V Sommer Pensionu si užije skvělou dovolenou opravdu každý. Pro rodiny s dětmi je zde krásné hřiště a mladší i starší ročníky nadchne venkovní bazén, útulné, klimatizované pokoje a skvělá polopenze s večeřemi v pravé maďarské restauraci. K břehu Balatonu dojdete do 10 minut pěšky a v okruhu 6 km se pravidelně konají hned dva slavné hudební festivaly.

O ubytování

Sommer Pension najdete ve městě Balatonföldvár, jen pár minut chůze od břehu Balatonu. Je tedy jasné, že na dovolené budete mít o zábavu postaráno, ať už vyrážíte v páru nebo s rodinou. Kromě blízkosti největšího maďarského jezera s jeho krásnými plážemi a skvělými atrakcemi pro vás máme ještě jednu dobrou zprávu - v okruhu cca 6 km se každoročně odehrávají hned dva oblíbené hudební festivaly Balaton Sound a B my Lake Festival, půjde tak o skvělé místo i pro fanoušky elektronické hudby.

Okolí Balatonföldváru jistě nadchne všechny milovníky zvířat. V nedalekém Kőröshegy najdete Želví park (2,2 km), o kus dál leží Dino park Kereki (8,8 km) a okrasným ptactvem se pokocháte v ptačím parku Balatoni Madárkert (7,5 km). Lokální flóru a faunu můžete obdivovat na poloostrově Tihány (8,1 km) na protějším břehu Balatonu. Okouzlí vás zde krásné levandulové lány, které si můžete prohlédnout zblízka, nebo třeba z rozhledny Őrtorony-kilátó. Odsud budete mít skvělý výhled i na Národní rezervaci Külső-tó, která není lidem přístupná, z četných okolních vyhlídek ale uvidíte třeba chráněné husy letní v době jejich hnízdění.

Zapálení historici mohou prozkoumat četné pevnosti v okolí Balatonföldváru, třeba hrad Kereki (9,8 km), pevnost Börevár (18,6 km) nebo pevnost Kási vár (24,1 km). Navštívit můžete také Muzeum světové války (8,8 km), Muzeum námořní historie s vyhlídkou (2 km) nebo malý zámeček Dobozy (14,1 km). Zajímavou lokální atrakcí je i řada sklepů ze 20. století v Szóládu (10,1 km), které díky pečlivé rekonstrukci získaly Cenu Evropy a Cenu Henryho Forda, nebo Nezdei szoborpark (10,3 km), místo obklopené sochami, kterému se přisuzují magické schopnosti.

Kde budete spát?

Ubytujete se v komfortním pokoji či apartmánu s klimatizací, vlastní koupelnou se sprchovým koutem, WiFi připojením a televizí.

  • Pokoj bez balkonu (15 m²) je dvoulůžkový, vybavený manželskou postelí nebo 2 jednolůžkovými postelemi.

  • Pokoj s balkonem (15 m²) je určený pro 2 osoby, které se vyspí na manželské posteli nebo oddělených jednolůžkách.

  • Pokoj v suterénu (15 m²) je taktéž dvoulůžkový, kromě manželské postele je ale v pokoji také pohovka.

  • Apartmán se dvěma ložnicemi (30 m²) se nachází v horním patře a má vlastní terasu. Skládá se z ložnice s manželskou postelí, obývacího pokoje s pohovkou a druhého pokoje se 2 postelemi.

  • Rodinný apartmán (80 m²) je z nabízených pokojů největší, celkově nabízí 3 ložnice a obývací pokoji s rozkládací pohovkou. Navíc má plně vybavenou kuchyni, 2 koupelny a terasu.

Na čem si pochutnáte?

V penzionu se servírují snídaně ve formě bufetu, kde si z pestré nabídky studených, teplých, sladkých i slaných jídel vybere opravdu každý. Na oběd či večeři si můžete zajít do partnerské restaurace Platan, vzdálené asi 700 metrů od penzionu (popřípadě je možné domluvit si při příjezdu donášku). Menu restaurace zahrnuje tradiční maďarská jídla, ale i pizzu, saláty nebo pokrmy pro vegetariány.

Kde budete relaxovat?

V teplejších měsících si kromě pláže, vzdálené jen asi 10 minut chůze, skvěle odpočinete také u venkovního bazénu.

Cestujete s dětmi?

Děti si užijí spoustu zábavy na krásném venkovním hřišti s prolézačkami, houpačkami, skluzavkou a pískovištěm.

Sommer Pension

Sommer Pension

Berzsenyi u. 12. , Balatonföldvár
Maďarsko

Provozuje společnost:
Balaton-Mobil Kft. IČ: 14-09-001440


+36 30 611 2866

info@sommerpension.hu

Check In
15:00 - 20:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Domácí mazlíček je zdarma - pouze po předchozí domluvě
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma na ulici nebo 1500 HUF/noc na uzavřeném parkovišti

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Dětské hřiště
Půjčovna kol
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,8 km
Vzdálenost od jezera
0,5 km
Zastávka
0,5 km
Aquapark
18 km