Užijte si relax a rodinnou atmosféru v tichém prostředí Horního Smokovce. Pobyt pro dva v Miramonti Penzion s polopenzí, pojištěním a električkou zdarma. Výborná lokalita pro výlety uprostřed horské přírody.
Užijte si relax a rodinnou atmosféru v tichém prostředí Horního Smokovce. Pobyt pro dva v Miramonti Penzion s polopenzí, pojištěním a električkou zdarma. Výborná lokalita pro výlety uprostřed horské přírody.

Stylové ubytování v centru Vysokých Tater s električkou zdarma

Miramonti Penzion se nachází v příjemném prostředí Horního Smokovce. Obec je výchozím bodem pro výlety do Vysokých Tater a vedle hotelu  se nachází stezka spojující obce Starý Smokovec a Tatranskou Lomnici.

Jen 100 m od areálu se nacházejí "Tatranské Elektrické Železnice", které spojují všechna tatranská turistická centra (Štrbské pleso, Starý Smokovec, Tatranská Lomnica). 

Hosté penzionu mají využívání električky zcela zdarma. Pro podnikání výletů do okolí tak máte o starost méně - jednoduše se svezete zadarmo až do cíle.

Díky rodinné atmosféře je pobyt vhodný všechny věkové kategorie i pro rodiny s dětmi. Pokoje jsou prostorné, pěkné zařízené, mají vlastní sociální zařízení, TV, chladničku a rychlovarnou konvici. K dispozici je restaurace, sauna, stolní fotbal.

Pobyt v Miramonti Penzionu je výborně hodnocený zákazníky Slevoking.cz. Můžete si proto být jistí, že si dovolenou zde užijete na maximum.

Nekončící možnosti vyžití v okouzlující přírodě

Národní park Vysoké Tatry nabízí bohaté možnosti využití volného času. Pokud chcete pobyt strávit aktivně, nachází se v okolí až 600 km turistických tras, mohutné štíty, zelené lesy i vodopády. Navštivte:

  • Lomnický štít (visutou lanovkou ze Skalnatého plesa), Slavkovský štít, Gerlachovský štít.
  • Hrebienok - Zapomenout byste neměli ani na toto turistické středisko, ze kterého se na stejnojmenný vrchol můžete vydat lanovkou.
  • Belianská jeskyně - navštivte tuto ohromující krápníkovou jeskyni, která patří k těm největším na celém Slovensku. Obdivovat můžete stalagmity, jezírka nebo vodopády.
  • Slovenský ráj - Příroda Slovenského ráje Vás naprosto nadchne - dřevěné žebříky Vás provedou skrze divoké lesy, podél řek a vodopádů až k vyhlídkám, z nichž spatříte nádherná panoramata.
  • Spišský hrad (UNESCO) - tuto majestátní hradní zříceninu si rozhodně nenechejte ujít. Rozsáhlý hradní komplex vezme dech každému návštěvníkovi.
  • Štrbské pleso - Zavítat můžete rovněž k ledovcovému jezeru Štrbské Pleso (13km). Kochat se můžete parádním výhledem na vodní plochu o délce 640 m. Můžete se tu také plavit na loďkách.

V blízkosti se nachází Poprad s vyhlášeným aquaparkem Aquacity Poprad, za zmínku stojí i termální koupaliště Vrbov. Oba aquaparky uspokojí milovníky vodní zábavy, ale i relaxu. Najdete zde nespočet bazénů s termální vodou a zážitkovými prvky.

Miramonti Resort ***

Miramonti Resort ***

Horný Smokovec 8 , Vysoké Tatry
Slovenská republika

Provozuje společnost:
PEPA TATRY s.r.o. IČ: 46963324


+421 948 019 922

info@miramonti.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Restaurace
Dětský koutek
Kolárna
Lyžárna
Půjčovna kol
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Zastávka
100 m
Aquapark
12 km
Sjezdovka
2 km