Zrelaxujte a povzbuďte tělo i mysl na dovolené v Apartmánech Ostróda, které leží v oblasti plné jezer (na dosah budete mít i známá Mazurská jezera)! Zažijete skvělou zábavu v aquaparku, vyplavíte endorfiny různorodými pohybovými aktivitami a budete hýčkat své tělo ozdravnými procedurami a masážemi. Můžete navíc využít i osobní konzultace s dietologem. Nemusíte se ale bát, žádná přísná dieta na vás nečeká. Naopak si užijete chutnou polopenzi neomezený přísun čerstvé filtrované vody.

O ubytování

Apartmány Ostróda najdete ve stejnojmenném městě na severovýchodě Polska, v Varmijsko-mazurském vojvodství. Tato oblast nedaleko Mazurských jezer je známá především pro krásné přírodní scenérie, ale i bohaté kulturní dědictví.

Středem pozornosti jsou v okolí Ostródy místní jezera. Na břehu největšího z nich, jezera Drwęca, najdete krásné bulváry plné kaváren, barů a restaurací, jezerní pláže zvoucí ke koupání a vodním sportům nebo cyklostezky vinoucí se krásnými přírodními scenériemi. Můžete se vydat na plavbu lodí po jezeře, nebo proplout světoznámým kanálem až k městu Elbląg. To je z polských měst jedním z nejstarších a zároveň má nejnižší nadmořskou výšku.

Podivuhodný je už samotný Elblągský kanál, kterým se k městu dostanete. Funguje již více než 150 let a jeho sofistikované technologie umožňují lodím překonat výškový rozdíl 100 m. Bohatá historie města Elblag zase zajistila, že je místní Archeologicko-historické muzeum plné unikátních historických exponátů. Z památek si nenechte ujít zejména gotickou katedrálu sv. Mikuláše ze 13. století s 97m věží a vyhlídkovou terasou nebo Kostelní stezku, úzký průchod, který dříve spojoval tři kostely Starého města.

Kde budete spát?

Pokoj Standard (20 m²) je klimatizovaný a disponuje balkónem. K vybavení pokoje patří televize s širokým výběrem kanálů, trezor, chladnička, sada na přípravu kávy a čaje a pracovní stůl s židlí. Nechybí vlastní koupelna a WiFi připojení.

Pokoj Premium má stejné vybavení jako varianta Standard (klimatizace, vlastní koupelna, televize, WiFi, sada na přípravu kávy a čaje, minibar, trezor, pracovní stůl, balkón), navíc ale zahrnuje také hotelovou kosmetiku a toaletní potřeby, župany, papuče a čerstvou vodu.

Na čem si pochutnáte?

Ve snídaňové restauraci vám každé ráno nachystají bohatou snídani formou bufetu. Pochutnáte si na sýrech, uzeninách, paštikách, vejcích, zelenině, pečivu, cereáliích, mléčných produktech a dalších dobrotách. Večeře může být buď formou lehkého bufetu se saláty a polévkami, nebo servírovaná o třech chodech. Součástí apartmánového komplexu je také kavárna Krótka piłka, kde si každý den můžete pochutnat na kávě, ovocných koktejlech, dezertech, slaných pochutinách a dalším.

Kde budete relaxovat?

Apartmány Ostróda jsou přímo propojené s aquaparkem Aqua Ostróda, kde si podle chuti odpočinete i zasportujete. K dispozici budete mít plavecký bazén (25x12,5 m), 2 rekreační bazény s hydromasáží (31 °C), dětský bazén (6x6,7 m) se skluzavkami a dalšími atrakcemi, divokou řeku s ostrovem, 2 vířivky, 3 sauny (finská, parní, infračervená), relaxační sprchu, odpočinkovou místnost, solnou jeskyni a aquafitness.

Apartmány Ostróda

Apartmány Ostróda

Wyszyńskiego 11A , Ostróda
Polsko

Provozuje společnost:
Platinum Ostróda - Spółdzielnia IČ: 367554205


+48 517 961 719

recepcja@apartamenty-ostroda.pl

Check In
od 16:00
Check Out
do 12:00
Domácí mazlíček
za 50 Zł/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Fitness
Fén
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1 km
Vzdálenost od jezera
0,8 km
Zastávka
0,3 km
Aquapark
0,1 km