Vydejte se na pobyt k národnímu parku Kiskunság a ubytujte se ve Varga Tanya Hotelu ***superior, kde vás čekají komfortní pokoje, polopenze formou bufetu a také luxusní wellness s bazénem, vířivkami a saunami. Těšte se i na návštěvu velkolepé jezdecké show, kterou je hotel vyhlášený.

O ubytování

Hotel Varga Tanya superior *** se nachází v srdci Maďarska poblíž národního parku Kiskunság (13 km). Součástí areálu je velká zahrada, která je skutečnou oázou klidu a pohody. K hotelu náleží koňské stáje, a tak si přírodní krásy můžete užít i ze sedla. V blízkém městě Kecskemét (20 km) najdete zoologickou zahradu i aquapark. Hlavní město Budapešť je vzdáleno 65 km od hotelu.

Kde budete spát?

Ubytováni budete ve dvoulůžkovém pokoji typu standard s výhledem do zahrady. Pokoje jsou vybaveny televizí, WiFi připojením, LCD televizí a vlastní koupelnou.

Na čem si pochutnáte?

Ráno začnete snídaní ve formě bufetu. V autentické rustikální atmosféře hotelové restaurace můžete kdykoliv během dne ochutnat maďarskou a moderní zdravou kuchyni. Velký důraz je kladen na lokální původ potravin. Hotelové večeře probíhají rovněž bufetovou formou. Od jara do podzimu je možné ochutnat grilované speciality přímo z ohně. K delikátním pokrmům si vychutnáte kvalitní místní vína.

Kde budete relaxovat?

Součástí hotelu je wellness centrum s rozlohou 200 m². Najdete v něm 2 vířivky, finskou saunu, infra saunu, parní lázeň a odpočinkovou zónu s pohodlnými lehátky. Dopřát si můžete některou z mnoha druhů masáží. Během letní sezony je k dispozici venkovní bazén s vířivkou, lehátky a dětským hřištěm.

Cestujete s dětmi?

Děti si užijí spoustu zábavy na dětském hřišti s trampolínou. I dospělí ocení možnost zahrát si petanque, stolní tenis nebo obří šachy. Zájemci si mohou vyzkoušet také lukostřelbu.

Něco navíc

Jedinečným zážitkem pro hotelové hosty představuje jezdecká show Puzsta, která zde probíhá již 27 let. V hotelu je možné za příplatek domluvit i jízdy na koni a poníkovi, mini golf a elektrokáry.

Varga Tanya Hotel ***superior

Varga Tanya Hotel ***superior

Kunpuszta 150. , Kerekegyháza
Maďarsko

Provozuje společnost:
Varga Tanya Kft. IČ: 0309109394


+36 76 371 030

info@vargatanya.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 12:00
Domácí mazlíček
za 3 000 Ft/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětské hřiště
Wellness
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
6 km