Šoproň je pro své bohaté historické centrum nazývaný také jako "barokní perla Maďarska". Poznejte ho v plné kráse s ubytováním v Penzionu Polus *** jen 20 minut chůze od centra. Čekají vás bohaté kontinentální snídaně a vstup do termálních lázní pro dva. Na Šoproň budete dlouho vzpomínat také díky slevě na motokáry v Sopron Gokart track a slevám do restaurací.

O ubytování

Penzion Polus *** se nachází v srdci krásného historickéjo města Šoproň. V centru najdete řadu památek včetně zachovalých středověkých hradeb či malebného náměstí Fő tér (1,5 km) s barokními domy a morovým sloupem. Jako na dlani město uvidíte z Požární věže, která je symbolem celého města. Blízké Neziderské jezero (10 km) je součástí Seznamu UNESCO. Krásy okolní přírody můžete objevovat na řadě cyklostezek. Za dokonalým odpočinkem se vydejte do termálních lázní Balf, které nabízejí nádherné panoramatické výhledy na okolní Lőverské vrchy či dokonce až na rakouské Alpy. Vyhlášené místní víno Kékfrankos (Modrá frankovka) ochutnáte skoro na každém kroku.

Kde budete spát?

Ubytováni budete ve dvoulůžkovém pokoji. Všechny pokoje disponují televizí, lednicí, WiFi připojením, trezorem a vlastní koupelnou. Pokoje v horním patře jsou vybaveny klimatizací.

Na čem si pochutnáte?

V hotelové restauraci se podávají bohaté kontinentální snídaně.

Pólus Panzió ***

Pólus Panzió ***

Rákosi út 1. , Sopron
Maďarsko

Provozuje společnost:
TAKÁCS és TÁRSA Bt. IČ: 08-06-002371


+36 99 31 15 91

poluspanzio@t-online.hu

Check In
14:00 - 18:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Dětské hřiště
Fitness
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,4 km
Vzdálenost od lázní
4 km
Zastávka
100 m
Aquapark
4 km