Vydejte se do tyrolského údolí Ötztal, ubytujte se v Alpengasthof Grüner **** a užijte si opravdový dovolenkový ráj. Každý den si pochutnáte na výtečném brunchi i sladkých dobrotách a skvěle si odpočinete v kouzelném wellness centru. Na dosah pak budete mít adrenalinový park Area 47 i zajímavé výletní cíle, které si užijete o to lépe se slevovou kartou Ötztal Summer Card.

O ubytování

Hotel Alpengasthof Grüner **** se nachází ve městě Sölden, v krásném tyrolském údolí Ötztal. Čerstvý vzduch, alpská příroda a nádherné prostředí budou opravdovým balzámem na duši. Když k tomu přidáte 1 600 km turistických tras, 850 km cyklostezek, lezecké skály a další atrakce v okolí, máte recept na perfektní dovolenou.

Velkým lákadlem této oblasti je adrenalinový park Area 47 (39 km) s aquaparkem, vodními sporty, bungee jumpingem, bikingem a dalšími atrakcemi. Najdete zde mimo jiné nejrychlejší tobogán v Evropě a vodní katapult. V zimě se zase vyřádíte na 147 km sjezdovek ski areálu Sölden (1,3 km) a 108 km tratí lyžařského areálu Obergurgl-Hochgurgl (13,9 km).

Pokud naopak patříte spíše k milovníkům relaxace, navštivte termální komplex Aqua Dome Längenfeld (15,3 km) nebo aquapark Freizeitarena Sölden (1,9 km). Náležitě odpočatí si můžete udělat výlet třeba do muzea Jamese Bonda 007 Elements na vrcholu hory Gaislachkogel (9,9 km), k vodopádu Stuibenfall (29,9 km) o výšce 159 metrů nebo po stezce Knappenweg Hochoetz (32,7 km), která vás seznámí s historií a tradicí této oblasti.

Kde budete spát?

Ubytujete se v útulném apartmánu Junior Suite Fichte s interiérem v hřejivých barvách a dřevěnou výzdobou. V pokoji o ploše 32 m² najdete manželskou postel, komfortní posezení s rozkládací pohovkou, televizi, stůl a úložné skříně. Součástí apartmánu je koupelna s vanou, fénem na vlasy, župany, přezůvkami a kosmetikou značky Naturlinie. Pokoj má navíc i vlastní balkon, ze kterého se budete kochat výhledem do okolí.

Na čem si pochutnáte?

Těšit se můžete i na jedinečné kulinářské zážitky. Hotel nabízí každodenní brunch formou bufetu od 7:00 hodin do 13:00 hodin a odpolední sladký bufet od 14:00 hodin do 17:00 hodin. V hotelové restauraci Grüner’s Wirtshaus zase ochutnáte speciality tyrolské kuchyně a regionální delikatesy.

Kde budete relaxovat?

Perlou hotelu je stylové wellness centrum AlpenSpa o ploše 700 m², kde si užijete relax v přírodním koupacím jezírku, finské sauně, parní lázni a bylinné lázni. Připravené jsou také zážitkové sprchy, Kneippův chodník, masážní lázeň nohou a odpočívárna s pohodlnými lehátky.

Alpengasthof Grüner ****

Alpengasthof Grüner ****

Außerwaldstraße 19 , Sölden
Rakousko

Provozuje společnost:
Travelcircus GmbH IČ: HRB155182B


+420 558 000 298

info@travelking.cz

Check In
od 14:30
Check Out
do 10:30
Domácí mazlíček
za 15 €/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětské hřiště
Lyžárna
Půjčovna kol
Fén
Wellness
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,8 km
Vzdálenost od lázní
15,3 km
Zastávka
0,3 km
Aquapark
39 km
Sjezdovka
1,3 km