Vydejte se do Tyrolska! Co třeba do městečka Nauders s Hotelem Tia Monte ***? Čekají vás tu také komfortní pokoje, chutná polopenze, neomezený vstup do wellness centra se 3 druhy saun a také welcome drink. Zabavit se můžete ve fitness či herně. Děti do 5 let mají pobyt zdarma.

O ubytování

Hotel Tia Monte *** se nachází v horské osadě Nauders, která je součástí jednoho z nejkrásnějších regionů Rakouska. Západní část Tyrolska je dokonalou destinací pro aktivní dovolenou v každém ročním období. Oblast nabízí mnoho atraktivních výletních cílů i sportovních možností.

V Tyrolsku si užijete tu pravou alpskou idylku. Území je pokryté horskými vrcholky a na rozloze jen o něco větší, než je Středočeský kraj, se tyčí neuvěřitelných 500 třítisícovek. V okolí Nauders vede více než 300 km značených turistických tras. Stačí si jen vybrat, zda chcete absolvovat pohodlné toulky přírodou, náročnou vysokohorskou turistiku či vzrušující lezení.

Nedaleký vrchol Kleinmutzkopf (4 km) je možné zdolat po svých, nebo se nechat vyvézt lanovkou, jejíž stanice je od hotelu vzdálena 700 m. Za vidění stojí také nádherná alpská jezera Schwarzer See (5 km) a Grüner See (6 km). Přímo v Nauders se nachází krásný středověký hrad Naudersberg (600 m).

Pouze 2 km od hotelu začínají svahy jednoho z nejoblíbenějších lyžařských středisek v celém Rakousku. Ve skiareálu Reschenpass na vás čeká 111 km sjezdových tratí obsluhovaných 24 moderními vleky a lanovkami. Běžkaři si přijdou na své na 90 km upravovaných stop všech obtížností. Sáňkaře potěší osmikilometrová dráha, jedna z nejdelších v Tyrolsku.

Kde budete spát?

Dostatek sil na všechny vysokohorské aktivity načerpáte ve dvoulůžkovém pokoji s balkonem o rozloze 30 m². Pokoje jsou vybaveny WiFi připojením, kabelovou TV, pohovkou a telefonem. Součástí je také vlastní koupelna s fénem.

Na čem si pochutnáte?

V hotelu se podávají bohaté snídaně v bufetové, nebo servírované formě (dle obsazenosti). V případě balíčku s polopenzí se hosté mohou těšit také na večeři o 4 chodech s nabídkou rakouské či mezinárodní kuchyně a vegetariánskými alternativami. Na vynikající kávu či oblíbený drink se vydejte do lobby baru.

Kde budete relaxovat?

Součástí každé správné aktivní dovolené by měl být také zasloužený relax. Užijete si jej v hotelovém wellness centru se saunou, infračervenou kabinou a parní lázní.

Něco navíc

Díky hotelovému fitness se nemusíte bát, že během dovolené vynecháte návštěvu posilovny. Zábava na vás čeká při stolním tenise a billiardu.

Hotel Tia Monte ***

Hotel Tia Monte ***

Dr. Tschiggfreystrasse 30. , Nauders
Rakousko

Provozuje společnost:
Pako Hotel Garni GmbH IČ: FN224886s


+43 5473 86240

office@hotel-tiamonte.at

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 15 €/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětské hřiště
Lyžárna
Fitness
Půjčovna kol
Fén
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
13 km
Vzdálenost od jezera
10 km
Zastávka
0,1 km
Sjezdovka
0,6 km
Běžkování
4,1 km