Užijte si dovolenou v luxusním letovisku u Baltského moře! Bel Mare Aqua Resort ***** má zkrátka vše – soukromou pláž, krytý bazén, saunu a bohatý program. Děti se mohou těšit na obří hernu, vodní venkovní hřiště, videoherny a animace, na dospělé čeká herní Game Port Bar a Green SPA s bohatou nabídkou procedur. V okolí navíc najdete zajímavé historické a přírodní památky, včetně Wolinského národního parku. Samozřejmě nechybí krásné, moderní pokoje a výtečná polopenze.

O ubytování

Bel Mare Aqua Resort ***** je rozsáhlý hotelový komplex s několika budovami v polském přímořském městě Międzyzdroje, na ostrově Wolin. Resort je skvělým místem pro rodiny s dětmi, ale i páry a zkrátka každého, kdo si chce užít krásnou dovolenou u moře, v obklopení malebné přírody a zajímavých památek.

Pokud se na chvíli utrhnete z pláže nebo od bazénu, vyrazte prozkoumat okolí hotelu. Ve městě se projděte po krásné promenádě Hvězd (promenada Gwiazd, 1,2 km), která připomíná slavný hollywoodský chodník slávy. Nádherný pohled na západ slunce nad mořem se vám potom naskytne z téměř 400 metrů dlouhého mořského mola (850 m). Mezi zajímavé místní atrakce patří také Muzeum voskových figurín (800 m) a Baltický park miniatur (1,4 km).

Za dalšími zajímavostmi se vydejte do města Świnoujście (15,1 km), kde na vás čeká další krásná promenáda, ale i Muzeum mořského rybolovu (14,6 km) nebo pevnost Gerhard (11,6 km), vystavěná v půlce 19. století jako součást pruské obrany. Odvážlivci mohou navštívit také podzemí ostrova Wolin, které ukrývá tajemné město – komplex vojenských bunkrů o délce přes 500 metrů vystavěný německou armádou.

Na své si na ostrově přijdou i milovníci přírodních krás, nachází se zde totiž Wolinský národní park (6,8 km) plný krásných výletních cílů. Vystoupejte na vyhlídky Kawcza Góra (3,3 km) a Gosan (5,3 km), udělejte si výlet k malebným jezerům Koprowo (18 km) a Czajcze (8,9 km) nebo k Tyrkysovému jezeru (jezioro Turkusowe, 6,3 km), za jehož unikátní barvou stojí bílé křídové dno, od kterého se krásně odráží světlo. Vynechat byste neměli ani Evropskou bizoní rezervaci (2,5 km), kde můžete obdivovat nejen tato majestátní zvířata, ale i jeleny, orly, divoká prasata a další zvěř.

Moře a pláže

Přibližně 10 minut chůze vás bude dělit od písečné pláže, která je označovaná za jednu z nejkrásnějších v Polsku. Skvělé koupání si zde užijí hosté všeho věku, díky mírnému sestupu do moře. O vaše pohodlí se zase postará plážový bar a půjčovna lehátek a slunečníků. Písečné pláže se táhnou kolem pobřeží až do okolních měst. Vyrazit můžete třeba na pláž ve Svinoústí (18 km), která patří k největším v Polsku a je oceněná Modrou vlajkou za čistotu.

Kde budete spát?

Ubytujete se v jednom ze 243 kompletně nových, moderních pokojů. Elegantně zařízený interiér ve vás navodí pocit klidu a relaxace a z krásného pokoje se vám snad ani nebude chtít odcházet. Dvoulůžkový pokoj měří 27 m² a je vybavený satelitní televizí, sadou na přípravu kávy a čaje, chladničkou, psacím stolem a trezorem. Samozřejmostí je koupelna se sprchovým koutem a fénem, klimatizace a WiFi připojení. Pokoj má navíc také vlastní balkon a umožňuje až 2 přistýlky.

Na čem si pochutnáte?

O gastronomické zážitky opravdu nebude nouze, v resortu na vás čeká hned několik skvělých restaurací a barů. Kde si tedy při pobytu pochutnáte?

  • Aqua Restaurant se specializuje na výtečnou evropskou kuchyni a servírují se zde snídaně a večeře ve formě bufetu plného lokálních produktů, regionálních specialit i mezinárodních jídel.
  • Bella Restaurant je restaurace určená především ke konferencím a business akcím, v létě se zde ale servíruje také snídaně, na prostorné venkovní terase.
  • Tawerna Restaurant nabízí bohaté menu složené z pokrmů inspirovaných polskou, italskou a německou kuchyní.
  • Bar & Lounge je útulný podnik k odpolednímu posezení u příjemné hudby, výtečného občerstvení a sklenky něčeho dobrého k pití.
  • Game Port Bar je dvoupatrovou hernou pro dospělé, kde si pochutnáte na výtečném drinku, ale hlavně prověříte své schopnosti při hraní na videoherních automatech nebo při hře šipek, kulečníku, stolního fotbalu a dalších.
  • Beach Bar vám v létě nabídne osvěžující alkoholické i nealkoholické nápoje a drobné občerstvení.

Kde budete relaxovat?

Perfektně si odpočinete u krytého bazénu s vodními prvky a v horké sauně, obojí najdete v budově D. Následně si můžete odpočinout na slunné terase s lehátky, pro děti je připravené také brouzdaliště. Budova A zase skrývá Green SPA centrum, kde si můžete dopřát relaxační masáž a různé ozdravné a zkrášlující procedury.

Za poplatek můžete využít také soukromou pláž, pouhých 450 metrů od hotelu, která je otevřená v letní sezóně. Jemný písek, azurové moře a pohodlná lehátka už na vás čekají.

Cestujete s dětmi?

Nabídka aktivit pro vaše děti je opravdu pestrá. Připravena je pro ně:

  • Obří herna Kids Play s prolézačkami, skluzavkami, balonkovými bazény a dalšími atrakcemi
  • Herna X-Games, kde se větší děti mohou utkat ve videohrách
  • Obří venkovní vodní hřiště Water park s brouzdalištěm, tobogánem a dalšími vodními prvky
  • Dětský klub Tui Kids Club s kreativními workshopy a zábavnými animacemi pod vedením profesionálů
  • Celoroční kluziště, kde si zabruslíte i v létě
  • Venkovní hřiště s houpačkami, skluzavkami a několikametrovou prolézačkovou věží
Bel Mare Aqua Resort *****

Bel Mare Aqua Resort *****

Bursztynowa 2 , Międzyzdroje
Polsko

Provozuje společnost:
HM spółka z ograniczoną odpowiedzialnością IČ: 361559443


+48 918 858 930

rezerwacja@belmareresort.pl

Check In
od 16:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
za 90 Zł/noc - do 10 kg
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování za 45 Zł/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Fitness
Minibar
Fén
Wellness
Vnitřní bazén
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,4 km
Vzdálenost od moře
0,5 km
Zastávka
0,5 km
Aquapark
0 m

Tipy na výlet

Město Mezizdroje

Město Mezizdroje Tip na výlet

V polských Mezizdrojích se rozhodně nudit nebudete! Toto malé lázeňské městečko u moře si získá vaše srdce ve chvíli, kdy do něj vstoupíte. Čeká tu na vás rozlehlá písčitá pláž, krásné vily a fascinující, 300 metrů dlouhé molo nad mořem. Přímořská atmosféra na vás dýchne v prvním okamžiku, postarají se o ní nezbední rackové spolu s monumentálními písečnými útesy.

Když vám bude počasí přát, nebo budete dostatečně otužilí, můžete se v mělkém Baltu také vykoupat. Pokud se sluníčko schová za mraky, vyrazte na výlet do okolí, třeba do Wolinského národního parku pozorovat Zubry, anebo navštivte místní třípatrové Ocenarium.

Zkrátka nepřijdou ani vaše chuťové pohárky. V sezóně se můžete těšit na nekonečné řady stánků na s dobrým jídlem, luxusní restaurace, útulné kavárny i parádní bary. Na dvoukilometrové promenádě vás na každém rohu čeká okno s vaflemi nebo sladkými pusinkami. Věřte, že nebudete vědět, jakou dobrotu ochutnat jako první. Celá promenáda ještě více ožívá v noci, kdy ji obsadí pouliční muzikanti a ulice se rozezvučí hudbou a smíchem.

Co všechno v Mezizdrojích objevíte?

  • 300metrové molo nad mořem s bary, kavárnami a krásným výhledem
  • rozhlehlou písčitou pláž s plavčíky a občerstvením
  • Wolinský národní park s výběhem se zubry a dalšími zvířaty
  • Muzeum Wolinského národní parku
  • Muzeum voskových figurín
  • vyhlídku Kavčí hora na útesu
  • Park miniatur
  • Ocenarium Mezizdroje
  • Chodník hvězd
Více informací
Oceanarium v Mezizdrojích
Oceanarium v Mezizdrojích
Wolinský národní park
Wolinský národní park
Město Pobierowo
Město Pobierowo