Vyrazte za pohádkovým relaxem do maďarského města Szolnok. Garden Hotel Wellness és Konferencia **** se nachází v krásném městkém parku, který láká na odpočinek uprostřed zeleně. Čeká vás bohaté wellness s bazény, vířivkami a saunami a také chutná polopenze.

O ubytování

Garden Hotel Wellness & Konferencia **** se nachází v maďarském městě Szolnok. Líbit se tu bude všem, kteří hledají klidné ubytování s kvalitními wellness službami a přírodou v okolí. Hotel je obklopen krásnou zahradou a je příjemným výchozím bodem pro objevování regionu.

Město Szolnok je 11. největším maďarským městem a ukrývá tak několik zajímavých památek a atrakcí. Zaujme vás především ikonický most Tiszavirág híd (500 m) a na něj navazující náměstí Tiszai Hajósok, kde se pravidelně konají trhy a kulturní akce. Nezapomeňte navštívit Muzeum umění Jánose Damjanicha (1,4 km), které vystavuje bohatou sbírku uměleckých a historických artefaktů. Prohlédnete si tu i několik kostelů nebo krásně rozkvetlou růžovou zahradu (1,2 km). S dětmi nesmíte vynechat návštěvu Přírodního parku Bagolyvár (6 km), kde můžete pozorovat divokou zvěř.

Hotel je obklopený zelení v krásném parku Tiszaliget, který je jako stvořený pro procházky a relaxaci. Poblíž teče řeka Tisa a kolem rostou lesy, které poskytují skvělé možnosti pro pěší turistiku a cyklistiku. V parku se nachází termální lázně Tiszaliget Thermal Bath s aquaparkem, skluzavkami a wellness. V okolí Szolnoku se nachází několik zajímavých výletních cílů.

Můžete navštívit termální lázně Cserkeszőlő (45 km), ve kterých vás čeká relax v bazénech s termální vodou nebo vířivkách. Nechybí ani vyžití pro děti v podobě tobogánů, vodních atrakcí a dětských bazénů. Vzdálenějším cílem, který ale rozhodně stojí za návštěvu je Národní park Hortobágy (71 km), největší národní park v Maďarsku, který je známý svou unikátní přírodou.

Kde budete spát?

Ubytujete se v jednom ze stylově zařízených pokojů s moderním vybavením. Pokoje mají vlastní koupelnu se sprchou, toaletou a fénem. K zařízení pokoje náleží psací stůl, šatní skříň, minibar a telefon. Všechny pokoje jsou klimatizované a některé mají balkon.

Vybírat můžete z těchto možností:

  • Dvoulůžkový pokoj Klasik (2+0) se dvěma oddělenými postelemi. Pokoj je ideální pro pár, který hledá pohodlné ubytování se vším všudy.

  • Třílůžkový pokoj Superior (3+0) s manželskou postelí nebo dvěma oddělenými postelemi. K dispozici je přistýlka v podobě jednolůžkové postele. Pokoje jsou nově renovované a moderně zařízené.

  • Rodinný pokoj (5+0) vznikne spojením dvoulůžkového a třílůžkového pokoje a poskytuje tak pohodlné ubytování až pro 5 osob na jednolůžkových nebo dvoulůžkových postelích.

  • Apartmán (2+2) je prostorný pokoj, který má ložnici s dvoulůžkovou postelí a obývací pokoj s rozkládací pohovkou (120 x 200 cm). Ubytuje tak pohodlně až 4 hosty.

Na čem si pochutnáte?

Velkou předností hotelu je prvotřídní restaurace s působivým interiérem a výzdobou z živých květin. Servírují se zde tradiční maďarská i mezinárodní jídla připravená z čerstvých a sezónních surovin. Z bohatého nápojového menu si vyberete k jídlu znamenité regionální víno.

Během letních měsíců si jídlo vychutnáte i v útulné zahradě, kde se pořádají třeba grilování nebo dny vína a piva. Na něco dobrého k pití si zajděte do Lobby Baru, kde se o vás postarají kdykoliv během dne.

Kde budete relaxovat?

Součástí hotelu je rozsáhlá wellness zóna, ve které se vám bude báječně relaxovat. Zaplavete si ve vnitřním bazénu o teplotě 25–27 °C, vnitřním bazénu s teplotou 32–35 °C nebo ve venkovním zážitkovém bazénu. Oddych vás čeká ve vířivce nebo v parní lázni. Těšte se i na saunový svět, ve kterém najdete finskou, aroma a infra saunu. A to stále není vše – k dispozici vám bude i bohatá nabídka masáží.

Součástí wellness centra je i hřiště pro děti a slunná terasa s lehátky, kde načerpáte síly na čerstvém vzduchu.

Něco navíc

Pokud chcete zůstat v kondici i na dovolené, udělá vám radost plně vybavená posilovna se stroji na posilování i kardio. Zahrajete si také tenis, squash nebo minigolf.

Garden Hotel Wellness és Konferencia ****

Garden Hotel Wellness és Konferencia ****

Tiszaliget , Szolnok
Maďarsko

Provozuje společnost:
Lospiti Kft IČ: 16-09-005986


+36 56 520530

recepcio@gardenhotel.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
za 7 000 Ft/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Parkování za 3 000 Ft/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětské hřiště
Fitness
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Fén
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,9 km
Vzdálenost od lázní
45 km
Zastávka
0,1 km

Tipy na výlet

Město Szolnok

Město Szolnok Tip na výlet

Szolnok je historické město ležící ve středním Maďarsku na březích řeky Tisza, které je známé svým bohatým kulturním dědictvím a krásnou okolní přírodou. 11. největší město je důležitým dopravním a obchodním uzlem, a to již od středověku.

V centru města se nachází několik historických památek, jako je například slavná Szolnocká synagoga a starobylá pevnost, která připomíná bohatou minulost města. Moderní architektura se zde mísí s tradičními stavbami, což dodává městu jedinečný charakter. Kromě historických památek nabízí Szolnok také krásné parky a zelené plochy, kde se vám bude parádně relaxovat.

Co byste měli v Szolnoku navštívit?

  • Szolnocká synagoga
  • Park Tiszaliget
  • Aquapark Tiszaliget
  • Szolnocká pevnost
  • Bagolyvár Vadaspark
  • Růžová zahrada
  • Most Tiszavirág
Růžová zahrada v Szolnoku
Růžová zahrada v Szolnoku
Zoo Bagolyvár Vadaspark
Zoo Bagolyvár Vadaspark
Mezőtúr
Mezőtúr