Volné tempo a ničím nerušenou atmosféru pohody objevíte v Penzionu Andante *** v maďarském městě Szentgotthárd blízko rakouských i slovinských hranic. Ubytujte se v jednom z jeho komfortních pokojů a vychutnejte si pobyt plný odpočinku v termálech i procházky v nedalekém Národním parku. V ceně balíčku vás potěší celodenní vstup do lázní, welcome drink či zapůjčení županů. A vytoužený relax může začít.

O ubytování

Penzion Andante *** se nachází v nejzápadnějším maďarském městě Szentgotthárd nedaleko od moderních lázní lázní St. Gotthard (1,2 km). Krásy přírody můžete objevovat v národním parku Őrség, kudy vede řada turistických tras.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v komfortním a moderně zařízeném dvoulůžkovém pokoji typu Superior. Kromě postelí s vysokými matracemi se o vaše pohodlí postará také posezení, LCD televize, WiFi připojení a v některých pokojích i klimatizace. Samozřejmostí je vlastní koupelna se sprchou a fénem na vlasy.

Na čem si pochutnáte?

Ráno začnete v hotelové restauraci chutnou snídaní ve formě bufetu. Večer se zde podávají servírované večeře. Restaurace nabízí pestré menu tradičních maďarských i mezinárodních polévek, hlavních jídel i salátů. K dispozici je jak stálý jídelní lístek, tak sezónní menu obměňující se podle ročních období.

Penzion Andante ***

Penzion Andante ***

Füzesi út 12. , Szentgotthárd
Maďarsko

Provozuje společnost:
ANDANTE RESTAURANT Kft. IČ: 18-09-108433


+36 202 344 241

info@andanterestaurant.hu

Check In
14:00 - 22:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Žádná
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Restaurace
Půjčovna kol
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,1 km
Vzdálenost od lázní
0,4 km
Zastávka
0,5 km