Liget Wellness és Konferencia Hotelu **** je královstvím relaxu. V klidné přírodě na břehu řeky vás čeká hýčkání, na které budete ještě dlouho vzpomínat. Termální bazény, saunový svět, masáže a k tomu výtečná zdravá polopenze vám zajistí odpočinkový pobyt snů. Luxusní dovolenou doplní zábavné atrakce v okolí pro celou rodinu.

O ubytování

Luxusní Liget Wellness és Konferencia Hotel **** najdete v maďarském městečku Szarvas. Těšit se můžete na exkluzivní pobyt s wellness, komfortně zařízenými pokoji a restaurací s tradičními maďarskými pochoutkami i zdravou stravou. Vydejte se za odpočinkem do klidného kraje, ve kterém není v žádném případě nouze o zážitky.

Hotel leží na břehu řeky v klidné části města Szarvas a je obklopený svěží zelení. V okolí ubytování vás čeká celá řada přírodních krás, historických zajímavostí i zážitků, na které jen tak nezapomenete. Patříte-li mezi milovníky přírody, vypravte se do největšího maďarského arboreta (2,6 km), které vám představí více než 1 600 druhů rostlin. Krásnou krajinu zase budete obdivovat v Národním parku Körös-Maros (1,7 km), kde nad hlavami poletují vzácní ptáci.

Bohatou historii regionu připomíná několik památek. Vyrazte se podívat na hrad Bolza (1,3 km), který v Maďarsku založila respektovaná italská rodina žijící v Szarvasi v 18. století. Působivá stavba stojí nad řekou Körös, po které se vydáte na plavbu lodí, a užijete si tak nevšední výlet.

Dětem i dospělým se bude líbit v interaktivním parku miniatur (2,6 km), kde si prohlédnete zmenšeniny slavných maďarských staveb. Děti zabaví pohybující se vláčky nebo lodičky na modelu jezera Balaton, drobné zpívající paláce. Zajímavou kulturní památkou je unikátní Vodní divadlo (1,7 km) u řeky nebo starý evangelický kostel (2,5 km) v centru města.

Kde budete spát?

Hlavu složíte v dvoulůžkovém pokoji s jednoduchým barevným interiérem, ve kterém se vám bude pohodlně usínat a příjemně probouzet.

Pokoj je vybavený pohodlnou manželskou postelí, posezením s křesílky a stolkem, LCD televizí, telefonem, trezorem a příslušenstvím na přípravu kávy a čaje. Pro vaše maximální pohodlí během parných dnů bude k dispozici klimatizace. Pokoje mají vlastní koupelnu s vanou či sprchou, toaletou a fénem.

Na výběr máte z dvoulůžkových pokojů bez balkonu nebo s balkonem, ze kterého si užijete překrásný výhled na řeku Körös nebo udržovaný hotelový park. Do některých pokojů lze umístit přistýlku nebo dětskou postýlku.

Na čem si pochutnáte?

Žádná wellness dovolená se neobejde bez kvalitního jídla, které podpoří vaše hýčkání tím nejlepším možným způsobem. V hotelové restauraci dbají na zdravý životní styl, a tak vám nabídnou vyváženou stravu bohatou na vitamíny a minerály.

Pochutnáte si na maďarských i mezinárodních specialitách stejně jako dietních pokrmech, které ocení hosté, co chtějí zůstat ve formě. Navíc na menu nechybí vegetariánské speciality.

Kromě bufetových snídaní a večeří si v restauraci vyberete z a'la carte menu. Pokud máte raději něco lehkého, sáhněte po osvěžujících salátech, předkrmech a polévkách. Nabídka hlavních jídel zahrnuje gnocchi, steaky nebo ryby. Na jídelním lístku nechybí ani nabídka dětských jídel.

Pobyt si oslaďte chutným dezertem a dobrou kávou. V restauraci i lobby baru si na večer dopřejte svůj oblíbený koktejl nebo tradiční maďarské víno.

Kde budete relaxovat?

Hotelová wellness zóna je rájem odpočinku, ve kterém najdete snad všechny wellness služby, na které si vzpomenete. Přímo v areálu hotelu vyvěrá z hloubky 670 metrů termální pramen s léčivými účinky, který vám pomůže s léčbou gynekologických či dermatologických obtíží nebo s bolestmi kloubů.

Blahodárné účinky hotelové ozdravné vody si dopřejete ve dvou termálních bazénech –⁠ jednom venkovním a druhém s venkovní i vnitřní částí. Příjemný relax vás čeká také u sezónního plaveckého bazénu v hotelové zahradě nebo u dalšího bazénu o teplotě 30 až 33 °C, který má rovněž vnitřní i venkovní část.

Mysl pročistíte v saunovém světě, kde najdete prosklenou finskou saunou s krásným výhledem, speciální bylinkovou kabinu, ledovou fontánu, parní lázeň a venkovní finskou saunu s ochlazovacím bazénkem, kterou si lze privátně pronajmout.

Součástí hotelu je unikátní solná místnost, kde se uvelebíte na křesílkách a necháte relaxační hudbu a příjemné prostředí zklidnit celý organismus. Pro ještě lepší relax se objednejte na masáž nebo si dopřejte zkrášlující proceduru.

Cestujete s dětmi?

Hotel je ideální pro rodiny s malými dětmi, pro které má připraveno mnoho zábavných atrakcí. Po celý rok lze využívat venkovní hřiště s prolézačkami, vnitřní dětský koutek se stolky na kreslení a dvoupatrovým prolézacím hradem. Součástí vnitřního bazénu o teplotě 30 až 33 °C je dětské brouzdaliště.

K dispozici je i veškeré dětské vybavení, jako jsou vysoké židličky, dětské postýlky, vaničky nebo příslušenství pro péči o miminka. Na pokoj si můžete požádat o přistýlku.

Něco navíc

Pro ty, kteří rádi zůstávají ve formě, je v hotelu k dispozici moderní fitness centrum s posilovacími stroji, kardio zónou a podložkami na protažení.

Liget Wellness és Konferencia Hotel ****

Liget Wellness és Konferencia Hotel ****

Erzsébet-liget , Szarvas
Maďarsko

Provozuje společnost:
Liget Hotel Kft. IČ: 10869677-2-41


+36 66 311 954

dobo.marta@ligetszarvas.hu

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Fitness
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Přednáškový sál
Fén
Wellness
Vnitřní bazén
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,5 km
Vzdálenost od lázní
0 m
Zastávka
1,5 km

Tipy na výlet

Szarvas

Szarvas Tip na výlet

Na jihovýchodě Maďarska stojí populární městečko Szarvas, které rozhodně stojí za návštěvu. Objevíte tu spoustu jedinečných míst odkazujících na maďarskou historii, od pamatníků přes kostely až po zajímavá muzea. Atrakcí číslo jedna, kterou byste rozhodně neměli minout, je arboretum Szarvas. Rozprostírá se na ploše 82 hektarů a prohlédnout si tu můžete neuvěřitelných 1 600 druhů dřevin a keřů ze všech koutků světa. Potěší vás ale také nádherný výhled z tohoto unikátního místa, zejména pokud rádi trávíte čas v přírodě.

Szarvas je však známý také pro svou lázeňskou kulturu, jejíž počátky sahají až k Osmanské říši. V současnosti zde můžete relaxovat v parních lázních, vanových lázních nebo v bazénu s termální vodou.

Co ještě v Szarvasu nevynechat?

  • Návštěvu hradu Bolza s nádhernou zámeckou zahradu
  • Park miniatur maďarských památek
  • Zoo s rybníčkem a lodičkami
  • Slovenský dům
  • Tessedik Sámuel Museum
  • Procházku historickým centrem a prohlídku kostelů
Více informací
Mezőtúr
Mezőtúr
Szarvasi Arborétum
Szarvasi Arborétum
Údolí řeky Körös
Údolí řeky Körös