Dovolená v Alpách stojí za to v každém ročním období. Vyrazte do Hotelu Alpenrose ***, který stojí ve městě Tauplitzalm přímo u jezera. Užijte si polopenzi s gurmánskými čtyřchodovými večeřemi, neomezený vstup do saun i výlet vláčkem. Děti do 6,9 let jsou zdarma.

O ubytování

Hotel Alpenrose *** stojí v krásné přírodě na náhorní plošině v turistické oblasti Tauplitzalm. V létě určitě prozkoumejte nádherná jezera v okolí, mezi která se řadí Tauplitzsee (1,7 km) nebo Krallersee (2,4 km), která se v obklopení horami chlubí krásnými sceneriemi, nebo se vydejte za dechberoucími výhledy na Zwölferkopf.

Na výlet můžete vyrazit i k jezeru Grosssee (1,8 km), Krallersee (2,4 km) a Steirersee (3 km) nebo k vodopádu Tauplitz (19,8 km). Navštivte také nedaleké město Bad Mitterndorf (11,6 km), které láká především na nové termální lázně s vnitřními i venkovními bazény, saunami a procedurami. Odsud si můžete udělat nevšední výlet k bosonohé stezce Barfuβpark (13,5 km), kde si doslova na vlastní kůži otestujete 15 stanovišť s různými materiály, včetně lávových kamínků, dřevěných štěpin i bahna.

V zimě je velkým lákadlem zejména skvělou dostupnost do lyžařského areálu Tauplitz - Bad Miterndorf a vzdálenost jen 50 metrů od stanice čtyřsedačkové lanovky. Celkově si zde užijete 42 km sjezdovek všech úrovní a vysokou sněhovou pokrývku ideální na freeride lyžování. Pro děti je připravený dětský park Kinderland s 80m posuvným pásem, lyžařskou školou i školkou a zkušebními skokanskými překážkami. Běžkaři zase jistě náležitě ocení desítky kilometrů upravovaných tras.

Kde budete spát?

Ubytování je zajištěno v útulných, komfortních pokojích s nábytkem z dubového dřeva, který jim dodává tu pravou horskou atmosféru. Každý pokoj je vybavený satelitní televizí, trezorem a rádiem. Nechybí samozřejmě ani vlastní koupelna s vanou nebo sprchou, WC a fénem.

  • Dvoulůžkový pokoj měří 25 m² a disponuje manželskou postelí, psacím stolem a šatní skříní.

  • Rodinný pokoj (29 m²) ubytuje až 4 osoby ve 2 samostatných pokojích, může mít navíc také balkon.

Na čem si pochutnáte?

V hotelu si pochutnáte na pokrmech z čerstvých surovin, které navíc většinou pochází od místních ekologických zemědělců. Těšit se můžete na tradiční regionální jídla i originální recepty.

Kde budete relaxovat?

Po náročném dni plném zážitků můžete relaxovat ve finské, parní nebo fyziotermální infračervené sauně.

Hotel Alpenrose ***

Hotel Alpenrose ***

Tauplitzalm 59 , Tauplitzalm
Rakousko

Provozuje společnost:
Die Tauplitz Bergbahnen GmbH IČ: 15436008


+43 3688 2120

info@berghof-tauplitz.at

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Mazlíček povolen za 20 €/pobyt (jen v létě)
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování v létě zadarmo, v zimě za poplatek

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Restaurace
Kolárna
Lyžárna
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,4 km
Vzdálenost od jezera
1,1 km
Zastávka
2 km
Sjezdovka
100 m