Prožijte letní dovolenou 2023 v krásné přírodě rakouských Alp v Salzbursku. Uvítá vás rodinný Hotel Unterberghof ****, kde vás čeká strava formou polopenze, neomezeně se vykoupete ve vyhřívaném bazénu a řadu výhod vám poskytne Flachau Card zdarma. Dítě do 10 let má pobyt zdarma.

Ověřeno Travelkingem

“Na hotelu Unterberghof se nám líbila jeho rodinná atmosféra a milý přístup personálu. Ubytováni jsme byli ve velkém pokoji, který přesně odpovídal fotografiím v nabídce. Jediné malé minus bych dala za skromnější výběr při snídaních. Kromě toho jsme ovšem byli s jídlem velmi spokojení a moc nám chutnalo. Okolí je plné atrakcí pro děti, takže tento hotel doporučuji i pro rodinnou dovolenou. Navštívit můžete největší ledovou jeskyni na světě Eisriesenwelt nebo si vybrat z bezplatných aktivit v nabídce Flachau Summer Card. ” Přečtěte si celou recenzi

Nikola Průdková - Finanční tým
Osobně ověřeno v: Srpnu 2022

O ubytování

Hotel Unterberghof **** najdete ve městečku Flachau v srdci regionu Ski Amadé u Salzburgu. Užijete si tu aktivní pobyt v obklopení alpských vrcholků, které jsou zdrojem zábavy po celý rok. V létě se těšte na přírodní krásy, které objevíte pěšky i na kole, a v zimě na perfektní podmínky pro zimní sporty. Hotel má vlastní rozsáhlé wellness, díky kterému si po návratu z horského dobrodružství budete mít kde odpočinout.

Poloha ubytování potěší každého vášnivého horala. K nejbližšímu ski areálu i turistickým trasám je to z hotelu doslova pár kroků. Nádherná příroda se statnými alpskými velikány a hlubokými lesy zve na procházky v průběhu celého roku. Vaším cílem se může stát jedno z jezer Reitecksee (4,5 km) či Seekarsee (14 km) nebo krásná Lichtenštejnská soutěska (25 km). Z přírodních zajímavostí je nejlákavější svět ledových jeskyní Eisriesenwelt (30 km).

V létě se v okolí Flachau zabavíte i jinak než turistikou. Místní krajina přeje mnoha dalším sportovním aktivitám, jako je jízda na horském kole či na koni, ale i extrémnější sporty jako rafting, canyoning, horolezectví nebo paragliding. Vyznavače adrenalinu potěší nedaleká bobová dráha Rodelbahn Lucky Flitzer (2 km), milovníci klidnější zábavy mohou strávit krásné chvíle na dvou přírodních koupalištích v bezprostřední blízkosti ubytování.

S příchodem zimy ožívají alpské svahy naplno. Oblast Ski Amadé patří mezi největší regiony zimních sportů v Evropě a nabízí více než 860 kilometrů sjezdovek a 270 vleků a lanovek. To vše s jedním skipasem. Super široké sjezdovky, nejmodernější vleky a k tomu skvělé zázemí pro rodiny s dětmi činí z Flachau jednu z nejoblíbenějších lokalit. Nejbližší sjezdovky se nachází hned za hotelem, a tak k nim pohodlně dojdete po svých.

Kde budete spát?

Pokoje v hotelu Unterberghof, které jsou zařízené v 4* standardu, vám poskytnou klid a pohodlí i soukromí. Součástí každého pokoje je vlastní koupelna se sprchovým koutem nebo vanou, toaletou a fénem. Na výběr máte z dvoulůžkových, třílůžkových a čtyřlůžkových pokojů, ve kterých se vyspíte na manželských postelích a rozkládacích pohovkách.

Ke standardnímu vybavení všech pokojů patři satelitní televize, rádio, telefon, trezor, minibar a chladnička. Některé pokoje mají balkon, jiné zase umožňují bezbariérový přístup.

Na čem si pochutnáte?

V prostorné restauraci s krásným výhledem se můžete těšit na chutnou stravu. Snídaně a večeře se podávají formou bufetu. V rámci večeře si dospělí mohou dopřát sklenku piva či vína zdarma.

Těšte se také na odpolední zákusek s filtrovanou kávou. Další kávové speciality jako cappuccino, latte macchiato nebo espresso jsou zdarma pouze u snídaně, odpoledne je za ně účtován poplatek. Pro děti je v odpoledních hodinách připravena zmrzlina a po celý den také nápoje.

Kde budete relaxovat?

Celý den v horách volá po zaslouženém odpočinku! Naštěstí za ním nemusíte daleko, přímo v hotelu totiž najdete parádní lázně. Relaxovat tu lze na spoustu způsobů. Na zahradě objevíte velký vyhřívaný bazén s lehátky, ve kterém si zaplavete i odpočinete.

Zejména v zimě oceníte možnost prohřát unavené a zmrzlé tělo, je jen na vás, jestli k tomu využijete finskou saunu, parní či infračervenou kabinu, tepidárium nebo vyhřívanou lavici. Pro protažení i silový trénink navštivte hotelové fitness centrum, a pokud chcete chytit bronz je tu pro vás připravené solárium.

Něco navíc

Rádi sportujete? Tak to vás potěší tenisové kurty a stolní tenis.

Hotel Unterberghof ****

Hotel Unterberghof ****

Unterberggasse 240 , Flachau
Rakousko

+43 664 583 5179

lackner@unterberghof.at

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Wi-Fi zdarma
Sauna
Restaurace
Fitness
Minibar
Fén
Wellness
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Zastávka
9 km
Sjezdovka
10 m