Boutique Hotel Die Alpbacherin se nachází v malebné horské obci Alpbach, která je považována za vůbec nejkrásnější vesnici v celém Rakousku. V létě si užijete výlety po okolí i krásnou přírodu. V balíčku je chutná rozšířená polopenze, takže si vychutnáte nejen snídaně a večeře, ale i odpolední svačinu. Potěší i welcome drink a neomezený vstup do wellness s bazénem a několika saunami.

O ubytování

Boutique Hotel Die Alpbacherin se nachází v malebné horské obci Alpbach, která je považována za vůbec nejkrásnější vesnici v celém Rakousku. Jedná se o dokonalé místo pro aktivní dovolenou v jakémkoliv ročním období. Kromě sportů a výletů je navíc okolní alpská krajina ideální pro odpočinek v nitru překrásné panenské přírody.

Hotel se nachází pouze 2 km od vyhlášeného lyžařského areálu Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau, jehož součástí je přes 100 km sjezdovek všech obtížností obsluhovaných 46 vleky. Díky vysoké nadmořské výšce poskytuje areál ideální sněhové podmínky od podzimu do jara. Kromě klasického lyžování nabízí středisko oblasti s hlubokým sněhem pro milovníky freeride jízdy a tři snowparky s mnoha překážkami a U-rampou. Okolí Albachtalu i Wildschönau je vhodné také pro běžecké lyžování, dokonce jsou zde i osvětlené tratě noční běžkování.

Region Alpbachtal se pyšní velmi rozmanitou krajinou, kde je vše od rozeklaných skalních štítů až po zvlněné zelené louky. Přírodní krásy tak můžete objevovat při turistice i cyklovýletech. Více o minulosti Alpbachtalu i zdejší alpské přírodě se dozvíte na naučné stezce Alpbacher Heimatweg, která vás provede celým městečkem i jeho okolím. V romantické roklině Kaiserklamm (26 km) se vydejte po stopách císařovny Sissi a v roklině Tiefenbachklamm si zase vychutnjte nádherné výhledy na údolí, kterým protéká říčka Brandenberger Ache.

Z městeček se vypravte do 11 km vzdáleného Kramsachu, kterému se kvůli čtveřici idylických jezer přezdívá „Tyrolská vana“. V nedalekém Rattenbergu (12 km) vás zase uchvátí středověké centrum s křivolakými uličkami a obchůdky s originálními výrobky zdejších řemeslných sklářů. V Inneralpbachu (4 km) láká k návštěvě hornické muzeum a v Kramsachu Muzeum tyrolských selských usedlostí.

Kde budete spát?

Vaším druhým domovem se během pobytu stane komfortní dvoulůžkový pokoj s vlastní koupelnou (20–25 m²). Pokoj je dekorován v kombinaci jemných přírodních odstínů a dubového dřeva, a tak se v něm budete cítit velmi příjemně. Pokoj je vybaven pohodlnou manželskou postelí, WiFi připojením, LCD televizí, trezorem a setem při přípravu čaje a kávy. V moderní koupelně je k dispozici sprchový kout, toaleta, umyvadlo se zrcadlem a set kvalitní kosmetiky.

Na čem si pochutnáte?

Pobyt si vychutnáte doslova všemi smysly! Součástí balíčku je totiž rozšířená polopenze. Každé ráno na vás bude čekat bohatá snídaně ve formě bufetu, kde si dopřejete, co jen hrdlo ráčí. Odpoledne se můžete těšit na lehké občerstvení v podobě domácího pečiva, polévky, dezertů a dalších dobrot. Dokonalým zakončením každého dne pak bude delikátní 6chodové večerní menu složené z toho nejlepšího, co rakouská i světová gastronomie nabízí.

V hotelu kladou maximální důraz na sezónnost a lokální původ surovin. Personál ochotně vyjde vstříc vašim dietním požadavkům a v nabídce jsou vždy alternativy pro hosty s potravinovými intolerancemi, vegetariány i vegany.

Kde budete relaxovat?

Ať už budete pobyt trávit zimními sporty nebo turistikou, zajisté oceníte možnost oddychnout si v hotelovém wellness centru o ploše 500 m². Najdete v něm vnitřní bazén a 3 druhy saun. Součástí je také odpočinková zóna a pro vyznavače cvičení také moderní fitness centrum. Za příplatek si můžete masáže a další relaxační či beauty procedury.

Něco navíc

Díky přísným stavebním regulacím přijatým v 50. letech si Alpbach dodnes uchovává tradiční podobu autentické tyrolské vesnice. Podle mnohých se dokonce jedná o vůbec „nejkrásnější vesnicí v Rakousku” a odkazují tak na oficiální titul, který Alpbach získal v 80. letech.

Boutique Hotel Die Alpbacherin

Boutique Hotel Die Alpbacherin

Alpbach 405 , Alpbach im Alpbachtal
Rakousko

Provozuje společnost:
Travelcircus GmbH IČ: HRB155182B


+420 538 880 980

info@travelking.cz

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
za 30 €/noc - po předchozí domluvě
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Lyžárna
Fitness
Půjčovna kol
Fén
Wellness
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,2 km
Zastávka
0,2 km
Sjezdovka
2 km
Běžkování
2,9 km

Tipy na výlet

Cyklostezka Innradweg

Cyklostezka Innradweg Tip na výlet

Městečkem Kufstein vede nejznámější evropská cyklotrasa měřící přes 500 km. Začíná ve Švýcarsku a přes rakouský Innsbruck se vine až do Bavorska. Po cestě se na ni napojuje mnoho dalších menších cyklostezek, takže si můžete vybrat, kam přesně a jak daleko se projedete. Pokud rádi jezdíte na kole, máte tedy jedinečnou příležitost vyzkoušet si kus tradiční poutě všech nadšených evropských cyklistů.

Jezero Achensee
Jezero Achensee
Innsbruck
Innsbruck
Swarovski Crystal Worlds
Swarovski Crystal Worlds