Vydejte se poznávat krásy rakouské Vídně a ubytujte se v moderním Hotelu A&O Wien Stadthalle, který leží na dosah všem skvělým místům a památkám. V ceně jsou bufetové snídaně a také 2 děti do 18 let zdarma - pro ty je tu i dětský koutek.

O ubytování

Hotel A&O Wien Stadthalle leží ve skvělé oblasti, během 5 minut dojdete do kulturního centra Stadthalle, do 15 minut k oblíbené nákupní ulici Mariahilfer Straße a do půl hodiny pak ke známým místům jako je Vídeňská státní opera či Galerie Albertina. Na dosah jsou i další skvělá místa jako Náměstí Stephansplatz či Katedrála sv. Štěpána.

Pokud se vám nechce pěšky, využijte metro. Zastávka metra je jen 900 metrů od hotelu. Na výlet do Vídně zavíteje klidně vlakem, z vlakového nádraží je to k hotelu pouze jednu zastávku metrem.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v jednom ze standardních či rodinných pokojů. Všechny pokoje jsou zařízené ve světlých barvách a jsou moderně vybaveny. Samozřejmostí je WiFi připojení, TV a koupelna se sprchou a fénem.

Na čem si pochutnáte?

Podávají se snídaně formou bufetu, na kterých si pochutnáte, ať už milujete sladké, či slané. V hotelu pak najdete také stylový lobby bar, který se nachází v rustikálním sklepení.

Cestujete s dětmi?

Pro ty nejmenší je zde dětský koutek.

Něco navíc

Najdete zde knihovnu s koutkem na čtení, pivní zahradu i zábava v podobě kulečníku.

A&O Wien Stadthalle

A&O Wien Stadthalle

Lerchenfelder Gürtel 9-11 , Vídeň
Rakousko

+420 558 000 298

info@travelking.cz

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 5 €/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování za 12 €/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Dětský koutek
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
4 km
Zastávka
0,1 km