Pobyty v Maďarsku jsou stvořené na odpočinek. Vyzkoušejte Hotel Queen Elizabeth *** v Gödöllő, který leží jen 500 m od nádherného zámku císařovny Sissi a zároveň blízko Budapešti. Užijte si ubytování, snídaně ve stylové restauraci i wellness s vířivkou, saunami a fitness vybavením. V ceně je také vstup na zmíněný zámek.

O ubytování

Hotel Queen Elizabeth *** se nachází v malebném maďarském městečku Gödöllő. Pouhých pár minut chůze od hotelu leží uprostřed obrovské zámecké zahrady nádherný zámek Gödöllő (500 m), který je po Versailles druhý největší barokní zámek Evropy. Daleko to není ani ke slavnému závodnímu okruhu Hungaroring (11 km). Příroda chráněné krajinné oblasti Gödöllő je ideální pro turistiku pěšky i na kole. Hotel je ideálním výchozím bodem pro výlety do Budapešti (25 km). Vydejte se za krásami a památkami maďarské metropole, jako je například Budínský hrad, Rybářská bašta či ikonická budova Parlamentu (30 km). Čtvrť Budínského hradu a malebné břehy Dunaje plné restaurací, kaváren a muzeí jsou na Seznamu světového dědictví UNESCO. Dokonalý relax zažijete v budapešťských termálních lázních Széchenyi (25 km) či v Gellértových lázních (30 km).

Kde budete spát?

Ubytováni budete ve dvoulůžkovém pokoji typu Standard. K vybavení každého pokoje patří klimatizace, LCD televize, WiFi připojení, minibar a telefon. Součástí je také vlastní koupelna se sprchou a fénem. Bezpečnostní schránky na cennosti jsou k dispozici na recepci hotelu.

Na čem si pochutnáte?

V hotelové restauraci se zahrádkou se podává pestrá nabídka maďarských a mezinárodních specialit včetně nízkokalorických a vegetariánských jídel. Snídaně pro hotelové hosty mají formu bufetu. Součástí hotelu je i kavárna, kde si můžete vychutnat svůj oblíbený nápoj, lehké občerstvení či zákusek.

Kde budete relaxovat?

Odpočinete si v hotelovém wellness, kde najdete vířivku, finskou a infra saunu a také fitness centrum. Pro aktivní hosty jsou tu k dispozici běžecký pás, rotoped, multifunkční lavice i činky.

Něco navíc

Hotel Queen Elizabeth *** s radostí vítá i čtyřnohé hosty. V pokoji bude pro vašeho domácího mazlíčka připraven pelíšek na spaní, miska a také sáčky, které oceníte během procházek po okolí.

Hotel Queen Elizabeth ***

Hotel Queen Elizabeth ***

Dózsa Gy. u. 2. , Gödöllő
Maďarsko

Provozuje společnost:
Erzsébet Királyné Szálloda Kft. IČ: 13-09-178485


+36 28 816 817

info@ekhotel.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
za 4 500 Ft/noc -
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Podzemní parkoviště: 2 400 HUF/den; 3 000 HUF/elektrické auto/den (dostupnost dle kapacity)

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Restaurace
Fitness
Minibar
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
26 km
Vzdálenost od lázní
1,2 km
Zastávka
85 m