Užijte si dovolenou v maďarském městě Hódmezővásárhely nedaleko Szegedu a užijte si krásné památky, relaxaci i léčebné termální lázně. Ubytováni budete v Hotelu Ginkgo **** ve dvoulůžkovém pokoji. Až dvě děti do 10 let mají pobyt zdarma. Těšte se na snídaně či polopenzi, welcome drink, neomezený vstup do parádního wellness a fitness centra a také na vstupenku do termálů.

O ubytování

Hotelu Ginkgo **** se nachází v malebném jihomaďarském městě Hódmezővásárhely. Určujícím prvkem nádherné přírody v okolí města je mrtvé rameno řeky Tisy, které vytváří nespočet kanálků a malých jezer. Navštívit zde můžete několik koňských farem. Místní oblast je bohatá na folklor a tradiční umění jako lidové vyšívání, keramika či řezbářství. Nedaleké město Segedín (25 km) nabízí několik krásných historických památek i bohatou kulinářskou minulost. Kromě typického segedínského guláše zde vznikl například slavný uherský salám. V Segedínu můžete navštívit jednu z největších katedrál v Maďarsku, Votivní kostel, Dimitrovu věž, Novou synagogu či cukrárnu Virág. V okolí dalšího zajímavého městečka Sziksósfürdö (30 km) se nachází termální sodno-solná jezera.

Kde budete spát?

Čeká na vás ubytování v příjemném dvoulůžkovém pokoji laděném do teplých přírodních barev a materiálů. K vašemu naprostému pohodlí budete mít na pokoji k dispozici klimatizaci, LCD televizi, WiFi připojení, trezor, minibar, telefon a vlastní koupelnu s fénem.

Na čem si pochutnáte?

Součástí hotelu je prostorná restaurace s panoramatickými okny, kde si každé ráno pochutnáte na bohaté bufetové snídani. Oblíbený nápoj a lehké občerstvení vám rádi připraví v Ginkgo Baru.

Kde budete relaxovat?

Ničím nerušený odpočinek si užijete v hotelovém wellness centru. Najdete zde zážitkový bazén, vířivku, finskou a infra saunu, parní kabinu a relaxační zónu. Zpříjemnit den si můžete některou z nabízených masáží a kosmetických procedur. O dostatek pohybu během pobytu se postará fitness centrum.

Hotel Ginkgo ****

Hotel Ginkgo ****

Zrínyi u. 2. , Hódmezővásárhely
Maďarsko

Provozuje společnost:
Ginkgo Hotel és Konferencia Kft. IČ: 0609011433


+3662532532

info@ginkgohotel.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Fitness
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Zastávka
0,4 km