V Hotelu Golden Lake Resort **** si užijete dovolenou u Balatonu ve velkém stylu! Resort přímo na břehu jezera, přepychové wellness centrum, prémiové pokoje a luxusní polopenze – to vše máte na dosah ruky. Hotelový komplex se navíc nachází jen kousek od poloostrova Tihány, plného voňavých levandulových lánů, a dalších krás balatonské oblasti.

O ubytování

Hotel Golden Lake Resort **** láká návštěvníky na úžasnou lokalitu ve městě Balatonfüred, přímo na břehu legendárního jezera Balaton. Resort je místem pro dovolenou na vysoké úrovni – luxusní wellness centrum či jachtařský přístav přímo u hotelu jsou toho důkazem. V okolí Balatonu ale najdete tolik zajímavých míst a poutavých atrakcí, že by byla škoda zůstávat pouze za branami hotelového komplexu.

V létě vyrazte k vodě, ke břehu Balatonu to budete mít doslova jen pár kroků. Kromě koupání si zde užijete i více či méně adrenalinové vodní sporty nebo plavbu na jezerní hladině. Přeplujte třeba k poloostrovu Tihany (7,4 km), který vás okouzlí nedotčenou přírodou, historickým bohatstvím a všudypřítomnými lány levandule. Díky nim se mu dokonce přezdívá "maďarská Provence". A kdyby vám náhodou chyběly zábavné vodní atrakce, 1,7 km od hotelu stojí Annagora Aquapark, kde o tobogány, skluzavky a další vyžití rozhodně nebude nouze.

Projděte si i centrum města, najdete zde mimo jiné historické budovy zahrnuté do maďarského národního dědictví. Za návštěvu stojí například památkový dům Móra Jókaiho (350 m), postavený v roce 1820, vila Vaszary, která slouží jako centrum nejrůznějších kulturních událostí, nebo letní sídlo Dőry (450 m), považované za jednu z nejhezčích staveb ve městě. Více se o historii města dozvíte v Městském muzeu (200 m) a krásnou atmosféru načerpáte při procházce po promenádě Tagore (600 m).

Kde budete spát?

Ubytujete se moderním, komfortně vybaveném pokoji typu Premium. Vybírat můžete z několika variant – s balkonem a výhledem do středomořské zahrady, s částečným výhledem na jezero a s panoramatickým výhledem na Balaton.

Pokoje byly nedávno kompletně renovované, a vy si tak můžete užít svěží, stylový interiér vyladěný do detailu. Každý měří minimálně 24 m² a disponuje vlastní koupelnou, balkonem a WiFi připojením. Uvnitř najdete manželskou postel (180x200 cm) nebo 2 oddělená lůžka (90x200 cm), televizi, telefon, minibar, trezor, sadu na žehlení a set na přípravu čaje a kávy. V koupelně jsou připravené župany, přezůvky, toaletní potřeby a fén na vlasy.

Na čem si pochutnáte?

O vaše gastronomické zážitky se postará restaurace Portunus s nádherným výhledem na jezero Balaton a nabídkou plnou maďarských i mezinárodních specialit. Šálek kávy či osvěžující drink si potom můžete dopřát v Captain's Baru. Vyzkoušejte třeba jejich speciální Gin Tonic.

Kde budete relaxovat?

Luxusní wellness centrum Venus bude vaší vstupenkou do světa relaxace. K odpočinku vám zde poslouží vnitřní bazénová část s vířivkou a vyhřívaným bazénem, venkovní bazén, finská sauna s panoramatickým výhledem na Balaton, infra sauna, tepidarium, caldarium s bylinnou párou, solná kabina, frigidarium (studená římská lázeň), Kneippův chodník, aromaterapeutická sprcha a středomořská relaxační zóna.

Pokud se chcete naopak trochu rozhýbat a protáhnout, zavítejte do hotelového fitness centra, kde na vás čekají moderní kardio i posilovací stroje a další vybavení. Za odměnu si můžete dopřát relaxační masáž nebo jinou proceduru. V hotelu je také k zakoupení regionální wellness kosmetika Lavender Tihany, vyrobená z voňavé levandule rostoucí na poloostrově Tihany.

Cestujete s dětmi?

Pro děti je ve wellness centru připraven vnitřní vyhřívaný i venkovní dětský bazén.

Něco navíc

Nuda vám v resortu rozhodně nehrozí, vyzkoušejte lekce golfu či plachtění, zapojte se do degustace vín a užijte si zajímavé tematické večery. Ke komplexu patří také jachtařský přístav Silver Yacht port.

Golden Lake Resort Hotel ****

Golden Lake Resort Hotel ****

Zákonyi Ferenc Sétány 4 , Balatonfüred
Maďarsko

Provozuje společnost:
Silver Isnvest Kft. IČ: 19-09-5170809


06 87 583 000

sales@goldenlake.hu

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
10 - 13 €/noc dle sezóny

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Fitness
Konferenční místnost
Minibar
Fén
Wellness
Vnitřní bazén
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,5 km
Vzdálenost od jezera
0,2 km
Zastávka
10 m
Aquapark
1,8 km