Norweska Dolina Luxury Resort **** – dovolenkový ráj pro každého. Ať už vyrážíte ve dvou nebo s rodinou, v resortu nedaleko českých hranic si užijete krásy krkonošské přírody, relax ve wellness centru s bazénem a saunami a zábavu v dětské herně i v klubu s bowlingem a dalšími atrakcemi. Třešničkou na dortu bude vynikající snídaně či polopenze s originálními sezónními pokrmy.

O ubytování

Úžasný Norweska Dolina Luxury Resort **** se nachází v městečku Szklarska Poreba, jen kousek od českých hranic. V kouzelné přírodě polských Krkonoš zde zažijete dovolenou plnou relaxace, zábavy, jedinečných výletních cílů a různorodých aktivit.

Přímo ve Szklarské Porebě najdete lanový park Trollandia (3,4 km), zábavní park Espalanda (4,3 km), Muzeum Lega (3,4 km), Dinopark (550 m) nebo Lesní sklárnu (2,3 km). Do přírody vyrazte prozkoumat kouzelný vodopád Kamieńczyka (4,5 km), nejvyšší v polských Krkonoších, a užít si jedinečné scenérie z vyhlídky Złoty Widok (1,7 km).

V zimě se pak okolí stává rájem pro lyžaře všeho druhu. Běžkaře nadchne komplex běžeckých tras Polana Jakuszyce (11,8 km), za sjezdovým lyžováním můžete vyrazit do nedaleké Ski Areny Szrenica (4,6 km), kde na vás čeká celých 12 km udržovaných sjezdovek všech obtížností.

Po výletech či lyžování si můžete odpočinout ve wellness centru přímo v resortu, nebo vyrazte za termálními prameny do lázní Swieradów Zdrój (19,7 km), nebo do termálů Cieplice (15,7 km). Díky pramenům o teplotě až 87 °C se jedná o nejteplejší termální lázně v Polsku.

Kde budete spát?

Ubytujete se v přepychovém, elegantně vybaveném apartmánu s veškerým komfortem. Samozřejmostí je vlastní koupelna se sprchovým koutem, toaletními potřebami a fénem na vlasy, plně vybavený kuchyňský kout se spotřebiči (mikrovlnná trouba, kávovar, lednice...), televize a WiFi připojení. Každý apartmán je vybaven odlišným nábytkem a laděn do různých barev, proto nemusí odpovídat fotografiím.

  • Apartmán Premium Plus má plochu 48-57 m² a zahrnuje samostatnou ložnici s manželskou postelí nebo oddělenými lůžky, obývací pokoj s velkou pohovkou a kuchyňským koutem a prostorný balkon nebo terasu s venkovním posezením (cca 5 m²).

  • Apartmán Grand Plus nabídne prostor 57-72 m², na kterém najdete 2 ložnice se dvoulůžkovými postelemi a obývací zónu s kuchyňským koutem a posezením. Nechybí balkon či terasa (až 10 m²) s venkovním nábytkem.

Na čem si pochutnáte?

Útulnou restauraci Piata Pora Roku (Páté roční období) vede mladý, dynamický tým kuchařů, jejichž hlavním cílem je připravovat perfektní sezónní jídla, která propojují tradiční polskou kuchyni s mezinárodními chutěmi. Díky tomu na vás vždy čeká jedinečný zážitek, ten může ještě umocnit některá z četných kuchařských show. Na drink pak zavítejte do Vikingova clubu s pestrou nabídkou koktejlů a dalších nápojů.

Kde budete relaxovat?

Stylové wellness centrum bude vaší oázou relaxace. Skvěle si odpočinete ve vnitřním zážitkovém bazénu s protiproudem, masážními prvky a nádherným výhledem do hor, ve vířivce, či v saunové zóně. Ta zahrnuje finskou saunu Ohňová země, infrasaunu se solnou stěnou Zářivá země a aromaterapeutickou parní lázeň Mlhová země. Osvěžit se můžete třeba ledovým vědrem nebo při procházce Kneippovým chodníkem.

Cestujete s dětmi?

Resort bude dokonalým místem pro vaše rodinnou dovolenou. Pohodlí nejmenších návštěvníků zajistí výbava k zapůjčení – postýlka, vanička, vysoká židle aj., stejně jako speciální dětské menu v restauraci. Rodiče zase mohou využít službu hlídání dětí. A o zábavu se postará obří herna Dračí země s prolézačkami, skluzavkami, opičí dráhou a dalšími atrakcemi, v resortu navíc pravidelně probíhá skvělý program se zkušenými animátory.

Něco navíc

Nudit se nebudou ani dospělí, ti mohou zavítat do Vikingova clubu, kde si v jedinečném prostředí zahrají bowling, šipky, kulečník a jiné hry. Těšit se mohou také na karaoke večery a disco party s DJ. A pro aktivní jedince je v resortu i venkovní sportovní hřiště.

Resort Norweska dolina

Resort Norweska dolina

Kopernika 9e , Szklarska Poręba
Polsko

Provozuje společnost:
Aparting Sp. z o.o. Sp. k IČ: 361853480


+48 75 619 96 00 8-22

rezerwacje@ndresort.pl

Check In
16:00 - 21:30
Check Out
8:00 - 10:00
Domácí mazlíček
za 100 Zł/noc
Bezbariérovost
Úplná
Parkování
Parkování za 50 Zł/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Lyžárna
Minibar
Fén
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
2,4 km
Vzdálenost od rybníka
0,7 km
Zastávka
0,6 km
Aquapark
2,3 km
Sjezdovka
3,2 km

Tipy na výlet

Polské Krkonoše

Polské Krkonoše Tip na výlet

Polské Krkonoše působí oproti těm na české straně mohutně a strmě. Nalezneme zde ledovcová jezera, vodopády a horská městečka. Za návštěvu určitě stojí Karpacz a jeho okolí. Kousek od města se nachází jezírko ledovcového původu u kterého je krásná horská chata Samotnia.

Co dále navštívit v této oblasti?

  • Dřevěný kostel Wang
  • Hrad Chojnik
  • Vodopád Kamieńczyka
  • Piechowice - sklářská huť Julia
  • Děti ocení návštěvu Parku miniatur v Kowarech nebo westernové městečko nedaleko Karpacze.

Do polského krkonošského národního parku je potřeba zaplatit vstupné. Vstupenky můžete zakoupit na místě nebo i elektronicky.

Více informací
Dinopark Szklarska Poręba
Dinopark Szklarska Poręba
Jelenia Góra
Jelenia Góra
Lázeňské městečko Świeradów-Zdrój
Lázeňské městečko Świeradów-Zdrój