Vydejte se do alpské přírody a užijte si pobyt v hotelu Alpenhof ***. Čeká na vás polopenze, neomezený vstup do bazénu a spousta zajímavých míst v okolí - zavítejte například do horolezeckého lesa. Dítě do 5 let zdarma.
Vydejte se do alpské přírody a užijte si pobyt v hotelu Alpenhof ***. Čeká na vás polopenze, neomezený vstup do bazénu a spousta zajímavých míst v okolí - zavítejte například do horolezeckého lesa. Dítě do 5 let zdarma.

Hotel Alpenhof se nachází v kouzelné rakouské přírodě 

Vydejte se na dovolenou do hotelu Alpenhof ***, který najdete v alpském středisku Semmering pouze 1 hodinu cesty od Vídně. Ať už hledáte klidný odpočinek nebo chcete pobyt strávit aktivně, lokalita je pro vás ideální volbou. 

Těšte se na moderně zařízené pokoje s vlastním sociálním zařízením, trezorem, telefonem, TV/SAT a WiFi. Personál hotelu je navíc z Česka a Slovenska, takže se nemusíte bát jazykové bariéry.


Do Semmeringu se můžete dostat přímým vlakovým spojením z Prahy, Pardubic, České Třebové, Brna a Břeclavi. S hotelem je možné se domluvit i na vyzvednutí na nádraží.


Určitě oceníte i Relax centrum, které se nachází přímo v hotelu. Uvnitř můžete využít například neomezený vstup do bazénu a za příplatek i infra saunu, finskou suchou saunu, vodní masážní box nebo hernu se dvěma kulečníkovými stoly a stolní fotbálek.

Cyklistický park, horolezecký les nebo vesmírné putování

V okolí hotelu najdete spoustu možností letního vyžití, díky kterým bude vaše dovolená nezapomenutelná. Kromě cyklistických a turistických tras lokalita nabízí velké množství zajímavých míst, které stojí za návštěvu.

Vyrazit tak můžete do cyklistického parku Zauberg, kde najdete několik tratí s různou náročností. A pokud patříte mezi dobrodruhy, pak určitě oceníte horolezecký les Stuhleck, kde na vás čeká spousta adrenalinu v podobě zdolávání překážek ve výšce 16 m nad zemí.

V případě, že se chcete podívat do přírody a naučit se něco nového, navštivte turistickou trasu "Obloha na zemi". Tato trasa je dlouhá 6 km a během putování se dozvíte spoustu informací o fungování vesmírných těles sluneční soustavy. Toto vesmírné dobrodružství ocení jak zvídavé děti, tak i dospělí.

Alpenhof Hotel ***

Alpenhof Hotel ***

Am Alpenhof 1 , Steinhaus am Semmering
Rakousko

Provozuje společnost:
Alpenhof Hotelbetriebs GmbH IČ: ATU63075157


+43 266 421 194, +43 699 113 22 961

info@alpenhofhotel.eu

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná