O ubytování

Jak již název napovídá, Hotel Holiday Inn Vienna - South **** se nachází v rakouském hlavním městě, konkrétně ve čtvrti Wienerberg. Nabízí nejen moderní ubytování, ale také skvělou polohu s vynikající dostupností k nejzajímavějším památkám a atrakcím.

Vyrazte k zámku Schönbrunn (3,6 km) a podívejte se, jak kdysi žili členové habsburské monarchie, nebo navštivte barokní zámek Belvedere (4 km) a pokochejte se největší světovou sbírkou uměleckých děl Gustava Klimta. Vynechat byste neměli ani jeden ze symbolů města - katedrálu svatého Štěpána (5,1 km), nebo budovu parlamentu (5,3 km) inspirovanou antickou architekturou. Milovníci historie jistě rádi zavítají i do Muzea Leopoldových (4,7 km) nebo Uměleckohistorického muzea (4,8 km).

Za zábavou vyrazte do legendárního lunaparku Prater (7,1 km), kde se projedete na ikonickém ruském kole, nebo do vídeňské zoologické zahrady (4 km). Ta je dokonce údajně nejstarší zoo na světě a v současnosti láká návštěvníky na propracované expozice deštného pralesa či vodního života. A uvidíte zde i milované pandy. V zimě jsou obrovským lákadlem města nádherné vánoční trhy se svařeným vínem, preclíky a jinými pochoutkami. A pokud nedáte v zimě bez lyží ani ránu, jistě vás potěší, že nejbližší ski areál, Dollwiese, budete mít jen 8 km daleko.

Kde budete spát?

Ke spánku se uložíte v útulném, zcela moderním pokoji typu Comfort. Interiér je laděný do klidných barev a zařízený s ohledem na funkčnost i příjemnou atmosféru. Každý pokoj je vybavení dvoulůžkovou postelí, televizí s plochou obrazovkou, psacím stolem, křeslem k posezení, telefonem a WiFi připojením. K pokoji patří také vlastní koupelna se sprchovým koutem.

Na čem si pochutnáte?

Hotelová kuchyně úzce spolupracuje s lokálními dodavateli, aby vám na stůl naservírovali vždy to nejčerstvější, co daná oblast nabízí. V restauraci Twenty Two si užijete krásný panoramatický výhled na město Vídeň, u kterého si budete pochutnávat na snídani z bohatého bufetu. Samozřejmostí je pečivo, klobásy a sýry, džemy, ovoce, jogurty, müsli a jiné snídaňové stálice. Přes den si sem můžete zajít také na oběd či večeři z klasického jídelního lístku. Kávu, osvěžující drink či malé občerstvení vám kdykoliv rádi připraví i v Lobby Lounge baru.

Něco navíc

Dodat tělu endorfiny a zapomenout na denní starosti můžete v plně vybaveném hotelovém fitness centru.

Holiday Inn Vienna - South ****

Holiday Inn Vienna - South ****

Wienerbergstrasse 7 , Vienna
Rakousko

Provozuje společnost:
Wagner Kurzreisen GmbH IČ: HRB166756B


+420 538 880 980

info@travelking.cz

Check In
od 15:00
Check Out
do 12:00
Domácí mazlíček
za 22 €/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování za 25 €/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Restaurace
Fitness
Konferenční místnost
Přednáškový sál
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
4,9 km
Zastávka
0,1 km