Chvíle plné pohody a oddechu v přírodě i ve wellness zažijete v hotelu Dům Wczasowo Rekreacyjno Zgoda, kde vás kromě chutné polopenze a neomezeného relaxu v sauně a vířivce čeká i zábava u kulečníku nebo aktivní procházky s holemi na Nordic Walking, které jsou k zapůjčení v hotelu. Hotel leží hned u lanovky na Sněžku a blízko řady zajímavých výletních cílů.

O ubytování

Horský hotel Dům Wczasowo Rekreacyjno Zgoda si užijí milovníci turistiky i ti, kteří touží po ničím nerušeném odpočinku. Nachází se v horském městečku Karpacz uprostřed krásné přírody polských Krkonoš.

Okolí je protkané turistickými stezkami. Zdolejte Sněžku z polské strany – lanovka na nejvyšší českou horu je od hotelu vzdálena pouze 1 km. Na výlet se můžete dále vydat například na Krkavčí skály (3,7 m), k vodopádu Dziki (850 m) či k horskému jezeru Malý Staw (4,4 km), na jehož břehu leží nejstarší horská chata v Polsku. Na vlastní oči můžete vidět také unikátní památku – dřevěný kostel Wang (1,3 km), který byl postaven ve 12. století v Norsku a do Polska byl přesunut v 19. století.

Nedaleké lyžařské středisko Winterpol (1,1 km) nabízí skvělé zázemí pro zimní sporty. Svahy Karpacz Ski Areny (1,1 km) jsou pak z hotelu vzdáleny pouhé 4 km a další skvělé lyžařské areály najdete v nedalekém středisku Szklarska Poręba (27,3 km) nebo v české Peci pod Sněžkou (40,3 km). Dokonalý relax po výletech i lyžování zažijete ve vodním parku Tropikana (650 m) s mnoha bazény a saunovým světem.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v moderně zařízeném dvoulůžkovém nebo třílůžkovém pokoji s výhledem na hory. Některé pokoje disponují balkonem a všechny jsou vybaveny televizí, WiFi připojením, rádiem, rychlovarnou konvicí a vlastní koupelnou.

Na čem si pochutnáte?

V prostorné hotelové restauraci s příjemnou terasou připravují vynikající speciality polské kuchyně plné chutí a vůní tradičních, domácích jídel, připravovaných s láskou, jako od maminky.

Kde budete relaxovat?

Po náročném dnu stráveném v nádherných okolních horách zajisté přijde vhod hotelové wellness. Najdete zde finskou saunu a vířivku. Dopřát si můžete také příjemnou masáž od profesionálů.

Dom Wczasowo Rekreacyjny Zgoda

Dom Wczasowo Rekreacyjny Zgoda

Pusta 2 , Karpacz
Polsko

Provozuje společnost:
Jacek Tarnawski IČ: 930598167


+48 693 128 361

rezerwacje@zgoda.karpacz.pl

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
60 Zł/pobyt
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Restaurace
Lyžárna
Konferenční místnost
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Zastávka
1,5 km
Aquapark
0,7 km
Sjezdovka
1 km
Běžkování
1 km

Tipy na výlet

Kostel Wang

Kostel Wang Tip na výlet

Za atmosférou severu nemusíte cestovat daleko. Pravý norský kostel vystavěný Vikingy najdete totiž i v polském městečku Karpacz. Kostel s původním názvem Vang stál přes 700 let v norské vesnici, dokud se její obyvatelé nerozhodli vyměnit jej za kamenný. Aby vydělali, chtěli původní kostel prodat alespoň jako dřevo na topení. To však nedovolil norský malíř Johan Christian Dahl žijící v Drážďanech. Celý kostel koupil a nechal převézt do Berlína, odkud se dostal na své dnešní místo v Polsku. Obyvatelé Karpaczu si jeho název přizpůsobili polské gramatice, díky čemuž dnes norský kostel v Polsku nese čínsky znějící jméno Wang.

Více informací
Vodní park Tropikana Karpacz
Vodní park Tropikana Karpacz
Westernové městečko Karpacz
Westernové městečko Karpacz
Pec pod Sněžkou
Pec pod Sněžkou