Hotel Korona **** s 200 let starým vinným sklepem nabízí nezapomenutelnou lázeňskou dovolenou přímo v Egeru. Těšte se na neomezené wellness s bazénem, vířivkou, saunami i solnou kabinou. Dítě do 5,9 let zdarma.
Hotel Korona **** s 200 let starým vinným sklepem nabízí nezapomenutelnou lázeňskou dovolenou přímo v Egeru. Těšte se na neomezené wellness s bazénem, vířivkou, saunami i solnou kabinou. Dítě do 5,9 let zdarma.

Komfortní hotel přímo v Egeru

Hotel Korona **** leží přímo v centru maďarského lázeňského města Eger, zároveň však v klidné části obklopené zelení. Bydlet budete v krásných Vintage pokojích v tématické části hotelu, které jsou vybaveny dle 4* standardu.

Těšte se na maďarské pochoutky formou polopenze, která se servíruje v restauraci formou bufetu.

Celých 14 metrů pod zemí se v hotelu také ukrývá 200 let starý vinný sklípek István a muzeum vína, takže víno zde můžete nejen ochutnat, ale také se dozvědět něco o jeho historii.


Vychutnejte si svůj pobyt jinak! Od března 2017 na vás čeká zcela nová tématická část hotelu zasvěcená vínům.

Designové pokoje zaměřené na místní vinařskou tradici nabídnou jedinečnou atmosféru všem návštěvníkům, ať už jsou milovníky vína, nebo jen hledají nové možnosti, jak si svůj relaxační pobyt užít na maximum.


Neomezený odpočinek ve wellness

Perfektní relaxaci zažijete ve wellness centru (6:30 - 20:00 hodin), kde budete mít k dispozici zážitkový bazén, vířivku, sauny (finská, infra, aromatická), solnou kabinu i relaxační místnost. Během odpočinku si můžete dát bylinný čaj.

Za poplatek využijte také solárium nebo si dopřejte jednu z masáží či kosmetických procedur.

Lázně v Egeru i unikátní jeskynní lázně v Demjénu

  • Tradice lázní Eger sahá až do roku 1932. Najdete zde 7 bazénů s termální radioaktivní vodou (37 °C), která má blahodárné účinky na revmatismus a záněty kloubů. Nechybí ani masážní a zábavní prvky. Celodenní vstup do těchto lázní pro dospělého stojí 1 900 HUF (cca 190 Kč).

  • Na výlet určitě vyrazte do unikátních lázní Egerszálok (6 km). Jsou zde bazény (vnitřní i vnější) s termální léčivou vodou (37 °C). Součástí lázní je také jedinečný solný kopec, který vznikl vysrážením soli. Celodenní vstupné zakoupíte za výhodnou cenu cca 5 500 HUF/osoba (cca 550 Kč).

  • Unikátní jeskynní lázně v Demjénu (14 km) ležícím na kopci s krásným výhledem do okolí. Jeskynní lázně zabírají plochu 1 500 m² a užijete si zde koupání v léčivé termální vodě (30 - 38 °C). Zážitek z koupání umocní různé světelné efekty, relaxační prvky, ale i nový tobogán.

Hotel Korona ****

Hotel Korona ****

Tündérpart utca 5. , Eger
Maďarsko

Provozuje společnost:
Top Star Kft. IČ: 10-09-020868


+36-36-313-670

info@koronahotel.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná