JUFA Hotelu Weinviertel *** v malebné oblasti Dolního Rakouska vás okouzlí útulnými pokoji, výtečnou polopenzí i bohatými možnostmi vyžití. Těšit se můžete na krásné výlety vinařskou krajinou, které můžete spojit i s návštěvou místních sklepů, relax v sauně či koupání na koupališti. Na děti čeká venkovní hřiště a obří herna.

O ubytování

Útulný JUFA Hotel Weinviertel *** se nachází jen 4,5 km od českých hranic, v rakouském městečku Seefeld-Kadolz v regionu Weinviertel. Lokalita je skvělá pro rodiny, milovníky sportu a wellness, vinaře i turisty. Jen 550 m od hotelu najdete zámek Seefeld, založený koncem 13. století, mezi zajímavé místní památky patří také barokní kostel sv. Anny.

V létě se osvěžíte na nedalekém venkovním koupališti Seefeld-Kadolz (1,5 km) s vyhřívanými venkovními bazény, po celý rok se zase můžete oblažit v teplých vodách termálních lázní Laa an der Thaya (18,6 km), kde nechybí i wellness. Krásný chládek vám v letních parnech poskytnu i četné vinné sklípky, místní sklepní kultura je dokonce zapsaná na seznamu UNESCO jako nehmotné kulturní dědictví. Užijte si prohlídku sklepních uliček s průvodcem nebo zavítejte do zážitkového sklepa Retz (24,4 km), unikátního podzemního labyrintu o celkové délce přes 20 km.

Za přírodními krásami můžete zavítat do rezervace Ernstbrunn (32,3 km), kde uprostřed dubových lesů žijí vlci, divoká i domácí prasata, ovce, mufloni a jiná zvířata. Velké i malé jistě nadchne návštěva Fosilního světa (52,8 km) s největším fosilním ústřicovým útesem na světě a fascinující multimediální expozicí. Zvídavé by mohla zaujmou také návštěva továrny na zpracování perleti Perlmutt Manufaktur (46,5 km) nebo největší naleziště ametystu v Evropě Ametyst World Maissau (41,7 km).

Kde budete spát?

Ubytujete se v útulném, světlém, dřevem obloženém pokoji - dvoulůžkovém či rodinném. K vybavení patří dvoulůžková postel, stolek s posezením a trezor. K dispozici budete mít také WiFi připojení a vlastní koupelnu se sprchovým koutem, WC a fénem na vlasy.

V rodinném pokoji je navíc samostatné jednolůžko a vyvýšená postel, takže na pobyt můžete vzít až 2 děti.

Na čem si pochutnáte?

V místní restauraci si pochutnáte na regionálních specialitách, připravených ze surovin do lokálních dodavatelů. Těšit se můžete také na příjemnou domáckou atmosféru.

Kde budete relaxovat?

K náležitému odpočinku po celodenních aktivitách můžete využít horskou finskou saunu a příjemnou odpočinkovou místnost.

Cestujete s dětmi?

Děti si užijí nejen výlety, ale také parádní možnosti vyžití přímo v hotelu – venkovní dětské hřiště s pískovištěm a dalšími atrakcemi a obří vnitřní hernu s lezeckou stěnou a dřevěnými prolézačkami.

Něco navíc

Vypůjčte si v hotelu elektrokolo nebo skútr Vespa a projeďte si okolní bohatou krajinu ve velkém stylu!

JUFA Hotel Weinviertel ***

JUFA Hotel Weinviertel ***

Seefeld 59-60 , Seefeld-Kadolz
Rakousko

Provozuje společnost:
JFGH Seefeld-Kadolz ErrichtungsgmbH IČ: FN334322a


+420 558 000 298

info@travelking.cz

Check In
16:00 - 21:00
Check Out
7:00 - 11:00
Domácí mazlíček
za 19 €/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Dětský koutek
Dětské hřiště
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,3 km
Aquapark
42,7 km

Tipy na výlet

Termální lázně Laa an der Thaya

Termální lázně Laa an der Thaya Tip na výlet

Známé rakouské termální lázně Laa an der Thaya leží v Dolním Rakousku a rozprostírají se na ploše 7 800 m². Vychutnat si zde můžete širokou a různorodou nabídku lázeňských a relaxačních služeb. Ročně navštíví lázně zhruba 400 tisíc lidí, z nichž celou čtvrtinu tvoří Češi a Slováci. Termální lázně byly otevřeny teprve v roce 2002, takže se těšte na moderní prostředí a funkční a stylové vybavení a atrakce.

Znojmo
Znojmo
Přírodní park Ernstbrunn
Přírodní park Ernstbrunn
Zážitkové sklepení Retzer Erlebniskeller
Zážitkové sklepení Retzer Erlebniskeller