Zažijte jedinečný relaxační pobyt ve 3* Penzionu Pod Kotelnica uprostřed nespoutané přírody polských Tater a jen 12 km od slovenských Tater. Užijte si snídani či polopenzi, moderní wellness s vířivkou, saunou, parní lázní a relaxační místnost. Oceníte také slevu na vstup do termálních lázní Terma Bania, dětem se zase zalíbí dětské hřiště a herna.

O ubytování

Penzion Pod Kotelnicą *** se nachází v srdci horského letoviska Białka Tatrzańska a to přímo pod svahy nejoblíbenějšího polského lyžařského střediska Kotelnica a zároveň pouze 500 m od vyhlášených termálních lázní Terma Bania. Sjezdovky i dokonalý relax v léčivé vodě tak budete mít vzdáleny jen pár kroků!

Polské Tatry jsou považované za hlavní destinaci pro vysokohorskou turistiku a lyžování v Polsku. Objevte jejich kouzlo při výletech po mnoha turistických trasách, které vás zavedou například k Czorsztynskému jezeru, na jehož břehu lákají k návštěvě hrady Niedzica (20 km) a Czorsztyn (32 km). Nádherný panoramatický výhled na Tatry nabízí vrchol Litwinka (7 km) a zdolat můžete také nejnavštěvovanější horu polských Tater – Wielky Giewont (30 km). Pokud patříte mezi méně zdatné turisty nebo se chystáte na dovolenou s dětmi, udělejte si výlet k Mořskému oku (27 km), největšímu jezeru Vysokých Tater. Horské město Zakopané (20 km) vás okouzlí nádhernou promenádou Krupówki, světově proslulým trhem Pod Gubałówką i řadou historických budov. Na výlet se můžete vydat i do slovenských Tater (12 km).

V zimě můžete krásy hor prozkoumávat po mnoha kilometrech udržovaných běžkařských tras. Penzion leží přímo pod ski areálem, takže stačí nazout lyže a 21 sjezdovek všech úrovní obtížnosti máte snadno na dosah. Vyzkoušet ovšem můžete i další populární lyžařská střediska, například v Bukowině Tatrzańske (8 km) či v Zakopaném. Po dni stráveném aktivitami v horách není nic lepšího než zasloužený odpočinek v termálech Terma Bania (500 m). Areál je rozdělený na tři části – relaxační, saunarium a aquapark, takže na své si zde přijdou i milovníci vodních radovánek.

Kde budete spát?

V penzionu na vás čeká útulný, komfortně vybavený pokoj s interiérem laděným do neutrálních barev. K dispozici budete mít vlastní koupelnu se sprchovým koutem, kosmetikou, ručníky a fénem, televizi, set na přípravu kávy a čaje a WiFi připojení. Některé pokoje mají i vlastní balkon.

  • Dvoulůžkové pokoje Twin (17-20 m²) jsou vybavené 2 oddělenými jednolůžky (90x200 cm), šatní skříní a psacím stolem.

  • Dvoulůžkové pokoje Standard (17-21 m²) nabídnou manželskou postel (180x200 cm), pracovní stůl a šatní skříň.

Na čem si pochutnáte?

Ve stylové hotelové restauraci s horalskou výzdobou si pochutnáte na tradiční polské kuchyni v moderním provedení, s pestrým výběrem pokrmů, včetně specialit od místních farmářů.

Na sklenku oblíbeného nápoje vyrazte do drink baru, kde si nápoj vychutnáte v příjemné a veselé atmosféře.

Kde budete relaxovat?

Během odpočinku v hotelovém Wellness & SPA okamžitě zapomenete na všechny starosti všedních dní. Pro uvolnění těla i mysli můžete využít sauny (finskou a parní) a vířivku. K dispozici je také odpočinkový zóna a sluneční terasa. Dopřát si navíc můžete nejrůznější druhy masáží, léčebných procedur a kosmetických ošetření.

Cestujete s dětmi?

V hotelu rádi uvítají také malé hosty, pro které mají připravené vybavení k zapůjčení. Navíc je zde pro ně prostorná herna s interaktivními hračkami pro děti každého věku.

Něco navíc

Večerní zábavu si užijete při hraní stolního fotbálku, šipek nebo kulečníku.

Penzion Pod Kotelnicą ***

Penzion Pod Kotelnicą ***

ul. Środkowa 207a , Białka Tatrzańska
Polsko

Provozuje společnost:
ABP Podhale SP. z o.o. IČ: 120433022


+48 182 654 477

kontakt@podkotelnica.pl

Check In
od 16:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Lyžárna
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Přednáškový sál
Fén
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,2 km
Vzdálenost od lázní
0,6 km
Zastávka
0,2 km
Aquapark
0,6 km
Sjezdovka
0,4 km
Běžkování
0,5 km