Nádhernou písečnou pláž a křišťálově čisté moře nenajdete jen v exotických letoviscích, úžasný pobyt u moře si můžete dopřát i na severu Polska, v přímořském městečku Sarbinowo. Užijete si vysoký komfort ubytování v Blu Apartments, výtečnou polopenzi a relax ve wellness. Od moře vás bude dělit jen pár kroků a budete mít ideální příležitost k výletům do okolí. Vyrazte třeba do městeček Mielno nebo Chłopy.

O ubytování

Moderní Blu Apartments se nacházejí v polské obci Sarbinowo, necelých 700 metrů od pláže. Fantastická destinace u Baltského moře s širokými písečnými plážemi vybízí k dlouhým procházkám v každém ročním období. Ale to není všechno! Lokalita ubytování je ideální jako výchozí bod pro poznávací výlety v tomto přímořském letovisku a jeho okolí. Určitě byste neměli vynechat návštěvu majáku Gąski (6,3 km), postaveného koncem 19. století a zapsaného na seznam kulturních památek.

K výletu vybízí také nedaleká města Chłopy (cca 4 km) nebo Mielno (cca 8 km). V Mielně si projděte Lipovou alej s prastarými stromy a krásnou Promenádu přátelství o délce 3 km, která spojuje Mielno s Unieście. Navštivte Mrožův památník, Památník letců nebo Jelení památník a prozkoumejte bývalé německé bunkry z roku 1940. Děti i dospělé jistě nadchne také perníková chaloupka – domek postavený vzhůru nohama. Chłopy lákají mimo jiné na rybářský přístav s akváriem a muzeum Pokladnice rybářské vesnice.

Moře a pláže

Sotva vyjdete z apartmánu, ocitnete se na nádherné písečné pláži Sarbinowo. Světlý písek, tyrkysové moře, slunce na obzoru a mořský vánek ve vlasech – zkrátka dokonalost! Pláž je vybavená toaletami a odpadkovými koši, podél promenády najdete také stánky s občerstvením. Procházkou se můžete dostat na pláž Gaski (6,6 km), pokud vyrazíte na druhou stranu, dojdete na pláž Chłopy (3,2 km) a Mielenko (5,2 km). Všechny na sebe plynule navazují.

Kde budete spát?

Ubytujete se ve stylovém apartmánu Smart o ploše 28 m². Apartmán se skládá z obývacího pokoje s rozkládací pohovkou, televizí a vybaveným kuchyňským koutem (varná deska, trouba, lednice, myčka, mikrovlnka), samostatné ložnice s manželskou postelí a koupelny se sprchovým koutem. Vaše pohodlí zajistí klimatizace, WiFi připojení a zatemňovací závěsy.

Na čem si pochutnáte?

V místní restauraci vás pohostí tradičními jídly polské kuchyně, čerstvými rybami i mezinárodními specialitami. Nedostatku gastronomických zážitků se rozhodně bát nemusíte.

Kde budete relaxovat?

Relaxace k dovolené prostě patří! V moderní wellness zóně najdete venkovní vyhřívaný bazén, vnitřní bazén, malebnou relaxační zahradu a sluneční terasu

Cestujete s dětmi?

V Blu Apartments najdete vy i vaše ratolesti ideální místo pro vaši rodinnou dovolenou. Hned vedle restaurace se nachází velká herna a venku k řádění vybízí velké dětské hřiště s houpačkami, skluzavkami a pískovištěm. K zapůjčení jsou také dětské židličky, postýlky a dětské příbory.

Blu Apartments

Blu Apartments

Marynarska 4 , Sarbinowo
Polsko

Provozuje společnost:
Travelcircus GmbH IČ: HRB155182B


+420 538 880 980

info@travelking.cz

Check In
16:00 - 16:00
Check Out
10:00 - 10:00
Domácí mazlíček
za 60 Zł / pobyt
Bezbariérovost
Úplná
Parkování
25 Zł - 30 Zł (dle sezóny)

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Fitness
Půjčovna kol
Minibar
Fén
Wellness
Vnitřní bazén
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,4 km
Vzdálenost od moře
0,8 km
Zastávka
0,3 km
Aquapark
20,3 km

Tipy na výlet

Lázně Kołobrzeg

Lázně Kołobrzeg Tip na výlet

Už samotná návštěva Kołobrzegu pro vás bude léčivá díky specifickému mikroklimatu, kdy je vzduch nasycen jódem a léčí tak různá onemocnění respiračního systému. K tomu zde však vyrostlo několik desítek lázeňských domů, kde se můžete oddat léčivému bahnu, solným lázním a dalším léčebným procedurám pro léčbu revmatu, poruch metabolismu či krevního oběhu. Na nejvíce lázeňských domů narazíte mezi parkem Stefana Żeromskiego a ulicemi Zdrojowa a Kasprowicza.

Pláž Grzybowo
Pláž Grzybowo
Oceanarium Kolobřeh
Oceanarium Kolobřeh
Maják v Kołobrzegu
Maják v Kołobrzegu