Maďarský Segedín vás okouzlí nejen skvělou kulinářskou tradicí, ale i krásným historickým charakterem města a spoustou zajímavých atrakcí. Ubytujete v Science Hotelu **** přímo v centru města a těšit se můžete na stylové, moderní pokoje, snídaně formou bufetu zábavu v aquaparku Napfényfürdő Aquapolis i vstup do zoo se slevou.

O ubytování

Science Hotel **** se nachází v centru maďarského Segedínu, města proslaveného nejen krásnými historickými památkami, ale i bohatou kulinářskou minulostí. Kromě typického segedínského guláše zde vznikl například slavný uherský salám. Díky skvělému umístění přímo ve středu města, jen kousek od břehu řeky Tisa, bude hotel vynikajícím výchozím bodem pro návštěvy památek a dalších místních atrakcí.

Projděte si bulvár Stefania (1,3 km), prohlédněte si budovu národního divadla Szegedi Nemzeti Színház a udělejte si fotku u charakteristického nápisu. Z historických monumentů stojí za vidění například místní katedrála (2,4 km), zasvěcená Panně Marii, jejímž autorem je F. Schulek, který stojí i za Rybářskou baštou v Budapešti. Navštivte také náměstí Dugonics (290 m) s velkou fontánou, třídu Kárász (600 m) plnou kaváren a obchůdků nebo vodárenskou věž (1,4 km) z roku 1904.

Za zábavou i relaxem vyrazte do aquaparku Napfényfürdő Aquapolis (1,8 km), kde najdete mimo jiné nejdelší celoroční tobogán v Evropě, a s dětmi se můžete podívat do místní zoo (2,2 km), která chová například roztomilé trpasličí hrochy. Delší výlet si pak můžete udělat do národního parku Ópusztaszer (29 km), kde najdete skanzen s ukázkami historické architektury a památník knížete Arpáda z roku 1896.

Kde budete spát?

Interiéry hotelu jsou moderní, mírně futuristické a stylově vybavené. Každý ze 43 pokojů má vlastní koupelnu se sprchovým koutem, fénem a toaletními potřebami, klimatizaci, televizi, WiFi připojení, USB porty k nabíjení elektroniky, kávovar Nespresso, chladničku a trezor.

  • Pokoj Standard měří 20 m² a je vybavený manželskou postelí nebo oddělenými jednolůžky a psacím stolem s židlí.

  • Pokoj Superior nabídne plochu 22 m² a najdete v něm manželskou postel nebo oddělená jednolůžka, psací stůl a křeslo k posezení.

  • Pokoj Superior King Size (22 m²) zaujme obří postelí o šířce 280 cm, je tak ideální na romantický pobyt ve dvou.

  • Rodinný pokoj 2+2 (22 m²) zahrnuje dvě dvoulůžkové postele, psací stůl a pohodlné křeslo k posezení.

  • Rodinný pokoj 2+3 má 31 m² je vybavený manželskou postelí, samostatným jednolůžkem a palandou se dvěma postelemi. Pokoj má navíc vlastní balkon.

Na čem si pochutnáte?

Snídaně formou bufetu se servírují v příjemném prostředí a na výběr budete mít z celé řady slaných, sladkých, studených i teplých pokrmů.

Cestujete s dětmi?

Pro rodiny s dětmi je v hotelu k zapůjčení jídelní židlička, dětské toaletní sedátko, vanička či stolička. Nejmenší hosté se navíc skvěle zabaví v dětském koutku.

Science Hotel ****

Science Hotel ****

Petőfi S sgt 17. , Szeged
Maďarsko

Provozuje společnost:
Hotel Science Kft IČ: 06-09-008343


+420 558 000 298

info@travelking.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 15 €/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování za 15 €/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Dětský koutek
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Minibar
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,8 km
Zastávka
100 m
Aquapark
2,2 km

Tipy na výlet

Szeged

Szeged Tip na výlet

Szeged, česky Segedín, se nachází na jihovýchodě Maďarska na soutoku řek Tisa a Maruše. Segedínu se přezdívá "Město slunečního svitu" a není se čemu divit – v rámci Maďarska zde slunce svítí nejvíce hodin a to přes 2 200 za rok. Pozornost turistů si zaslouží typické segedínské potraviny. Kromě segedínského guláše zde vznikl také uherský salám, o jehož výrobě od živých zvířat až po balení se zde můžete dozvědět v Muzeu uherského salámu Pick. Mezi hlavní historické památky patří Votivní kostel s nádhernou mozaikou Madony, Dimitrova věž, Nová synagoga, Brána hrdinů či cukrárna Virág. Zajímavostí Národního historického parku v Ópusztaszer je monumentální panoramatický obraz od Fesztyho, přibližující svět Maďarů před 1100 lety.

 Lázně Török Sándor
Lázně Török Sándor
Hódmezővásárhely
Hódmezővásárhely
Chráněná krajinná oblast Pusztaszer
Chráněná krajinná oblast Pusztaszer