Luxusní Alpenlove - Adult Spa Hotel **** leží v populárním tyrolském letovisku Seefeld v blízkosti atraktivních turistických cílů. Neomezené wellness v kombinaci s kulinářskými specialitami vám zajistí dokonalý romantický pobyt. Ráno zahájíte snídaní se sklenkou šampaňského, během dne si odpočinete ve vířivce či bazénu a už se můžete těšit na exkluzivní večeři o 5-6 chodech.

O ubytování

Alpenlove –⁠ Adult SPA Hotel **** leží v populární tyrolském letovisku Seefeld v obklopení majestátních Alp a krásné horské přírody. V tomto nádherném prostředí si po celý rok užijete bezchybnou dovolenou v blízkosti atraktivních výletních cílů a lyžařských středisek.

Městečko Seefeld, které se rozkládá na slunné náhorní plošině mezi impozantními vrcholy, láká na ideální podmínky k zimním i letním sportům. Romantická atmosféra, exkluzivní restaurace a dechberoucí výhledy činí z tohoto alpského střediska místo jako vytržené z pohádky.

O výletní cíle v okolí rozhodně není nouze. Mnoho zábavy i relaxu vás čeká v Olympijském zážitkovém bazénu (450 m), který se pyšní báječnými vodními atrakcemi. Dáváte-li přednost přírodním krásám, vypravte se třeba na průzkum soutěsky Leutaschklamm (18 km), kterou si projdete po visutých lávkách a mostech zasazených do skal. Za historií snoubenou s moderním vyžitím vyrazte do nedalekého Innsbrucku (24 km).

Tyrolská krajina je jako stvořená pro horskou turistiku, jízdu na kole i klidné procházky. Využijte hustou síť turistických a cykloturistických tras a objevujte zajímavá místa v okolí. Horalové si mohou troufnout na pořádné výšlapy, zatímco fanoušci pohodovějších procházek vyrazí k jezeru Kaltwassersee (3,1 km) nebo objeví romantický kostelík Seekirchl (1,5 km).

Tyrolsko patří k populárním lyžařským regionům, a tak se v zimních měsících vyplatí vyzkoušet jeden z místních skiareálů. K vlekům to z ubytování nebudete mít daleko. Skiareály Rosshütte (1,3 km) a Seefelder Gschwandtkopflifte (1 km) vám nabídnou parádní sjezdovky vhodné pro začátečníky a rodiny s dětmi. Svahy nad městem patří mezi přední běžkařské oblasti, a tak se sem můžete těšit na dokonale upravené trasy a infrastrukturu na vysoké úrovni.

Kde budete spát?

Na výběr máte ze dvou variant ubytování – buď si ustelete v moderních dvoulůžkových pokojích, nebo si zvolíte o něco komfortnější Junior Suite v luxusním provedení.

  • Dvoulůžkové pokoje Sweet Dreams, Love Paradise či Red Passion vynikají pestrými interiéry se stylovým dekorem. Součástí vybavení je pohodlná manželská postel, posezení s křesílky či pohovkou, televize a minibar. K dispozici vám bude vlastní stylová koupelna s vanou, toaletou a fénem. Pokoj disponuje také balkonem s výhledem na Seefeld.

  • Pokoje Junior Suite Herzilein, Chocolate Dream a Royal vám nabídnou ještě exkluzivnější interiér, který je jako stvořený pro romantické chvíle s vaší polovičkou. K zařízení náleží manželská postel, gauč a křesílka s konferenčním stolkem, televize, minibar a koupelnový kout s vanou. Toaleta je v oddělené místnosti. Pokoje mají balkon s výhledem na město.

Na čem si pochutnáte?

V hotelové restauraci zařízené v horském stylu si vychutnáte lahodné speciality tradiční tyrolské kuchyně, které připravují mistři kulinářského umění.

Ráno zahájíte bohatou snídaní servírovanou formou bufetu, ve kterém nechybí čerstvé pečivo, uzeniny a sýry, teplé či studené pokrmy, a dokonce ani šampaňské. K hodování si připravíte dobrou kávu, čaj nebo ovocnou šťávu.

Večer si nabídnete pětichodové menu s regionálními pokrmy ze sezónních surovin. Dále vám bude k dispozici salátový bufet, ovocný koš a sýrové prkénko. Na tom všem si pochutnáte v romantické atmosféře při svíčkách.

Kde budete relaxovat?

Hotelové wellness centrum je příslibem dokonalého relaxu. Po pobytu v horách si ve finské sauně dopřejete zasloužený odpočinek a ve vířivce uvolníte unavené tělo. Aktivní odpočinek i klidný oddych vám nabídne velký vnitřní bazén, u kterého je pro vaše tiché rozjímání připravena relaxační místnost s pohodlnými lehátky.

Lázeňské centrum Black Crystal Spa si zamilujete nejen pro luxusní interiér, který zkrášlují lampy s krystaly Swarovski, ale především kvůli skvělým aromatickým masážím.

Něco navíc

Pro trochu zdravého pobytu navštivte fitness centrum 7 Senses, kde se příjemně protáhnete a zacvičíte si na moderních posilovacích strojích.

ALPENLOVE - Adult Spa Hotel ****

ALPENLOVE - Adult Spa Hotel ****

Dorfplatz 28 , Seefeld
Rakousko

Provozuje společnost:
Travelcircus GmbH IČ: HRB155182B


+420 538 880 980

info@travelking.cz

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
Pouze po předchozí domluvě a dle ceníku hotelu.
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Parkování za příplatek dle sezóny

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Lyžárna
Půjčovna kol
Fén
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
50 m
Vzdálenost od jezera
3 km
Zastávka
0,2 km
Aquapark
0,5 km
Sjezdovka
1 km
Běžkování
5,8 km

Tipy na výlet

Seefeld

Seefeld Tip na výlet

Region Seefeld patří mezi nejvyhledávanější tyrolské oblasti během celého roku. Slunnou náhorní plošinu obklopují impozantní hory, které zvou všechny milovníky přírody za sportovními zážitky. Horské louky a svěží lesy ukrývají pět malebných vesnic (Seefeld, Leutasch, Mosern, Reith a Scharnitz), které slouží jako skvělé výchozí body do srdce tyrolských Alp.

Turistika, horská kola, via ferraty i cyklistické sjezdy. Seefeld vám nabídne od všeho trochu a navrch přidá překrásné výhledy, které vás budou provázet na každém kroku. Za těmi nejkrásnějšími se vypravte lanovkou na Rosshütte do nadmořské výšky 2064 m. Z vrcholu za dobré viditelnosti dohlédnete až na nejvyšší horu Německa Zugspitze. Vydáte se na výlet po hřebenu, pochutnáte si v horské chatě a děti si vyhrají na zábavném venkovním hřišti.

Více informací
Innsbruck
Innsbruck
Soutěska Leutaschklamm
Soutěska Leutaschklamm
Naturpark Karwendel
Naturpark Karwendel