Dráva Hotel Thermal Resort **** leží v maďarském městečku Harkány, a to jen 350 metrů od místních termálních lázní, které jsou plné vnitřní i venkovních bazénů. Těšte se na ubytování v komfortních pokojích, chutnou polopenzi formou bufetu i na neomezený vstup do wellness s bazénem, vířivkou a saunovým světem. Děti si jistě zamilují hernu či venkovní hřiště a minizoo. Připraveno je i bohaté vyžití pro dospělé - zadarmo si zahrajete stolní tenis, za příplatek pak třeba fotbálek, air hokej či bowling. Během Vánoc si navíc užijete tematický program - živou hudbu, ochutnávku cukroví a cideru, ale i slavnostní menu!

O ubytování

Dráva Hotel Thermal Resort **** najdete v malebném lázeňském městě Harkány na samém jihu Maďarska. Mimořádně léčivá termální voda a téměř středomořské klima zajistí, že se z pobytu vrátíte jako znovuzrození.

Areál termálních lázní Harkány (350 m) s bazény plnými léčivé vody je z hotelu vzdálený jen několik minut chůze. Volný čas během pobytu doporučujeme využít k objevování zajímavých míst, kterých je v okolí celá řada. Projděte si promenádu a park Zsigmondy, prohlédněte si fontány Zsolnay a Millennium nebo navštivte muzeum a galerii Pál Futó s pravidelnými výstavami soudobých umělců.

V nedalekém městě Pécs neboli Pětikostelí (25 km) na vás budou na každém kroku dýchat dějiny, ve kterých se mísila antika, křesťanství, islám i judaismus. Díky množství (nejen) náboženských památek je dokonce Pécs na Seznamu památek UNESCO. Nejznámější pamětihodností je katedrála z 11. století (28 km). K vyhledávaným zážitkům patří exkurze do tajemného podzemního labyrintu pod městem či návštěva světoznámé manufaktury na porcelán a keramiku Zsolnay.

Zvlněnou krajinou se můžete pěšky či na kole vydat na výlet na hrad Siklós (5 km) ve stejnojmenné vedlejší obci, který je v současnosti dějištěm nejrůznějších koncertů, představení a stálých i sezónních výstav. Nebo vyrazte po vinařské stezce Villány-Siklós objevovat krásy vinařské oblasti Villány. Ta je známá především pro svá červená vína, více o lokální vinařské tradici se dozvíte v Muzeu vína a samozřejmostí jsou nejrůznější ochutnávky vína v místních sklípcích.

Kde budete spát?

Pokoje Classic měří 20-31 m² a jsou klimatizované. Každý pokoj má vlastní koupelnu se sprchou nebo vanou a fénem, televizi, WiFi připojení, telefon, minibar, rychlovarnou konvici a trezor. Postele (90x200 cm) v pokoji mohou být oddělené nebo spojené do dvoulůžka, některé pokoje umožňují i přistýlku.

Pokoj Superior měří 40 m² a je rozdělený na ložnici se dvěma postelemi (90x200 cm) a obývací zónu s komfortní pohovkou a televizí. Do pokoje je možné přidat až dvě přistýlky, ke standardnímu vybavení patří klimatizace, koupelna s vanou a fénem, minibar, trezor, rychlovarná konvice, telefon a WiFi připojení.

Apartmán s 1 ložnicí (50 m²) se skládá ze samostatné ložnice se dvěma postelemi a obývacího pokoje s plně vybaveným kuchyňským a jídelním koutem, včetně spotřebičů. V obývacím pokoji je také posezení a televize, nechybí klimatizace, koupelna s vanou či sprchou a WiFi připojení. Součástí apartmánu je i venkovní terasa, která navazuje na zahradu.

Apartmán se 2 ložnicemi (70 m²) je prakticky stejně vybavený jako apartmán s 1 ložnicí, pouze má další samostatnou ložnici navíc. Počítat tedy můžete s kuchyňským a jídelním koutem, obývákem s posezením a televizí, venkovní terasou, vlastní koupelnou, klimatizací a WiFi připojením.

Na čem si pochutnáte?

V hotelové restauraci si dosyta užijete skvělou gastronomii postavenou na kvalitních lokálních surovinách. V pestré nabídce najdete pokrmy tradiční maďarské i mezinárodní kuchyně. Snídaně i večeře pro hotelové hosty mají formu bufetu, a tak si všech dobrot můžete dopřát, kolik jen budete chtít. Lahodné jídlo skvěle podtrhnou znamenitá vína. V případě jakýchkoliv speciálních stravovacích či dietních požadavků vám personál ochotně vyjde vstříc.

V lobby baru si můžete v kteroukoliv denní dobu dopřát lehké občerstvení, domácí dezerty, vynikající kávu či osvěžující koktejl. Kromě dobrého jídla a pití zde na vás čeká také zábava v podobě stolního fotbalu, kulečníku a X-Boxu.

Kde budete relaxovat?

Hotelové wellness je pro to jako stvořené k načerpání nové energie. Najdete zde saunový svět s dvěma finskými a infra saunami, parní kabinou a solnou saunou. Dále je součástí krytý zážitkový bazén, vířivka, sluneční terasy a wellness bar.

Pokud si chcete relax užít opravdu na maximum, zpříjemněte si pobyt některou z masáží a léčebných procedur. Pro milovníky sportu je k dispozici fitness centrum a venkovní sportovní areál s tenisovými kurty, hřištěm na míčové sporty, obří kuželky a půjčovna kol.

Něco navíc

Nuda během pobytu rozhodně nehrozí. K zábavě poslouží 4 bowlingové dráhy a společenské místnosti s kulečníkem, šipkami a stolním tenisem či fotbálkem.

Dráva Hotel Thermal Resort ****

Dráva Hotel Thermal Resort ****

Bartók Béla u. 1 , Harkány
Maďarsko

Provozuje společnost:
Investeur Kft. IČ: 0209082276


+36 72 580 980

reservation@dravahotel.hu

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
za 5 000 Ft/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
950 Ft/den

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Fitness
Fén
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od lázní
0,4 km
Zastávka
0,6 km