte přednost delším túrám či jízdě na kole? V okolí je spousta tras, které vás provedou místními krásami. Určitě se vypravte do Národního parku Malá Fatra.

S dětmi se vypravte do nejrozlehlejší a nejstarší ZOO na Slovensku nebo do vodního světa v Sebedražii, kde si kromě koupání užijete i golf či račí farmu.

Toužíte-li spíše po poznání je tu Muzeum pravěku a Sklářský skanzen Sklenný sen.

Relax centrum Aqua Vital

Relax centrum Aqua Vital

Opatovce nad Nitrou 618 , Opatovce nad Nitrou
Slovenská republika

Provozuje společnost:
PREVÁDZKOVANIE s.r.o. IČ: 50382713


+421914 341 336

aquavital.opatovce@gmail.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování