Hotel Hampton by Hilton Olsztyn *** je moderní perlou v kouzelném historickém městě. Těšit se můžete na elegantní pokoje, výtečnou polopenzi, non-stop fitness centrum i skvělou polohu v centru Olštýna, jen pár kroků od nejznámějších památek a atrakcí. Vyrazte na hrad, do planetária, do aquaparku nebo na městskou pláž u jezera a užijte si dovolenou plnou zábavy.

O ubytování

Hotel Hampton by Hilton Olsztyn *** se nachází v centru města Olštýn, v dochozí vzdálenosti od historických památek, kaváren, restaurací, barů a dalších atrakcí. Jedná se o moderní hotel světové úrovně, ve kterém si užijete klidnou dovolenou v srdci historického města.

Jen 50 metrů od hotelu najdete Planetárium a observatoř a během 10 minut dojdete do historického centra, kde můžete obdivovat katedrálu sv. Jakuba (950 m) z 16. století, Starou radnici ze 14. století nebo gotický hrad Warminské kapituly (1,1 km), jehož správcem byl i Mikuláš Koperník. Tomuto slavnému astronomovi je ve městě věnován také památník –⁠ Koperníkova lavička (1,1 km).

Za aktivnějším trávením času vyrazte do aquaparku Aquasfera (1,3 km), kde na vás čeká olympijský plavecký bazén, zážitkové vnitřní i venkovní bazény s vodními atrakcemi, sauny a bohatý program pro malé i velké. V létě se můžete vydat i na městskou pláž u jezera Ukiel (3,4 km), která poskytuje skvělé zázemí ke koupání a různorodým sportům. V zimě si zase zamrzlou hladinu jezera projedete na bruslích.

Kde budete spát?

Ubytujete se v jednom z útulných, moderně vybavených pokojů. V elegantním interiéru vybaveném s citem pro detail si opravdu krásně odpočinete. Samozřejmostí je WiFi připojení, všechny pokoje jsou klimatizované a každý má vlastní koupelnu se sprchovým koutem a WC.

Pokoj Twin (20 m²) disponuje 2 jednolůžkovými postelemi a neumožňuje přistýlku. K vybavení pokoje dále patří sada na přípravu kávy a čaje, trezor, chladnička, televize, psací stůl a fén na vlasy.

Pokoj Queen (20 m²) je vybavený manželskou postelí (150x200 cm) a rozkládací pohovkou (spací plocha 120x200 cm), kterou lze využít jako přistýlku. Nechybí televize, psací stůl, trezor, chladnička, sada na přípravu kávy a čaje ani fén na vlasy.

Na čem si pochutnáte?

Hotel nedisponuje klasickou celodenní restaurací, hostům ale nabízí snídaně ve formě bohatého bufetu, případně výtečnou polopenzi. Díky skvělé poloze v centru navíc můžete vyzkoušet vyhlášené gastronomické podniky v okolí, například restaurace Cudne Manowce (1,2 km), Drewno i Ogień (1,1 km) nebo Prosta38 (1,1 km).

Cestujete s dětmi?

Pro rodiny s dětmi je v hotelu k zapůjčení dětská postýlka, po předchozí rezervaci.

Něco navíc

Součástí hotelu je moderně vybavené fitness centrum s non-stop otevírací dobou. Ani na dovolené tak nemusíte vypadnout ze svého tréningového režimu.

Hampton by Hilton Olsztyn ***

Hampton by Hilton Olsztyn ***

al. Piłsudskiego 34 , Olsztyn
Polsko

Provozuje společnost:
VHM Hotel Management Sp. z o.o. IČ: 015876338


48 893 001 000

reception@hamptonolsztyn.pl

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
za 50 Zł/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Parkování za 40 Zł/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Restaurace
Fitness
Minibar
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,6 km
Vzdálenost od jezera
7 km
Zastávka
1,4 km
Aquapark
1,3 km