Zavítejte do nedotčené přírody rakouských Taur a odpočiňte si v horské vesničce ve slovenském penzionu Bertrand. V ceně balíčku polopenze. Jen 7 km od penzionu lyžařský areál Schladming - Dachstein.
Zavítejte do nedotčené přírody rakouských Taur a odpočiňte si v horské vesničce ve slovenském penzionu Bertrand. V ceně balíčku polopenze. Jen 7 km od penzionu lyžařský areál Schladming - Dachstein.

Rakouské Taury s ubytováním jen 7 km od sjezdovky

Penzion Bertrand najdete v malebné horské vesničce Pruggern. Zákazníci si ho chválí pro výbornou kuchyni a rodinnou atmosféru. Penzion patří slovenským majitelům, pokud tedy neumíte německy, nemusíte se ničeho bát.

K dispozici jsou zde dva typy pokojů - jednak ty se společným sociálním zařízením (pro 8 pokojů) ideální například pro dovolenou rodin či party přátel. Dále jsou zde pokoje s vlastním sociálním zařízením za malý příplatek.

V penzionu je také bar, ve kterém můžete nakupovat za koruny. Součástí restaurace je i televize s českými stanicemi. Po náročném dni se můžete v penzionu osvěžit výborným pivem. 

Bertrand také umožňuje svým zákazníkům parkování zdarma u penzionu. Vyhnete se tak typickému problému v alpských resortech, kde je často obtížné najít volná místa pro auta turistů.

Zimní rakouské alpy - ideální lyžovačka

Penzion se nachází jen 7 km od lyžařského střediska Schladming - Dachstein, ke kterému vás pohodlně dopraví Ski bus patřící přímo penzionu (za poplatek). Také můžete využít možnost zakoupení skupinového zvýhodněného skipasu.

Lyžovačka na Dachsteinu:

  • oblast s 95 lanovkami a 226 kilometry sjezdovek uspokojí i ty nejnáročnější lyžaře
  • jedinečné atrakce jako dachsteinský zavěšený most, Sky Walk, ledový palác – to vše v ceně skipasu 
  • několik sjezdovek pro dětské začátečníky - školičky a vleky pro nejmenší, prolézačky či slalomy
  • sáňkařské dráhy
Pension Bertrand

Pension Bertrand

Einöd 4 , Pruggern
Rakousko

Provozuje společnost:
JRBM Vermietung GmbH IČ: 71166/3286


+421 911 695 911

penzion.bertrand@gmail.com

Check In
od 12:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Wi-Fi zdarma
Restaurace
Dětský koutek
Lyžárna
Česky hovořící personál

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,7 km
Zastávka
50 m
Aquapark
1,5 km
Sjezdovka
7 km