Idylická rodinná dovolená v malebné přírodě Národního parku Bavorský les. Čeká vás celodenní přísun jídla a nápojů, neomezený vstup do sauny, využít můžete také poukázku na masáž dle vlastního výběru.
Idylická rodinná dovolená v malebné přírodě Národního parku Bavorský les. Čeká vás celodenní přísun jídla a nápojů, neomezený vstup do sauny, využít můžete také poukázku na masáž dle vlastního výběru.

Poznejte krásy Bavorského lesa - TOP rodinná dovolená

Sporthotel Sonnenwald leží na jižním svahu v obci Langfurth/Schöfweg, v blízkosti Národního parku Bavorský les, na Brotjacklriegel (cca 850 m n. m.). Hotel nabízí pohodovou dovolenou v rodinné atmosféře, díky své poloze je též ideálním místem pro milovníky zimních sportů.

Lokalita je atraktivní také díky dobré dostupnosti z ČR. Z hraničního přechodu Železná Ruda to máte jen 60 km autem (1 hod jízdy autem).

K dispozici je hostům příjemné prostředí s veškerým hotelovým vybavením, wellness a přírodní pozemek o velikosti cca 5 ha. V hotelu také naleznete restauraci, snídaňovou místnost, bar, kavárnu s vyhlídkovou terasou, zimní zahradu a wellness centrum. Děti čeká parádní dětská herna, velká zahrada nebo.

Ubytování:

  • Dvoulůžkové pokoje s přistýlkami mají cca 17 - 34 m², minimální kapacita je 2 dospělí, maximální 2 dospělí a 2 děti. Jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením, topením, rozkládací pohovkou, TV a WiFi, některé pokoje mají balkon.

  • Apartmány/bungalowy (za příplatek 8 €/osoba/noc, platí se u CK) mají cca 45 m² , minimální kapacitu 2 dospělí a maximální 2 dospělí + 3 děti. Taktéž obsahují vlastní sociální zařízení, topení, TV a WiFi a některé mají balkon.

Bohaté ALL INCLUSIVE a neomezený vstup do wellness v ceně

Ideální rodinná dovolená, při které můžete zahodit veškeré starosti. Čeká na vás bohaté all inclusive stravování, při kterém se těšte na snídaně formou bufetu, oběd formou snacku/polévky, odpolední svačinu s kávou a zákuskem, večeře formou bufetu (někdy grilování a bavorské speciality). Nealkoholické a alkoholické nápoje jako šťávy, pivo, víno, káva/čaj můžete neomezeně konzumovat od 10:00 do 22:00 hodin, kvasnicové pivo Hefeweizen a Prosecco od 15:30 do 22:00 hodin.

Při pobytu na Vánoce se navíc můžete 24. 12. těšit na bavorský vánoční bufet s pečivem a svařákem.

Dále zde najdete wellness se srubovou saunou, finskou saunou, bio saunou a relaxační místností. Solárium, saunové ručníky, župany, masáže a kosmetické procedury za příplatek.

Stravování začíná večeří v den příjezdu a končí snídaní v den odjezdu.

Nezapomeňte v zimě na lyžovačku a běžky

V zimních měsících je oblast díky poloze ideálním cílem pro milovníky zimních sportů, sněhové podmínky bývají více než příznivé.

Běžecké lyžování je ideálním sportem pro všechny věkové kategorie. Můžete tak prozkoumat okolí díky mnoha běžkařským trasám. Pro zastánce sjezdového lyžování okolí nabízí také mnoho možností:

  • Vlek Steinberglift (cca 300 m od hotelu) se zasněžovacím dělem a osvětlením (délka: 450 m) stejně tak jako dětský svět s cvičnou sjezdovkou, nejdelším pásem v bavorském lese (110 m) a kouzelným kobercem pro lyžaře a sáňkovací dráhou. Více informací zde
  • Vlek Sturmriegellift (délka: 1200 m) a Brotjacklriegellift (délka: 300 m) s osvětlením, lanovou dráhou a údolním vlekem jsou vzájemně spojené a platí zde jeden skipas. Pro začátečníky jsou k dispozici 3 vleky o délce 150 m event. 200 m. zde
  • Vlek Kerschbaum v obci Grattersdorf (cca 480 m) v zimní sportovní oblasti Brotjacklriegel-Sonnenwald. Další informace najdete zde

Čistá příroda Národního parku ideální k výletům i památky UNESCO

Bavorský les nabízí v každém ročním období různorodý a všestranný aktivní program. Přímo od hotelu vedou dobře značené turistické stezky k blízko položeným vyhlídkovým bodům Brotjacklriegel a Büchelstein.

Hory Bavorského lesa Großer Arber, Osser, Lusen a Rachel jsou ideální výletní cíle pro milovníky turistiky a přírody. Po značených trasách můžete poznat krásy Národního parku Bavorský les a Šumavy. Zdejší krásy můžete poznávat při pěších túrách a v zimě třeba na běžkách.

Za návštěvu stojí také historický Regensburg (UNESCO) s nádherným centrem, kterým protéká Dunaj. Dále pak můžete navštívit Pasov.

Sporthotel Sonnenwald (CK Nic než pryč)

Sporthotel Sonnenwald (CK Nic než pryč)

Feriendorf Sonnenwald 1 , Schöfweg
Německo

+ 393 347 188 852

info@nicnezpryc.cz

Check In
od 16:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná