Dopřejte si pobyt jen 650 m od unikátních jeskynních lázní Miskolc Tapolca v maďarském městečku Miskolc. Ubytováni budete v útulném Penzionu Zenit, který nabízí barevné pokoje, snídaně, ale také různé bonusy - welcome drink, odpolední kávu či čaj a něco sladkého na pokoji. Navíc získáte 10% slevu na vstup do lázní a různé atrakce jako je bobová dráha či Zoo.

O ubytování

Zenit Panzió je útulný penzion v klidné oblasti na předměstí Miskolce, třetího největšího Města Maďarska. Zde to budete mít kousek do dobrodružného parku s lanovými atrakcemi (750 m), k bobové dráze (800 m), do miskolcské ZOO (17,7 km) nebo k Avalon parku (1,7 km), kde se na nejrůznějších atrakcích (motokáry, dětská džungle, wellness) pobaví děti i dospělí.

Navštívit můžete historické památky, jako je středověký hrad Diósgyőr (7,7), gotický kostel Avas (5,5 km) na stejnojmenném kopci nebo zahrada Népkert (5,1 km), kde můžete obdivovat rostliny i krásné klasicistní domy. Pokud budete ve městě Miskolc v listopadu či prosinci, určitě si nenechte utéct vánoční trhy, ty si vysoužily pověst jedněch z nejkrásnějších v Maďarsku. Jejich vánoční tramvaj dokonce vyhrává i soutěže.

Milovníci přírody budou mít jedinečnou příležitost navštívit největší maďarský národní park Bükk/Bukové hory (26 km), který je domovem mnoha druhů ohrožených ptáků. Vodní ptactvo zase můžete pozorovat na jezeře Csorba (11,5 km), kde si můžete také zaplavat či zaveslovat. Krásy okolní krajiny vás okouzlí také při jízdě úzkorozchodnou lesní železnicí z 20. let minulého století.

Děti i dospělé jistě potěší návštěva Muzea Panonského moře (5 km), kde se můžete dozvědět více o vzniku Země a její podobě v dávných dobách pravěku. No a nebyla by to návštěva Maďarska, kdybyste se nepodívali alespoň jednou do lázní. Nejblíže najdete unikátní jeskynní lázně Miskolc Tapolca, kde na vás čeká opravdu nevšední zážitek. Kousek jsou také lázně Ellipsum Adventure, ty mají ale do odvolání zavřeno. Naštěstí to nebudete mít daleko do dalších krásných lázeňských měst, jako je Bogács (50 km), Eger (67 km) nebo Egerszalók (67 km).

Kde budete spát?

Ubytujete se v komfortních, zrekonstruovaných pokojích, kde si navíc můžete užít tzv. barevnou terapii – na výběr máte z 8 barev osvětlení a různých režimů pro nastavení nálady vašeho pokoje.

Dvoulůžkový pokoj měří 20 m² a najdete v něm 2 jednolůžkové postele, které lze spojit do dvoulůžka. Součástí vybavení je také šatník, televize, malý psací stůl, stolek s křesly k posezení, vlastní koupelna se sprchou, klimatizace, WiFi připojení a malá chladnička. Pokoj umožňuje přistýlku.

Třílůžkový pokoj je velký 25 m² a vybavený 3 jednolůžkovými postelemi, které lze naaranžovat do manželské postele a jednolůžka. Nechybí vlastní koupelna se sprchou, malý psací stůl, stolek s křesly, šatní skříň, televize, klimatizace, bezdrátové připojení k internetu a malá chladnička. Je možné přidat i přistýlku.

Čtyřlůžkový pokoj má na 24 m² 4 jednolůžkové postele (dají se spojit do 2 manželských postelí), posezení s křesly, psací stolek, šatník, televizi, klimatizaci a chladničku. Součástí pokoje je i koupelna se sprchou a k dispozici budete mít WiFi připojení. V případě potřeby je možné přidat přistýlku.

Apartmán (40 m²) ubytuje až 6 osob na manželské posteli, 3 jednolůžkových postelích a 1 přistýlce. Má také vlastní koupelnu s vanou, klimatizaci, malou ledničku, WiFi připojení, televizi, šatní skříň, posezení a psací stolek.

Na čem si pochutnáte?

V příjemném prostředí jídelny penzionu vás čeká lahodný výběr domácích snídaní – teplých i studených. Od penzionu je to také pár kroků do restaurace Tusculanum Vendéglő, kam můžete vyrazit na oběd nebo na večeři. Ta nabízí široký výběr mezinárodních pokrmů, zejména burgerů, grilovaného masa, salátů aj.

Kde budete relaxovat?

Navštívit můžete wellness centrum v nedalekém hotelu Calimbra Wellness & Konferencia, kde najdete dva bazény, finské sauny, infrasaunu a solnou jeskyni. Velmi populární je také Avalon park s vnitřním i venkovním wellness, včetně klasického i vyhřívaného bazénu, vířivky, nejrůznějších druhů saun nebo solné jeskyně.

Zenit Panzió

Zenit Panzió

Miskolctapolcai út 25. , Miskolctapolca
Maďarsko

Provozuje společnost:
Auto-Tapolca Kft. IČ: 05-09-007172


+36 (46) 561-561

info@zenitpanzio.hu

Check In
od 13:00
Check Out
do 12:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Lyžárna
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
6 km
Zastávka
100 m
Aquapark
0,7 km