Vydejte se na pobyt nedaleko maďarského městečka Hegykő, ve kterém se nachází parádní termální lázně Sá-Ra. Právě do nich získáte celodenní vstupenku zdarma. Kromě toho se těšte na ubytování v bungalovu v Szent András Fogadó Hidegség, snídaně formou bufetu a celodenní zapůjčení kol. Za příplatek můžete relaxovat ve venkovním koupacím sudu nebo si užít grilovačku.

O ubytování

Szent András Fogadó Hidegség se nachází v malebné obci Hideség v severozápadním cípu Maďarska nedaleko hranic s Rakouskem. V této lokalitě na vás čeká krásná příroda Národního parku Fertő-Hanság, čerstvý vzduch, historické památky i pohoda a klid na odpočinek.

Po krásách zdejší krajiny vás při výletech pěšky i na kole provede spousta značených turistických tras. Nejoblíbenější cyklostezka o délce 125 km vede po rovině kolem přírodního klenotu oblasti – Neziderského jezera (5 km), které je na Seznamu světového dědictví UNESCO. V okolí lázní Bük je pak kvalitní cyklostezka dlouhá 10 km, po místních okreskách se dá dojet z Hegykö třeba až do Sárváru (90 km, středně těžké). Blízké město Šoproň (12 km) je plné historických památek a jako na dlani jej uvidíte ze známé Požární věže. Za návštěvu rozhodně stojí také zámek Fertöd (10 km), kterému se příznačně přezdívá „maďarské Versailles“.

Dokonalý relax si užijete v lázeňském areálu Sá-Ra (3 km) ve vedlejší obci Hegykő. Další atraktivní možností jsou termální lázně v obci Balf (6 km), které kromě špičkových služeb nabízí panoramatický výhled na okolní Lőverské vrchy či dokonce až na rakouské Alpy.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v bungalovu, a to v komfortně zařízeném dvoulůžkovém pokoji Garden View Ground Floo s terasou a výhledem do zahrady. K vybavení pokoje patří vlastní koupelna, klimatizace a lednice.

Na čem si pochutnáte?

Každé ráno pobytu si pochutnáte na bohaté bufetové snídani s nabídkou teplých i studených pokrmů.

Kde budete relaxovat?

Pokud zatoužíte po relaxaci můžete využít venkovní koupací sud s lehátky.

Szent András Fogadó Hidegség

Szent András Fogadó Hidegség

SZÉCHENYI UTCA .7. , Hidegség
Maďarsko

Provozuje společnost:
SOMMERLIED KFT. IČ: 08-09-012412


+36 20 311 7161

szentandrasfogado@gmail.com

Check In
14:00 - 20:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 4 500 Ft/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Půjčovna kol
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od lázní
3,7 km
Zastávka
0,3 km