Chcete si užít relaxaci v termálech? Tak se vydejte do Maďarska, konkrétně do městečka Harkány. V Park Hotelu Harkány *** vás čeká ubytování v pokoji dle výběru, polopenze formou bufetu i neomezené wellness s bazénem, vířivkou a saunou. A až vás wellness unaví a zatoužíte po horké termální vodě, jen přejdete na protější chodník. Termální lázně Harkány totiž leží jen 10 m od hotelu.

O ubytování

Park Hotel Harkány najdete ve městě Harkány, které patří k nejvyhledávanějším termálním lázním v Maďarsku. Díky poloze na jihu země nedaleko hranic s Chorvatskem zde panuje téměř středomořské klima, které je pro odpočinkovou dovolenou naprosto ideální.

Hotel byl po celkové rekonstrukci znovuotevřen v roce 2021. Areál se skládá z celkem 4 hotelových budov umístěných v rozlehlé zahradě. Jednotlivé budovy jsou propojeny prosklenou chodbou.

Obrovskou výhodou ubytování v Park Hotelu Harkány je, že leží pouze 10 m od známého lázeňského komplexu Harkány Spa. Na výlet se můžete vydat do nedalekého města Pécs (27 km) neboli Pětikostelí, kde se mísí stopy antiky, křesťanství, islámu i judaismu. Množství starobylých památek zajistilo Pécsi dokonce místo na Seznamu památek UNESCO. Dominantou města je katedrála z 11. století a k zajímavým zážitkům patří exkurze do tajemného podzemního labyrintu či návštěva světoznámé manufaktury na porcelán a keramiku Zsolnay. Oblíbenými výletními cíli jsou také hrad Siklós (5 km) ve vedlejší obci nebo kopcovitá vinařská oblast Villány, jejíž krásy je možné objevovat po vinařské stezce Villány-Siklós.

Kde budete spát?

Pokoje Standard o rozloze 18 m² se nacházejí v budově C, jejíž součástí je také wellness a restaurace. Kromě pohodlné postele patří k vybavení WiFi připojení, minibar a televize. K pokoji přísluší také vlastní koupelna. Do pokoje lze umístit 1 přistýlku.

Pokoje Comfort o rozloze 20 m² se nacházejí v budově B ležící v příjemném prostředí hotelového parku. Pokoje jsou zařízeny v rustikálním stylu a mají dřevěné podlahy a dřevem obložené stropy. Kromě pohodlné postele patří k vybavení WiFi připojení, minibar a televize. K pokoji přísluší také vlastní koupelna. Do pokoje nelze umístit přistýlku.

Pokoje Superior o rozloze 25 m² se nacházejí v budově D poskytující nejvyšší úroveň komfortu. Díky velkému prostoru a modernímu vybavení tyto pokoje uspokojí i náročné hosty. Kromě pohodlné manželské postele patří k vybavení klimatizace, WiFi připojení, minibar a LCD televize. K pokoji přísluší také vlastní koupelna a balkón. Do pokoje lze umístit 1 přistýlku.

Na čem si pochutnáte?

V hotelové restauraci s terasou ochutnáte speciality tradiční maďarské i mezinárodní kuchyně. Snídaně i večeře pro hotelové hosty mají formu bohatého bufetu. V průběhu dne je možné objednávat pokrmy à la carte.

Součástí hotelu je také příjemná kavárna s nabídkou kávových specialit a domácích dezertů.

Kde budete relaxovat?

Hotel má vlastní moderní wellness centrum. Najdete v něm rekreační bazén, prostornou vířivku, zážitkové sprchy a odpočinkovou zónu s pohodlnými lehátky. Pro milovníky saunování jsou zde hned 3 druhy saun – finská, světelná a infra. Pokud zatoužíte po ještě větší dávce relaxu, můžete si den zpříjemnit masážemi a dalšími wellness procedurami.

Park Hotel Harkány ***

Park Hotel Harkány ***

Bajcsy-Zsilinszky u. 5-7. , Harkány
Maďarsko

Provozuje společnost:
Hotel & More Sartor Kft. IČ: 0109341748


+36 30 160 2532

info@parkhotelharkany.hu

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
za 7 300 Ft/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od lázní
10 m
Zastávka
0,3 km