Pobyt pro dva ve Slovenském ráji, v mimořádně tiché přírodní lokalitě. Ubytování a bohatá polopenze. Za malý příplatek bohatý balíček aktivit - sport, zábava a koupel ve finské kádi.
Pobyt pro dva ve Slovenském ráji, v mimořádně tiché přírodní lokalitě. Ubytování a bohatá polopenze. Za malý příplatek bohatý balíček aktivit - sport, zábava a koupel ve finské kádi.

Příjemné ubytování ve Slovenském ráji uprostřed přírody

Horskou chatu RAJ najdete přímo v Národním parku Slovenský ráj. Součástí horské chaty je restaurace, kde si pochutnáte na tradiční domácí kuchyni. Rybáři si mohou vlastní úlovek upéct na grilu na terase restaurace (v teplých měsících).

Z terasy a restaurace je výhled na přehradu a nádhernou přírodu této oblasti. Pokoje jsou pohodlně vybaveny, mají vlastní sociální zařízení, TV a malou ledničku.

K správné dovolené patří také dávka relaxace. Tešte se na koupání ve finské kádi z borovicového dřeva. Relaxovat zde budete v horké, bublinkové vodě.

Ideální rodinná dovolená s kupou zábavy

Určitě se nemusíte bát vyrazit na dovolenou s celou rodinou. Pro děti je připravený dětský koutek i společenské hry. Celou rodinu navíc čeká hromada zábavy: v teplých dnech vyrazte na kola, nebo si zajděte zařádit na jezero a využijte půjčení člunu. A když bude pršet, uspořádejte turnaj ve stolním fotbálku nebo v X-Boxu.

Aktivity v okolí hotelu po celý rok

V blízkém okolí je velké množství aktivit, že by se sem ani nevešly a tak vybíráme hlavní z nich, mapu aktivit najdete zde:

  • Túry roklemi s žebříky, úchvatné výhledy
  • Cykloturistika, přehrada, veslování a rybaření hned u hotelu
  • Dobšinská ledová jeskyně pouze 11km, další 4 jeskyně v okruhu 50 km
  • Ranč a jízdy na koni, Tarzania - adrenalinový lanový park, výlet vláčkem
  • Spišský hrad (památka UNESCO) a dalších 50 památek v okruhu 50 km

Slovenský ráj

  • Vydejte se po dřevěných žebřících skrze divoké lesy a podél řek až k vyhlídkám, z nichž budete mít Slovenský ráj jako na dlani. Mezi nejznámější turistické trasy patří: Suchá Belá, Prielom Hornádu nebo výšlap na Tomašovský výhled, který vás okouzlí výhledem do celých Vysokých Tater.

  • Nezapomeňte vyrazit také do Sokolie doliny, což je soutěska s nejvyšším vodopádem v celém Slovenském ráji (Závojový vodopád), který je zároveň druhým nejvyšším na celém Slovensku.

Horský Hotel RAJ

Dobšinská Maša 73 , Dedinky
Slovenská republika

Provozuje společnost:
Ing. Ladislav Vanyó IČ: 41065395


+(421) 903534301

HotelRajDedinky@gmail.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Restaurace
Půjčovna kol
Minibar

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od jezera
100 m
Zastávka
0,8 km
Sjezdovka
2,7 km