Lázeňské městečko Bad Gleichenberg v Rakousku vás okouzlí ozdravnými termálními prameny i krásnou přírodou. Přesvědčte se o tom během pobytu ve Wellness Hoteli Allmer ****, kde se kromě neomezeného wellness a odpočinku v panoramatickém bazénu s výhledem na okolní zahrady a park můžete těšit i na bohaté snídaně. V ceně balíčku máte také zapůjčení županů, vstupenku do Styrassic Parku plného dinosaurů pro děti či zapůjčení Nordic walking holí, které vám zkoumání místních krás ještě více usnadní.

Ozdravné termály i okouzlující příroda

Městečko Bad Gleichenberg je známé hlavně pro své termální prameny a lázně. Kromě hotelového wellness můžete načerpat novou sílu a užít si pramenitou vodu do sytosti i v lázních Das Kurhaus Bad Gleichenberg, kde vás kromě příznivých účinků vody nadchne i naturální design lázní inspirovaný přírodními živly.

Za návštěvu rozhodně stojí i okolní příroda krásná v každém ročním období. Vydejte se jedním z mnoha turistických chodníků přes smíšené lesy, sady a louky. Ať se vydáte jakýmkoliv směrem, narazíte na množství okouzlujících výhledů na mírně zvlněnou krajinu Štýrska. Krásou budete obklopeni i v samotném městě Bad Gleichenberg. Přesvědčí vás o tom procházka po nedávno zrekonstruovaném parku obklopeném historickými vilkami a útulnými místními restauracemi a kavárničkami.

Hotel Allmer **** (HotelVoucherOnline.com)

Hotel Allmer **** (HotelVoucherOnline.com)

Kaiser-Franz-Josef Strasse 12. , Bad Gleichenberg
Rakousko

Provozuje společnost:
Online Média Zrt. IČ: 0110043988


+36 178 073 80

info@hotelvoucheronline.com

Check In
od 13:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Kolárna
Fitness
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Minibar
Fén
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
100 m
Vzdálenost od lázní
0,8 km
Zastávka
10 m