Vyrazte na pobyt do Polska a užijte si dokonalý klid v přírodě na břehu Baltského moře. V Saltic Hotel Resortu & Spa Łeba na vás čekají krásné pokoje, luxusní polopenze z regionálních, organických produktů, úžasné wellness s bazény a saunami i bohaté vyžití pro děti. To vše u přímo u písečné pláže, jezera s vodními sporty a Sloviňského národního parku s krásnými výletními cíly.

O ubytování

Saltic Hotel Resort & SPA **** je oázou klidu a odpočinku v polském přístavním městě Łeba. Resort se nachází blízko jezera Sarbsko (350 m), v borovicovém lese a jen 5 minut chůze od břehu Baltského moře.

V létě rozhodně nebudete mít o zábavu nouzi. Písčitá pláž Baltského moře zve ke koupání a opalování, jezero Sarbsko je zase centrem vodních sportů, jako je windsurfing, kitesurfing, plachtění a jízda na kajaku. Díky tomu, že je poměrně mělké, je navíc obvykle teplejší než moře. V chladnějších měsících si pak užijete romantické procházky po pláži a čerstvý mořský vzduch.

K toulkám přírodou láká přírodní rezervace Mierzeja Sarbska, která hotel obklopuje. Narazíte zde na spoustu druhů rostlin i živočichů, včetně různorodého ptactva. Prozkoumat můžete také Sloviňský národní park (5 km), zahrnutý na seznamu UNESCO. Za zábavou pak vyrazte do aquaparku SeaPark Sarbsk (9,2 km) s vodními atrakcemi, lanovým centrem, motokárami a dalším vyžitím.

Moře a pláže

Stačí projít pár set metrů po lesní cestě a ocitnete se na jedné z nejkrásnějších pláží na polském pobřeží. Pláž Łeba (400 m) je široká, čistá, obklopená borovicemi a pokrytá jemným, zlatavým pískem. Místní vzduch je navíc plný jódu, a tak prospěšný pro dýchací ústrojí.

Písečný pás se táhne několik kilometrů po pobřeží a po levé i pravé straně budete mít nudistické pláže. Navštívit můžete také krásnou pláž Ulinia (5 km) v přírodní rezervaci Mierzeja Sarbska.

Kde budete spát?

Ubytujete se v krásném, útulně vybaveném pokoji Superior. K dispozici budete mít prostor 20-24 m², vlastní balkon, klimatizaci, manželskou postel, pracovní stůl, sadu na přípravu kávy a čaje, malou ledničku, trezor, televizi a WiFi připojení. Samozřejmě nechybí koupelna se sprchovým koutem, toaletními potřebami, župany a pantoflemi.

Na čem si pochutnáte?

Krásná restaurace Natura nabízí moderní, zdravou kuchyni inspirovanou přírodou. Všechny pokrmy jsou připravované výhradně z regionálních, organických produktů od lokálních dodavatelů. Přímo v restauraci také pečou domácí chléb, udí maso a ryby nebo staří hovězí. Těšit se můžete na pestré sezónní menu a najdou se i varianty pro vegany, celiaky a osoby s laktózovou intolerancí.

Kde budete relaxovat?

Ponořte se do světa relaxace ve wellness zóně s celoročním krytým bazénem, suchou saunou a parní lázní. Ve venkovní části najdete vyhřívaný bazén, dětské brouzdaliště a odpočinkovou zónu s lehátky, houpacími sítěmi a slunečníky.

Svůj wellness zážitek můžete ještě vylepšit masáží nebo jinou procedurou z pestré nabídky s využitím přírodní kosmetiky, často čerstvě připravené personálem wellness.

Pokud si rádi dopřejete aktivní odpočinek, vyzkoušejte klimatizované fitness centrum s bohatým vybavením.

Cestujete s dětmi?

Hotel je perfektně vybaven pro pobyty s dětmi – ty se zabaví v moderní vnitřní herně, na venkovním hřišti i při zajímavých animacích. V restauraci je pro děti připravené speciální menu a vysoké židle, toalety v hotelu jsou vybavené přebalovacím pultem a zapůjčit si můžete také ohřívač lahví, stoličku, nočník, toaletní prkénko a dětskou vaničku. Ve wellness si potom děti užijí řádění v bazénu a mohou si dopřát i "princeznovskou" či "rytířskou" masáž.

Něco navíc

Dovolenou si zde užijí i vaši čtyřnozí miláčci. Nejen, že je les a pláž okolo hotelu krásným místem k procházkám, ale na pokoji budete mít nachystané také misky, pohodlnou postel pro psy a pamlsky.

Saltic Resort & Spa Łeba ****

Saltic Resort & Spa Łeba ****

Nadmorska 23A , Łeba
Polsko

Provozuje společnost:
Saltic Blachowski Szafrański Sp. k. IČ: 383552599


+48 583 588 222

rezerwacja.leba@saltic.pl

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
za 93 Zł/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování za 58 Zł/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Fitness
Půjčovna kol
Minibar
Fén
Wellness
Vnitřní bazén
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,1 km
Vzdálenost od moře
100 m
Zastávka
3,2 km
Aquapark
9,2 km

Tipy na výlet

Sloviňský národní park

Sloviňský národní park Tip na výlet

Na severu Polska, jen kousek od Baltského moře se rozprostírá velmi nevšední kraj. Sloviňský národní park byste možná v Polsku ani nečekali. Obří pohyblivé písečné duny připomínají spíše dalekou Saharskou poušť než krajinu u jednoho z našich sousedů. Duny, které dosahují až 40metrové výšky, doplňují jezera, bažiny a lesy. Obdivovat unikátní biosferickou rezervaci UNESCO můžete díky 140 kilometrům turistických tras, u kterých se tyčí vyhlídkové věže s fascinujícím rozhledem.

Sloviňský národní park je pro svou jedinečnost cílem mnoha turistů. Dostanete se sem z osady Rabka u města Łeba, kde si na své putování můžete půjčit i jízdní kolo. Pokud vás zajímá historie tohoto místa, nevynechejte návštěvu Muzea sloviňské vsi ve vesnici Kluki, kde máte šanci nahlédnout do dřívějšího života místních obyvatel.

Více informací
Město Łeba
Město Łeba
Duna Łącka
Duna Łącka
Muzeum sloviňské vsi
Muzeum sloviňské vsi