Zažijte tu nejlepší odpočinkovou dovolenou v maďarském Hévízu v luxusním Ensana Thermal Hévíz **** jen kousek od termálního jezera. Těšte se na neomezené termální wellness, ale také na saunový svět, fitness a chutnou polopenzi. V ceně máte také řadu aktivit, například aqua fitness, jógu či občasné večery s hudbou. Jedno dítě do 6 let má pobyt zcela zdarma.

O ubytování

Ensana Thermal Hévíz Hotel **** se nachází v lázeňském městečku Hévíz, pouhých pár kroků od slavného termálního jezera (600 m). Krásné historické centrum města vás uchvátí klidnou atmosférou, malebnou promenádou i vyhlášenými farmářskými trhy. V nedalekém Keszthely (6 km) najdete zámek Helios i zajímavá muzea (marcipánu, hraček a vozů Cadillac). Krásy Balatonské vrchoviny a jezera Balaton (7 km) můžete objevovat po mnoha turistických trasách.

Kde budete spát?

Ubytováni budete ve dvoulůžkovém pokoji o velikosti 25 m² s krásným výhledem na zahradu nebo na město. Pokoje jsou vybaveny klimatizací, LCD televizí, telefonem, trezorem, WiFi připojením, minibarem a vlastní koupelnou s fénem, lázeňskými ručníky, župany a kosmetickými potřebami. Nechybí ani šatník, psací stůl a posezení.

Na čem si pochutnáte?

Na vynikající kuchyni si zde pochutnají jak milovníci tradiční kuchyně, tak i ti, kdo mají radši lehčí jídla. Připravované pokrmy vám poskytnou nejen kulinářský zážitek, ale i spoustu energie a živin, které potřebujete k regeneraci a zotavení. V hotelové restauraci se podávají bohaté snídaně ve formě bufetu. Dále se zde servírují obědy výběrem z menu a pestré bufetové večeře.

Kde budete relaxovat?

Rozlehlý vodní areál hotelu zahrnuje celkem 6 bazénů, například zábavní bazén, plavecký bazén a termální bazény se slavnou hévízskou léčivou vodou. Dále se dokonale uvolníte v saunovém světě s finskou, aroma, infračervenou i parní saunu. V zahradě je k dispozici finská srubová sauna. Samozřejmostí je klidová zóna s vyhřívanými lehátky. Dopřejte si dále některou z lázeňských masáží, aromatických koupelí nebo luxusních obličejových masáží ve Wellness & Beauty centru. Součástí areálu je také solná jeskyně, sluneční terasa a vířivka.

Něco navíc

Ensana Thermal Hévíz **** je vůbec nejstarším hotelem ve městě. Od svého otevření před čtyřiceti lety se neustále vyvíjí a vylepšuje své služby tak, aby držel krok s nejmodernějšími trendy a dokázal uspokojit každý požadavek svých hostů. Prvotřídní čtyřhvězdičkový hotel se šesti bazény, přebudovaným saunovým světem a profesionálním zdravotním centrem a nabízí možnost dokonalého úniku od tlaku a stresu každodenního života.

Ensana Thermal Hévíz ****

Ensana Thermal Hévíz ****

Kossuth Lajos utca 9-11 , Hévíz
Maďarsko

Provozuje společnost:
Danubius Zrt. IČ: 01-10-041120


+36 83 889 400

res1.he@hu.ensanahotels.com

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Fitness
Konferenční místnost
Baby friendly
Minibar
Fén
Vnitřní bazén
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
100 m
Vzdálenost od jezera
0,7 km
Zastávka
0,4 km